Şimdi Ara

test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

test

(En Son Oy Tarihi: 20.6.2009)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 0:39:3 >

• Ben gunde baya bi girip cıkarıp girip cıkarım insan tabi sıkılıyo bi sure sonra biraz ara veriyorum sonra gene devam ediyorum
  • abi adam "hiç girmedim" diye şık koymuş..her gün mutlaka yemeklerden önce ve sonra
  • Hiç girmedim seçeneği saçma olmuş.. Bu ankete oy kullanacak kişi, bir kez olsun girmiş oluyor foruma.. Bunun yerine "bir sorunum olduğunda girerim" seçeneği konulabilir.. Ya da "bugüne kadar hiç girmedim" yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Ocak 2007; 10:40:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı
    test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 0:39:16 >
  • Haklı olabilirsin ama bana göre foruma giren kişi donanım habere de girmiş oluyor zaten.. Ok. olabilir, bu açıdan düşünmemiştim
  • hiç girmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    test
    3 ay önce açıldı
    test
    2 yıl önce açıldı
    Test
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 0:39:26 >
  • donanımhaber deyince benim aklıma forum geliyor zaten Şahsen ben, anasayfadan foruma girdiğim için ister istemez oraya da girmiş oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Ocak 2007; 10:43:55 >
  • quote:

Haklı olabilirsin ama bana göre foruma giren kişi donanım habere de girmiş oluyor zaten.. Ok. olabilir, bu açıdan düşünmemiştim

mesela bende yerimlerinde direk forum.donanimhbr.com diye kayıtlı.www.donanımhaber.com diye bi site olduğunu üye olduktan bikaç ay sonra farketmiştim o ara bi bakmıştım.
    hiç girmem yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 9 Ocak 2007; 10:45:35 >

• test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 0:39:37 >
  • Hiç Girmedim..
  • o nasıl şık öyle hiç girmedim bana 6. şık oyuyor
  • belki 1-2 kez girmişligim wardır
  • Ben girdim mi Çıkmak bilmiyorum.. Çok zevkli
  • Hatırlattığın iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

abi adam "hiç girmedim" diye şık koymuş..her gün mutlaka yemeklerden önce ve sonra

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

test

test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 19 Ocak 2021; 0:39:50 >
  • Ayda yılda bir girerim, o da forum hata verdiğinde ana sayfadan denemek için
  • valla ben direk forum.donanimhaber.com" olarak giriyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.