Şimdi Ara

test birincisi Practica dcz 5.4 (keysmart KDC 573)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keysmart KDC 573 Dijital Fotoğraf Makinası
    Resim Sensörü : 5.3 MP CCD Sensör (Enterpolasyonla max. 7.0 mega piksel)
    Zoom: 3X Optik ve 5X Dijital (Playback modu 2-8X)
    LCD Ekran: 2.0” renkli TFT LCD
    Flaş: Otomatik / Otomatik ve Kırmızı Göz Ayarı / Yavaş senkron / Kapalı
    Beyaz Ayarı: Otomatik / Günışığı / Bulutlu / Floresan / Tungsten / Gün batımı / Özel
    Efekt: Siyah&Beyaz, Normal, Sepia
    Keskinlik: Soft, Normal, Canlı
    Çekim Modu: Fotoğraf / Sesli Video Kayıt
    İzleme Modu: Tek resim / AVI Video Klip / Küçük resimler / Slayt
    Otomatik zamanlama: 10 sn, 2 sn, ardışık çekim (LED göstergeli)
    Bellek: Dahili Bellek : 32MB flash bellek / Harici Bellek : SD / MMC Kart desteği
    Arabirim: USB 1.1 / Mikrofon Girişi / TV Çıkış
    Türkçe Menülü

Yukarıdaki ürün Practica DCZ 5.4(Eski doğu alman markası) MODELİNİN AYNISI (BİRAZ RÖTÜŞLENMİŞ HALİ) Beko ve arçelik ile keysmart (Koç grubu şirketleri)Türkiye de montaj çalışmasıyla piyasaya sürdüklerini duydum.CHİP DERGİSİ tarafından 2005 haziran sayısında 250 dolar altı fotoğraf makineleri katogorisinde test 1.si olmuş..Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ederler mi?Almayı düşünüyorum..Keysmart kdc 573 155dolar+kdv toplam 250 milyon 12 taksit...

• quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca

Keysmart KDC 573 Dijital Fotoğraf Makinası
    Resim Sensörü : 5.3 MP CCD Sensör (Enterpolasyonla max. 7.0 mega piksel)
    Zoom: 3X Optik ve 5X Dijital (Playback modu 2-8X)
    LCD Ekran: 2.0” renkli TFT LCD
    Flaş: Otomatik / Otomatik ve Kırmızı Göz Ayarı / Yavaş senkron / Kapalı
    Beyaz Ayarı: Otomatik / Günışığı / Bulutlu / Floresan / Tungsten / Gün batımı / Özel
    Efekt: Siyah&Beyaz, Normal, Sepia
    Keskinlik: Soft, Normal, Canlı
    Çekim Modu: Fotoğraf / Sesli Video Kayıt
    İzleme Modu: Tek resim / AVI Video Klip / Küçük resimler / Slayt
    Otomatik zamanlama: 10 sn, 2 sn, ardışık çekim (LED göstergeli)
    Bellek: Dahili Bellek : 32MB flash bellek / Harici Bellek : SD / MMC Kart desteği
    Arabirim: USB 1.1 / Mikrofon Girişi / TV Çıkış
    Türkçe Menülü

Yukarıdaki ürün Practica DCZ 5.4(Eski doğu alman markası) MODELİNİN AYNISI (BİRAZ RÖTÜŞLENMİŞ HALİ) Beko ve arçelik ile keysmart (Koç grubu şirketleri)Türkiye de montaj çalışmasıyla piyasaya sürdüklerini duydum.CHİP DERGİSİ tarafından 2005 haziran sayısında 250 dolar altı fotoğraf makineleri katogorisinde test 1.si olmuş..Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar tavsiye ederler mi?Almayı düşünüyorum..Keysmart kdc 573 155dolar+kdv toplam 250 milyon 12 taksit...

vermiş oldugun ozelliklerden pek birşey anlasılmıyor
    focus,diyafram, min. shutter vb. değerler nerede?
    video kaydını 320*240 mı yoksa 640*480 mi yapıyor?
    ben bu kamerayı alıcagıma samsung s500 alırım 270 ytl ye, yada biraz daha sıkıp canon a520 alırdım

• Video 640*480 sınırsız kart dolana kadar ...... http://www.keysmart.com.tr/UrunDetay.aspx?urunKodu=KDC573&catId=4
  • Diğer özellikler

Sistem Uyumu 5,3 Mega Piksel CCD Sensör 7 Mega Piksel İnterpolation Modu 2,0 TFT Renkli Monitör- 3x Optik, 5x Digital Zoom 2,0 TFT Renkli Monitör
    f; 2,9 – 4,8 / 5,8 17,4 mm. (35 x 105 mm) 3x Optik, 5x Digital
    Auto Focus
    Normal 39 cm den sonsuza-Makro 10cm den İtibaren
    1/2,5 CCD 5,36 Mega Piksel (efektif 5,19 MP)
    3072 x 2304 (7MP-İnterpoliert), 2560 x 1920 (5 MP), 2304 x 1728 (4 MP), 2048 x 1536 (3 MP), 1600 x 1200 (2 MP), 1024 x 768 (1 MP)
    Auto,100, 200, 400
    24 Bit (RGB)
    Normal(135mm), Siyah Beyaz, Dia
    Sert, Normal, Yumuşak
    Auto, 6 Farklı seçenek
    Mekanik ve Elektronik Perde,
    Normal 2-1/1000, Gece Modu 8 – 1/1000
    Auto, Auto Kırmızı Göz İndirgeyici, Flaşlı, Flaşsız, Gece Modu, 0,20-3m den patlama, 7 saniye dolum süresi, 2 ve 10 saniye bekleme süresi
    Auto veya Manuel. Her adımda 0,5 EV artarak -2EV den +2 EV ye
    Multi ve Spot
    Elektronik, 2 yada 4 saniye gecikmeli
    2,0 TFT Renkli Monitör
    Sesli, 640 x 480, 320 x 240 15/24 fps’li Hafıza Kartının
    Kapasitesi Kadar
    PAL veya NTSC
    1/4
    Çerçeve, Fun Oyun, Mikrofon, Ses Kayıt, Direk Baskı Modu
    32 MB, SD Kart Yuvası
    JPEG, EXİF 2.2, DCF 1.0, DPOF 1.2, Videoclip;AVI Format sesli
    2x LR 06 (Typ AA) veya 2 x Ni-Mh
    108 x 56 x 38 mm
    140 pil hariç
    USB Kablo, Video Kablo, Software CD, Çanta, Taşıma Kordonu, Pil
    Windows 98 / 98 SE / 2000 / ME /XP

• fiyatına gore gayet iyi ozelliklere sahip
    daha once de kdc 463 modeli epey tutulmustu forumda, hatta bununla ilgili başlık ta var
    alınası bir kamera gibi duruyor
  • bu ürünü merak etmemin sebebi bir önceki modeli keysmart kdc 463 ü kullanan arkadaşların memnuniyetleri .... Forumda görmüştüm...

http://forum.donanimhaber.com/m_3214220/printable.htm

Alıp kullanan arkadaslar varsa izlenimlerini yazarlarsa sevinirim...
  • Galiba bu sıralar foto forumunda takılan en eski üye benim çünkü ;

Bundan 1-2 sene önce chip dersgisinin testinde canon a510 6. olarak değerlendirlimişti ve sanırım 2. olarak(ogatech gibi bir kıytırık marka) seçilmişti.Çok tartıştık burda.Sonuç olarak bu dergilerin kendisine kim reklam verirse onu övme gibi bir yönleri var diye karar verdik.Kısacası kim reklam verirse onun makinası iyi görünüyor.Aldanmayın böyle seçimlere.Makina iyimidir kötümüdür bi şey diyemem ama testleri yanlış oluyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende almayı düşünüyorum ama manuel özelliği varmı resim çekerken onu bilmiyorum focus ayarı sadece otomatikmi
  • Abi bakmayın bu Chip dergisine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Abi bakmayın bu Chip dergisine...
    aynen katılıyorum.sanki dergiler bu değerlendirmeleri birazcık reklam amaçlı yapıyo gibi.yukarda arkadaşın biride demişya a510 6. sırayı almış ogatech ikinci.varın gerisini siz düşünün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Galiba bu sıralar foto forumunda takılan en eski üye benim çünkü ;

Bundan 1-2 sene önce chip dersgisinin testinde canon a510 6. olarak değerlendirlimişti ve sanırım 2. olarak(ogatech gibi bir kıytırık marka) seçilmişti.Çok tartıştık burda.Sonuç olarak bu dergilerin kendisine kim reklam verirse onu övme gibi bir yönleri var diye karar verdik.Kısacası kim reklam verirse onun makinası iyi görünüyor.Aldanmayın böyle seçimlere.Makina iyimidir kötümüdür bi şey diyemem ama testleri yanlış oluyor :)

Evet ben de hatırlıyorum. Bu dergileri fazla ciddiye almamak lazım.
  • yok mu kullanıpta bilgi verecek arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca

yok mu kullanıpta bilgi verecek arkadaş

arkadasım kd463 modelinde yorumlar bu kamerada da benzer olacaktır.. Bunu bir referans kabul etmelisin

• ARKADAŞLAR ALDIM KULLANIYORUM VE GERÇEKTENDE DİĞER MAKİNALAR BUNUN YANINDA ÇOK PAHALI ÜSTELİK RESİM KALİTESİ SÜPER
    http://forum.donanimhaber.com/m_3659140/mpage_2/key_//tm.htm#6671833

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bronx2000 -- 16 Nisan 2006; 18:29:01 >
  • Chip dergisi sağolsun ona güvenerek 75ytl ye Tunçmatik marka UPS aldım sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu

Dergilere güvenilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Chip dergisi sağolsun ona güvenerek 75ytl ye Tunçmatik marka UPS aldım sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu

Dergilere güvenilmez

Ya bu iş kullanıcıya göre değişiyo... Çünkü dediğin UPS in 90ytl olanını benim arkadaşım aldı,
    belki aynı modeldir o çok memnun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.