Şimdi Ara

Test çözerken alışkanlığım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar test çözerken bende bir alışkanlık oluştu. Cevaplara soru soru bakıyorum. soruyu çözüp hemen cevabına bakıyorum. Sanırım bu yüzden soru üzerinde çok düşünmüyorum ve hemen soruya bakıyorum bildiğim sorularda ufak hatalar yapmaya başladım sizce bu alışkanlığımı değiştirmeli miyim ?

• aynısını ben de yapıyordum hemen işaretleyip cevabına bakıyordum bütün sorular bitmeden,artık incelemeye başladım daha çok oyalanıyorum ama daha az yanlışım çıkıyor
  • aynısının biraz değişiği bende var soruyu çözüyorum şıkkı belirliyorum ama arkaya bakıp doğru olup olmadığını görmeden işaretleyemiyorum kötü bir alışkanlık mı sizce beyler kurtulmak için ne önerirsiniz?
  • up ! Tecrübeli arkadaşlar yararlarını zararlarını söylerse iyi olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadoop -- 10 Mart 2012; 13:58:53 >
  • Yararı yok zararı var.Yapcagınız şey,arkadaki cevap anahtarını kopartıp annenize falan vermektir.
  • Yani tek tek bakmak sana cok vakit kaybi olur ya. Bence vazgec bu aliskanligindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Yararı yok zararı var.Yapcagınız şey,arkadaki cevap anahtarını kopartıp annenize falan vermektir.

Yok artık . İrade meselesi abi bu . Bakmıcaksın olacak bitecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeiCei

Yani tek tek bakmak sana cok vakit kaybi olur ya. Bence vazgec bu aliskanligindan.

zaman kaybı dışında ne zararı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadoop -- 10 Mart 2012; 13:59:07 >
  • atıyorum c şıkkı diyorsun cevap a çıkıyor sen işaretlemediğin için soruyu tekrar okuyorsun aaa tabikide çok kolay soru cvp a şıkkı dyorsun aslında soruyu anladığını zannediyorsun ama bi benzer soruyu yine kaçıırıyorsun bir zmnlar bendede vardı bu alışkanlık birde tek tek bakmak insanı yorar zaman kaybı bir soruya çok vakit harcamanı sağlar bir test çözüyorsun diyelim 15 soruluk max. 17 dk. tutup çözmeye çalış ama tek tek çözdüğün zaman daha fazla vakit harcarsın ve ygs-lys dede dkların bile hesabını yapacağımız için şimdiden alışmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fharmades

up ! Tecrübeli arkadaşlar yaralarını zararlarını söylerse iyi olur .

Sol elimin üst kısmında var biraz işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.