Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: The.Attorney
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.565
Cevap
312
Favori
371.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vs-fb

7 12 TL SC ler. Zes sanırım 10.99. yada daha yüksek. Birde uygulama kullanma derdi yok. Taktığın gibi şarj ediyor.

Fark varmış cidden, o zaman işler değişir   Sc isteriz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Kasım 2024; 22:0:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçla ilgili en önemli sorun bence bu baldır destegi meselesi, koltuk minderleri kısa, bu kadar büyük bir araç için anlamsız, bunun bir çözümü var mıdır acaba?

• Bana da fiyat teklifi geldi 7 ekim sipariş tarihi. 15 kasıma kadar kararımı vereceğim ondan sonra 5 gün içinde ödeme gerekiyor. Bakalım ne yapacağız 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    İlginç bir olay seri üretimde farklar olması gerçekten. Teslaya geçersem audi a3’ten geçmiş olacağım, elektrikli sürüş yazılım muhabbeti bir yana ama a3 konforunu ve kalitesini alamayıp malzemeden dolayı sorun yaşamaktan korktum açıkçası bugünkü testten sonra

• msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Almanya'da yaşıyor. Türkiye'de olmayan 200bg lik Plugin Hybrid modelini kullanıyor. 2023 model. Şubat ayında orada iken kullanma fırsatım oldu.
    Benim için büyük hayal kırıklığı oldu o araç. Onunla kıyasladığımda Tesla gerçek premium bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 14 Kasım 2024; 0:29:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam nerden aldınız spoiler'i Tparts mı?

• msefaaydin M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araçta audi a3 22 model. Ben de audi den geçmeyi düşünüyorum şuan fiyat teklifi de geldi cumaya kadar karar vereceğim, sizin araç kaç model? Normal bir araba hissiyatı vermiyor sürüş esnasında ama zamanla alışılabilir bir durumu var ben 3 kez test sürüşüne çıktım lr, performans ve sr modeliyle. Sr nin performansı gayet iyi, olumsuz bi durum görmedim tabi üst hızlarda tepkileri nasıl bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla bir audi gibi değil yani 140 km hızdan sonra araç otobanda geziyor diyorlar ya da 50-70 km hızlarda arkadan çekiş olması nedeniyle de kontrolü biraz zor deniyor, bir de menzili az ve ön cam çatlamaları çok deniyor ama işte yakıt tasarrufu, bakım ücretinin olmaması, yüksek teknolojisi, genişliği gibi durumlar nedeniyle artıları daha fazla.
    Seçim yapmak zor. Ben gri sipariş vermiştim ama zamdan dolayı mecbur beyaza döndüm. Beyaz rengi de çok istemiyorum ama bakacağız.

• irresponsible kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Gri renk benim de favorim ama şu an ötv dilimi değiştiren bir opsiyon :) Benim araç da 21 model. Teslayı ve elektrikli araç sistemini genel olarak beğendim, istediğin zaman basıp şanzımanın insafına bağlı kalmadan hızlanabilme hissi çok güzel. Yazılım olarak da kendini sürekli güncelleyen bir sistem olması gayet hoş ve geniş bir araba. Ama işte elektrikli araç şu an türkiyede hala bir içten yanmalı araç piyasası gibi değil ve ben bir aracı alıp 10 sene kullanamayacağım için sonraki piyasasını düşünmek zorunda kalıyorum. Maalesef ülke şartları. Bakalım bu hafta içi bir karara varacağım ben de.

• ahmethamdi55x A kullanıcısına yanıt
    Amazon.

• Teslanın sistemi gerçekten sıkıntılı. Biz evrakları haftalar önce yükledik sisteme, en son 2 hafta önce 15 kasım için randevuda aldık, dün bir mail geldi aynen şu şekilde;

"İlk olarak randevu almadığınızı görüntülüyorum. Hızlıca randevu almanız gerektiğini ve sistemde size bildirilen tarihler dışında teslimat yapamadığımızı bildirmek isterim. 2. olarak bir diğer önemli husus da kurumsal belgelerinizi sisteme yüklememiş olmanız. Sizden rica ivedilikle faaliyet belgesi, imza sirküsü, ticari sicil gazetesi belgelerinizi iletmeniz."

Tekrar sistemden 14 kasım için randevu aldık bu defa aradılar 14 kasıma teslimat yapamayız evrağınız eksik plaka tescil yapılmadı vs. Arayan arkadaş dediki ama sizin 15 kasım randevunuz var zaten, dedik siz mail attınız randevunuz yok diye, sistemsel hata olmuş vs dedi.

evrakları tekrar sisteme yükledik hemde mail olarak gönderdik bugün plaka çıkmış yarın teslim alacağız inşallah. :))

Yani sistemden ben hallettim işler ilerliyor yolunda diye düşünmeyin, mail ile vs tekrar teyit edin.

• irresponsible kullanıcısına yanıt

Valla bir sıkıntıda gittiğiniz hızı anlamamak gerçekten bir head up display fena olmaz,

120 ile gidiyorum sanırken hanım canım 170 biraz fazla olmadı mi dedi yuh dedim, 130 sonrası rüzgar sesinden anlaşılıyor ama müzik açıksa cidden sıkıntı,

Araç gezmiyor, tam tersi çizgisine sonuna kadar sadık. Arkadan itisi en son şahin döneminde kullanmış beni bile rahatsız etmedi, tabi yağmurda karda ne olur bilmiyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Kasım 2024; 18:7:3 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    140'tan sonra araç geziyor, içeri çok ses alıyor, yol tutuş kötü, arkayı bırakıyor. Gerçekten ilginç tespitler. Çünkü yaşamadığım şeyler. Insanlar sanırım memnuniyetinden çok şikayetini dillendirmeyi seviyor. Dolayısı ile sanki şikayet çokmuş gibi algı oluyor.

Mesela 4500km.dir kullanıyorum, üst camın plastik olduğunu ilk defa duydum. Yani elimle bakıyorum bildiğin cam ama plastik deniyor. Insanlar inanıyor.

Yada Üst cam çatlıyor. Tesla kabul etmiyor. Burada bu kadar kullanıcıyız. Kaç kişinin çatladı. Ben 1 kişinin bile bu şikayeti burada dile getirdiğini görmedim. Okumadım. Ama üst cam çatlıyor. Üstelik çok fazla yaşanıyor. Nedense burada kimse yaşamamış.

Algı ile değil, bilgi ile olmak dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

140'tan sonra araç geziyor, içeri çok ses alıyor, yol tutuş kötü, arkayı bırakıyor. Gerçekten ilginç tespitler. Çünkü yaşamadığım şeyler. Insanlar sanırım memnuniyetinden çok şikayetini dillendirmeyi seviyor. Dolayısı ile sanki şikayet çokmuş gibi algı oluyor.

Mesela 4500km.dir kullanıyorum, üst camın plastik olduğunu ilk defa duydum. Yani elimle bakıyorum bildiğin cam ama plastik deniyor. Insanlar inanıyor.

Yada Üst cam çatlıyor. Tesla kabul etmiyor. Burada bu kadar kullanıcıyız. Kaç kişinin çatladı. Ben 1 kişinin bile bu şikayeti burada dile getirdiğini görmedim. Okumadım. Ama üst cam çatlıyor. Üstelik çok fazla yaşanıyor. Nedense burada kimse yaşamamış.

Algı ile değil, bilgi ile olmak dileğiyle.

İlginç cidden, 3008'im vardı, herkes sorunlu diye bağırıyordu, 500 kişi falan vardı grupta tek sorun ad blue'de yaşandı 3 5 kişide, onları da pejo kendi değiştirdi. 1.2 motorlar kayış dendi sorun yaşayan bir kişi çıkmadı ki insanlar sorunları paylaşır,

Araç düz yol kararlılığı anormal yolda geziyor nasıl olur anlamadım zaten şerit ortalama takibi agresif.

Bu arada mika ya da plastik cam tavanda olmaz onun malzemesi standartı bellidir, nereden çıktı kim söylemiş anlamadimki.

Forumdaki 0 Araç teklifi başlığını okuduğumda sinir oluyorum artık o alınmaz bu alınmaz adama iki soru soruyorsun aracın içine girmemiş bile,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Kasım 2024; 18:15:24 >

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Özellikle Peugeot ile ilgili algı inanılmaz. 7 sene Golf 5 ve 4 sene Ford C-Max üzerine 2016 da 308 aldım. Hala tadı damağımda olan harika bir araçtı.

Direksiyon üzerinden gösterge görünmüyor. Başka bir algı. 1 kere bile bana sorun olmadı. Bırak onu o direksiyon keşke Tesla'da olsa. ( Teslâ'nın direksiyonu da etli ve bence gerçekten premium hissettiriyor orası ayrı) Ufak direksiyon gerçekten çok keyifliydi.

Bu algı saçmalığının tek çaresi akıl.

Evet o direksiyonu bende özleyeceğim go kart gibiydi. Tesla direksiyonu hissiz ama direkt. Teslaya uyumlu headup display ne zaman gelecek bakalım.

Bu iki şeyi bir şekilde düzeltir isem 10 yıl falan tesla ileyim. Bu arada baldir destegi olan tam uyumlu minder 170 dolarmış yurtdışından getireceğim bir şekilde,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Kasım 2024; 18:15:58 >
  • Merhaba araç için kasko 30.621 tl çıktı fiyatlardan haberi olan var mıdır aramızda ? Araç Sr

• CCCP_34 C kullanıcısına yanıt

Kasko yaş, şehir, hasarsızlık gibi şeylerle ilintili, bana 28 çıktı ikinci aracı satınca hasarsızlık işlenecek 20'ye falan inecek dendi. Meslek indirimi falan bakın hasarsızlık yoksa normal gibi,

• Arkadaşlar parayı yollarken son günü beklemek yada erkenden ödemek arasında teslimat tarihi açısından bir fark oluşur mu?
    Ayrıca havale bilgilerinde Swift kodu falan var. Sonuçta havale eft yapılacak durum farklı mı iban ve unvan yeterli değil mi?

• Burdur Çeltikçi eds'ler aktif çalışıyor, cezamız geldi, Hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim, neredeyse 25 yıldır ilk cezam.

• CCCP_34 C kullanıcısına yanıt
    Haziranda YKB 8700 önerdi, Allianz 9900 a yaptırdım. İmm 5 milyon TL. Ikame araç istemedim. Zira bir sürü şartı var.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.