< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6694287A -- 10 Haziran 2024; 11:17:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (57. sayfa)

-
-
araç son durağına varmadıysa kesmezler. ben bir seferinde arabam sivas'tan geliyordu. bütün ödemeyi bitirmiştim ama kesmediler faturayı. ya araba tırdan düşerse ne olacak dediler.
-
teslimat tarihi planlıyayım dedim mail gelmiş...
şu anda randevu alamazsınız yazıyor...
sizdede öylemi ?
-
Bana da bu sabah geldi email saat 11'de. Ama ben randevu alırken bir problem yoktu. 29 Haziran 12:40'a ayarladım.
-
Mail gelince Tesla uygulamasına girdim ve 29-30 Haziran komple müsaitti.( Ankara için) Doldu mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok tesekkurler. Daha iyisi sizlere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 30 haziran pazar 11.00 a aldım. Ancak ücreti henüz yatırmadım. Son ödeme 14 haziran.
-
Uygulamadan olmadı ama pc den yapabildim...
24 hazirana istanbula verdi...
istanbul diye verdiği adrese bak...
arabasız gitmem lazım oraya nasıl gidicem...
orhanlı diye bir yermi var istanbulda...
Teslimat Konumu
Tesla Delivery Istanbul
No:15 Göktuğ Cad
Orhanlı
İstanbul, 34956
-
Burası neresi şuan
-
Selamlar,
Ft Lojistik diye aratirsaniz cikar. Arac teslimleri orada yapilacak. Metroyla gidip oradan taksiye binebilirsiniz. Bircok kisi boyle yapacak. Sevgiler,
Sarjı dolu mu teslim alacağız ? Bir defa Honda aldım en yakın benzinliğe zor gitmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSkeletor -- 10 Haziran 2024; 12:53:52 > -
Yarimca limani.
Ödeme yapmadan teslimat onayı mi çıktı size. İlk defa duyuyorum. Ilginç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkac kisiye daha cikmis. Odeme yapmadan sectiler. Gecen sene boyle bir durum yoktu.
Banada mail gelmiş, ödeme yapmadım daha ama 30 haziran öğleden sonraya veriyor. Fakat ben o tarihte tatil dönüş yolunda olacağım. 1 temmuzda teslim alabilirim fakat seçemiyorum. 30 hazirana planlayıp ertesi gün teslim alabiliyormuyuz ?
Müşteri temsilciniz ile görüşün. Sorun olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok şanslısınız. Da son ödeme tarihi ne görünüyor siz de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de şaşırdım, ödeme yapmadım nasıl oldu bu iş diye :D
-
24 haziran teslim yazmışlarda bizim plaka için birşey yapmamız gerekiyor mu?
-
Teşekkürler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X