Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU] (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.742
Cevap
8
Favori
614.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

vites geçişlerinde ibre aniden düşüyor. doğal olarak motor seside aniden kesilip, artmaya başlıyor. yani tam bi saçmalık.
    dediğimden bir şey anlamadıysanız enzoyla bi test sürüşü yapın.

@Banzai!
    Aynen oyunda beni en çok rahatsız eden şey.

bu sorun düzelmediği sürece ben oyunu orjinal almam. motor sesini duymamak için hoparlör kapalı oynuyorum

acemi şöför vites değiştirmeyi bilmiyo heralde şaka bi yana devir gerçekten çok düşüyor baya yanlış yapılmış vites değişimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Oyunda h-shifter bir araçtan sıralı şanzımana sahip bir araca bindiğimde g25'deki kulakçıklar çalışmıyor, gene h-shifter kullanmak zorunda kalıyorum.Sizlerde durum nedir G25 sahipleri böyle bir problemle karşılaştılar mı?
    İşin garibi ise h-shifter kullanmama rağmen debriyajın bir etkisi olmuyor.

H-shifter + Clutch: 6 manuel vites ve debriyaj mecburiyeri ile oynarısınız
    H-shifter: Debriyajsız 6 manuel vitesiniz ile oynarsınız
    Sequential: Kulakçıklar ile vitesi değiştirebilirsiniz, 6 manuel vites ve debriyaj etki etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 14 Şubat 2011; 4:25:10 >
  • Hocam sanırım anlatamadım sorunumu; demek istediğim, ilk oyunda mesela audi tt'den inip golf'e bindiğimde h-shifter otomatikman devre dışı kalıp direksiyon üzerindeki kulakçıkları kullanıyordum.Bunda nasıl oluyorsa vites kolu olmayan arabayı h-shifter'le oynamak zorunda kalıyorum
  • Bu adamlar 2-3 ay boyunca Beta'yı ne diye yaptı?Araç sürüşleri degişir diyordum degişmemiş.Hawaii ve Ibiza 'daki bütün yollar yaglanmiş sanki araçlar resmen buz pistinde kayar gibi gidiyor.Hele yarışlarda başlangıçtaki vites olayına diyecek bişey yok.Adamlar 50 metre önde başlıyor bizden.Oyunun fizikleri .çok güzel olacak diye iddia ediyorlardı...Land Roverle 150 ile ''çalıya'' tosluyorum araba duvara toslamış gibi yere çakılıyor.O hızla duvara çarpsan yıkılır be...Lisans olayına ise girmek istemiyorum.Sinir harbi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGGeR

Ben ibizadaki neredeyse her yarısı bitirdim, hawaiide devam ediyorum ama hala yagmur yagdıgını görmedim.

Neredeyse her arabayı denedim, A7 icin Mito A6 icin TTS, C4 icin Delta Integrale B4 icinse range rover iyidir. Hos ibiza cup offroad yarısını Touareg ile daha rahat gectim.

Patch cıksın artık, gidip orjinal oyun alacagım.

hepsini tamamladım A1 e geldim sayılır bende yağmura denk gelmedim ( Lisans sürüşleri dışında )
  • ya beyler sürüş olarak ben hiç sıkıntı çekmedim.hiçbir araçtan.buz pistinde kayma falan olayıda olmadı.

direksiyon kullanmıyorum gamepad ile oynuyorum.araç içi camera ile oynuyorum.

3.bakış camera ile oynayanlar için de oyun 3.bakış moduyla oynamak gerçekten çok zor.yani bu mod üzerinde pek durulmamış baştan savma olmuş.bir nfs deki camera oynanış şekli sunmuyor.oyunda en çok araçiçi kamera sistemine yoğunlaşılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

İbiza'da Fotoğraf Görevi Bitirebilen Var mı ? Ben Hepsini Bitirdim Fakat 2 Tane Kaldı Oda Hava Bulutlanınca Gel Diyor. Gece Gündüz Oynuyorum Ne Yağmur Yağıyor Nede Hava Bulutlu İlla Orjinal Almak mı Lazım ? Başlarım Şimdi Haa Fotoğraf Görevlere

Düzeltme: Bu Arada Yeni Başlayanlar İbiza'da Bütün Araba Galeriler, Modifiyeler, Vs Vs Ekran Görüntüsü Çekip Paylaşabilirim

Buda Benim Oyuncağım
    Motor 4. Seviye Yükseltildi.

Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

iyi olur aslında heryerın acık fotsunu yollsan faydalanırız bızde

asian cars ın mesela tuner bulamadım ben

• Beyler ps3 bölümünde sorcsktim ama oynuyan pek yok heralde yeni olduğu icin . Soruma gelicek olursak DFGT kullanıyorum ama mesela ani dönüşlerde oyun çok geç kalıyor yavaş çevirirsem sorun olmuyor sizce neden böyle oluyor oyunu oynuyamiyorum bu yüzden controller configure ayarlarımızı soyluyebilirmisiniz DFGT le oynuyanlar.
  • ben bu oyunu bir türlü oynayamıyorum 2 saattir kurulum yapmaya çalışıyorum oyunu kurdum başlıyor başlarda parti var sonra bi kadın çağırıyor beni garaja git diyor garaja tam gidiyorum zaaat oyundan atıyo crack falan hepsi tamam neden acaba

sistem

core 2 duo

hd 4650 ekran kartı var sorun nedir ?
  • İbiza Modifiye Dükkanları

Asian Tuner
    Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

German Tuner
    Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]Test Drive Unlimited 2 (2011) [ANA KONU]

British Tuner

İtalian Tuner

U.S Muscle Tuner

Hawaii Modifiye Dükkanları
    Asian Tuner

British Tuner

British Supercars Tuner

European Tuner

German Tuner

İtalian Tuner

U.S Muscle Tuner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 19 Şubat 2011; 20:13:28 >

• Oyunun girişindeki müziğin adı ne ?
    Havuzlu partide çalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedorf10

Oyunun girişindeki müziğin adı ne ?
    Havuzlu partide çalan.

Paul Oakenfold-My Girl
  • Audi R8 2502 KM
  • Selam arkadaşlar,

Performans problemi, çözüm var ama TDU2 izin vermiyor!
    Oyuna girerken Launcher da sol üst köşede "menü" var, orada "configuration" da "audio" seçeneği mevcut: DirectSound ve XAudio2.
    Ben bir türlü directsound'u seçemiyorum. Seçip save diyorum ama illa geri dönüyor, XAudio2 seçeneği aktif kalıyor. Bu durum da oyunun
    berbat derecede takılmasına neden oluyor. Direct soundu seçebilen ya da bir önerisi olan var mı, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal -- 14 Şubat 2011; 11:23:32 >
  • XAudio2 nedir tam olarak ? Direct Sound mu daha kalite XAudio2 mi ?
  • dün akşam bir zenci bindi aracıma, adrenalin manyağı çıktı herif iki dakikada zevkten 4 köşe olup indi arabadan

yanlız aynı adamı bir önceki gün, manitasını takip etmem için durdurdu beni, hatun başkasının boynuna atlayınca, bizim ki arabadan bonu bükük bir şekilde indi, acıdım la adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Hocam sanırım anlatamadım sorunumu; demek istediğim, ilk oyunda mesela audi tt'den inip golf'e bindiğimde h-shifter otomatikman devre dışı kalıp direksiyon üzerindeki kulakçıkları kullanıyordum.Bunda nasıl oluyorsa vites kolu olmayan arabayı h-shifter'le oynamak zorunda kalıyorum

Söylediğiniz olay ilk oyunda otomatik bir şekilde gerçekleşiyordu yani sequential vites geçişleri kullanan bir araç aldınız diyelim, böyle bir durumda oyun otomatikman H-Shifter dan sequential mod a geçiyordu ama TDU2'de bu işi elle yapıyoruz. Game Settings'ten vites seçeneğini 'sequential' olarak değiştirdiğiniz takdirde aracı direksiyonun arkasında ki kulakcıklardan kontrol edebilirsiniz.

• tdu 1de mp3 atıyodum radioya şimdi nasıl atarız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRaGGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Asagida uzun sure ugrasarak buldugum bence en iyi olan keyboard konfigurasyonunu bulabilirsiniz:

Ayrica asagidaki linklerde de detayli bilgi bulabilirsiniz:

Test Drive Unlimited 2 Controller Konfigurasyonu Hakkinda Detayli Bilgi
    http://segmentnext.com/2011/02/09/test-drive-unlimited-2-wheelpadkeyboard-configuration-guide/

Test Drive Unlimited 2 Hatalari ve Cozumleri
    http://segmentnext.com/2011/02/09/test-drive-unlimited-2-errors-crashes-freezes-and-fixes/

Vaktim oldugunda Turkce'lestirebilirim, daha once vakti olan biri yaparsa da ilk sayfadan paylasilirsa hos olur...

Tesekkurler,

Hicks

bunu deneyecegim simdi, tesekkürler ;)

Ben bu ayarları Gamepad' de yaptım çok iyi oldu.

• Arkadaşlar bende bi problem var,,Oflline oyuna giriyorum ilk arabamı almaya kalktığımda arabayı test edebiliyorum ama arabayı satın alınca donup kalıyor oyun ve sonra exit deyip yine açtığımda yeniden baştan başlıyor oyun:(
    Arkadaşlar lütfen bir bilen aynı durumu gören biri yardım etsin,ilk defa bi oyunu oynamak konusunda çaresiz kaldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREATH -- 14 Şubat 2011; 13:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.