Şimdi Ara

Teslim süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce apple online storeden 16GB space gray 5s siparişi verdim 5-7 iş günü yazıyor. ben pazartesi bankaya parayı yatınrana kadar bu 5-7 iş günü süresi değişir mi malum silver 3-5 hafta Gold da öyle. yoksa teslimat süresi artsa da ben yine 5-7 gün içinde mi teslim alacam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3E35DB46 -- 2 Kasım 2013; 19:44:22 >

• yok değişmiyor ama 5-7 iş günü yazana değilde tarih yazana göre geliyor diye biliyorum .tekrar bak hangi tarihler yazıyor diye.
    Örneğin :
    Gönderim: 5 - 7 iş günü
    Teslimat: 11/11/2013 - 13/11/2013 Teslimat Yöntemi: Standart Gönderim
  • mantıken parayı yatırana kadar sizin o sipariş verdiğiniz cihaz isminize ayırt edilir p.tesi parayı yatırdığınız da da teslimat günü başlar.
  • 12/11/2013-14/11/2013 Ekspress gönderim yazıyor. şimdi ben pazartesi parayı yatırırken 16 gb uzay grisi de 3-5 haftaya çıkarsa ben yine o tarihlerde alırım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krznys

12/11/2013-14/11/2013 Ekspress gönderim yazıyor. şimdi ben pazartesi parayı yatırırken 16 gb uzay grisi de 3-5 haftaya çıkarsa ben yine o tarihlerde alırım değil mi ?

evet gene o tarihlerde alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 2 Kasım 2013; 20:05:32 >
  • Şuan bende aynı durumdayım cuma gunu 5s space gray için havale yaptım onaylanmadı, çarşambaya kadar süresi varmış. O zamana kadar inş. 3-5 hafta yazmaz yada ayırmışlar mıdır acaba cihazı ?
  • bende 31 ekim gecesınde gold icin 5-7 iş gunu yazıyordu.
    sabah eft yaparim dedim yattım. sabah işe gelip pc actim ve denilen sekilde eft yaptim.

eft olana kadar gold lar bitsin bana gelen mail de 3-5 hafta yazıyor. mail attim cvp olarak stokların geceden bittigini soylediler.
    sen alana kadar yani pazertesiye kadar 3-5 haftalıga dusebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmhbrok

bende 31 ekim gecesınde gold icin 5-7 iş gunu yazıyordu.
    sabah eft yaparim dedim yattım. sabah işe gelip pc actim ve denilen sekilde eft yaptim.

eft olana kadar gold lar bitsin bana gelen mail de 3-5 hafta yazıyor. mail attim cvp olarak stokların geceden bittigini soylediler.
    sen alana kadar yani pazertesiye kadar 3-5 haftalıga dusebilirsin...

Aynı durum bende de var. 16 gb Gold siparişi vermiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Şuan bende aynı durumdayım cuma gunu 5s space gray için havale yaptım onaylanmadı, çarşambaya kadar süresi varmış. O zamana kadar inş. 3-5 hafta yazmaz yada ayırmışlar mıdır acaba cihazı ?

Aslına Apple ile telefonla görüşülse iyi olur. ben cep telefonundan aradım olmadı. sabit telefon da yok. onun için müşteri temsilcisine ulaşamadım
  • quote:

quote:

Şuan bende aynı durumdayım cuma gunu 5s space gray için havale yaptım onaylanmadı, çarşambaya kadar süresi varmış. O zamana kadar inş. 3-5 hafta yazmaz yada ayırmışlar mıdır acaba cihazı ?

Aslına Apple ile telefonla görüşülse iyi olur. ben cep telefonundan aradım olmadı. sabit telefon da yok. onun için müşteri temsilcisine ulaşamadım

Bugun büyük ihtimalle konuşacağım sorarım.

• quote:

quote:

quote:

Bugun büyük ihtimalle konuşacağım sorarım.

Bekliyorum hocam

• yapıkredide havale için 20 Tl alıyorlarmış veznede. ATM de yaparsak daha düşük bi fiyat ama ATM de de not kısmına bişey yazılmıyormuş galiba kod yazmak için
  • quote:

yapıkredide havale için 20 Tl alıyorlarmış veznede. ATM de yaparsak daha düşük bi fiyat ama ATM de de not kısmına bişey yazılmıyormuş galiba kod yazmak için

evet o kadar b.ktn bir banka! ve 20 tl de olsa vezneden yatır, ben word pay numaramı gondermedim atm den gönderdiğim için dekont ta vermemişlerdi ve tekrar dekontu alıp mail olarak gönderdim.s. Ya da internet üzerinden havale yap orada açıklama kısmı varmış..
  • quote:

yapıkredide havale için 20 Tl alıyorlarmış veznede. ATM de yaparsak daha düşük bi fiyat ama ATM de de not kısmına bişey yazılmıyormuş galiba kod yazmak için

Mobil bankacılık uygulamalarında et ücreti yoktu en son, bir bakın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapıkredi hesabım yok onun için internet ya da mobil kullanamıyorum
  • Haftasonuna denk gelmeseydim iyiydi.2 gündür aynı durumda.11-13 arasında gelecek bana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Haftasonuna denk gelmeseydim iyiydi.2 gündür aynı durumda.11-13 arasında gelecek bana da

Havaleyle mi aldınız?
    quote:

quote:

evet o kadar b.ktn bir banka! ve 20 tl de olsa vezneden yatır, ben word pay numaramı gondermedim atm den gönderdiğim için dekont ta vermemişlerdi ve tekrar dekontu alıp mail olarak gönderdim.s. Ya da internet üzerinden havale yap orada açıklama kısmı varmış..

dekontu almak için de 20 TL mi verdiniz. bi de maille gönderince gecikme falan olur mu acaba?

• Ben 5 hafta bekleyecek sanırım iptal ermeyecem siparişi.
    Peki şunu merak ediyorum , Apple garantisi altında olmasıyla distribütör garantisi arasındaki fark nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YK WorldCard ile aldım cuma günü.. 5-7 iş günü diyor. 11-13 kasıma tarih veriyor. Benim tahminim bu hafta cumaya kadar ürün gelecektir, 11 ine kadar kalmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.