Şimdi Ara

Test çözerken pratiği arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün hayatımda ilk defa oturup ciddi anlamda test matematik testi çözdüm Herşeye sıfırdan başladım temelim yoktu zaten. Sayılar konusundan 20 testi 2 buçuk saatte çözdüm. Ama acele etmeden zamanla yarışmadan müziğimi değiştirerek falan çok kasmadım kısacası. Sayılar konusu matematiğin en zor konularındanmış mantık gerektiği için belki o yüzden bu kadar sürdü.

Sorum şu ki bu zamanı ileri ki konularda nasıl daha aşağılara çekebilirim ? Böyle giderse ben matematiği bitirmeden YGS bitecek

Dip not: Dalga geçmezseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadaşlar bugün hayatımda ilk defa oturup ciddi anlamda test matematik testi çözdüm Herşeye sıfırdan başladım temelim yoktu zaten. Sayılar konusundan 20 testi 2 buçuk saatte çözdüm. Ama acele etmeden zamanla yarışmadan müziğimi değiştirerek falan çok kasmadım kısacası. Sayılar konusu matematiğin en zor konularındanmış mantık gerektiği için belki o yüzden bu kadar sürdü.

Sorum şu ki bu zamanı ileri ki konularda nasıl daha aşağılara çekebilirim ? Böyle giderse ben matematiği bitirmeden YGS bitecek

Dip not: Dalga geçmezseniz sevinirim.

20 test 2.5 saat ise sen çok hızlıymışsın knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 soru galiba?
  • aynen 20 test imkanı yok bence.. Temelin yksa bir de. Eğer doğru yazdıysan sen geleceğin değil şu anın aynışıtaynısın :D
  • Arkadaşlar tabi 20 soru 20 test olma ihtimaline yer veren mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon arkadaşlar 20 test değil. 20 soru Karışıklık olmasın
  • Ben de diyorum 20 testi 2.5 saatte çözüyor da daha hızlanmak istiyor Geçen yılın başında ben de öyleydim düşüne düşüne çözüyordum da konu kolay soru tipi de çok fazla değil açıkçası. O kadar yüklenme birkaç test daha çözüp bırak sonra denemelerde çıkınca falan yaparsın 3-4 ay sonra açınca çözerken sıkılırsın bile bu ne dersin Konuları bitir hepsinden de 2şer 3er test çöz sonra hızlandığını fark edersin. Ben geçen yıl YGS bittikten sonra doğal olarak LYSye çalışmıştım ama YGSde bile ilerlemişim hızlanmışım yapamadığım soru tiplerini çalışmadığım halde artık mantıkla yapabilir duruma gelmişim. Sen konuları bitir hiç alakasız bir konuyu anlayınca bile bu konuyu çözerken hızlanırsın. İnsanın matematik mantığı mı gelişiyor artık ne oluyorsa bir şey oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ilkten dalga geçiyor arkadaşlar sandım aynştayn falan sonra jeton düştü 20 soru diye Peki hocam dediğiniz gibi her konudan 2şer 3er test çözerek giderim. Arada soru bankası çözerim unutmamak için. Bende müzik işe yarıyor " Dope- Die Mother Fucker Die" dinleyerek test çözüyorum.
  • arkadaş bi kişide demiyorki hangi kaynak adam gidip sonuç yayınlarının fasüküllerini alıpta çözerse(bende 11 deyken almıştım o kitaba göre konuşuyorum)bırak 2 saati 1 saatte bile çözme ihtimali var sonuç olarak yayının zorluk dercesine baglı.
  • quote:

Bende ilkten dalga geçiyor arkadaşlar sandım aynştayn falan sonra jeton düştü 20 soru diye Peki hocam dediğiniz gibi her konudan 2şer 3er test çözerek giderim. Arada soru bankası çözerim unutmamak için. Bende müzik işe yarıyor " Dope- Die Mother Fucker Die" dinleyerek test çözüyorum.

müzige baktım şimdi ben o müzikte bırak dersi düşünemem bile ilk 30 saniyede başıma agrı girdi hemen o nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc13 -- 10 Eylül 2013; 15:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Bende ilkten dalga geçiyor arkadaşlar sandım aynştayn falan sonra jeton düştü 20 soru diye Peki hocam dediğiniz gibi her konudan 2şer 3er test çözerek giderim. Arada soru bankası çözerim unutmamak için. Bende müzik işe yarıyor " Dope- Die Mother Fucker Die" dinleyerek test çözüyorum.

müzige baktım şimdi ben o müzikte bırak dersi düşünemem bile ilk 30 saniyede başıma agrı girdi hemen o nedir ya

ahahahah yapmayın hocam insan iç huzuruna kavuşuyor o müzikle ne baş ağrısı

• quote:

Orijinalden alıntı: hedefsizz gobel

arkadaş bi kişide demiyorki hangi kaynak adam gidip sonuç yayınlarının fasüküllerini alıpta çözerse(bende 11 deyken almıştım o kitaba göre konuşuyorum)bırak 2 saati 1 saatte bile çözme ihtimali var sonuç olarak yayının zorluk dercesine baglı.

Hocam nejdet kirpinin hazırladığı testleri çözüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.