Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (932. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 23 Misafir (9 Mobil) - 17 Masaüstü12 Mobil
5 sn
46.395
Cevap
1.218
Favori
3.044.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun otomoldaydim. Noldu, baskanservis acilmiyormi dedigimde, Tuzlada acilacak yanitini aldim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugünkü servis tecrübemi paylaşayım,
    Yaklaşık bir at önce araç 1200km iken 140km civarı biraz titreme olduğu için balans yapılması için uygulama üzerinden istekte bulunmuştum.
    Bugün sabah 10 da arandım ve servisin uygun olduğunu, gelirsem hemen servise alabileceklerini söylediler. Bende yoldaydım ama çok önemli bir işin yoktu, hemen rotatı Otomol’e çevirdim.
    1045 de otomoldeydim.
    Otoparkında park edecek yer yok. Her yer araç doluydu. Teslalar azınlıktı.
    Aracı teslim aldılar. Ben 30dk da biter diye düşünüyordum ama akşamistü 16:00 ya tahmini teslim saati verildi.
    Biraz kitap oludum bekledim, sonra yakındaki avm ye gidip yemek yedim ve birkaç ihtiyacı aldım. Herhalde artık aracı verirler diye geri otomole 14:30 gibi geri geldim. Geldiğimde işlemler bitmiş amaaraç test sürüşünde dediler. Bir yarım saat daha bekletip aracımı teslim aldım.
    Aracı istanbul parkta teslim alma deneyimi gibi serviste kart/anahtar bırakmıyorsunuz. Otoparkta bırakıyorsunuz, servis çalışanları yetkilendirilmiş oluyor. Aracınızı alıp servise götürüyorlar. Uygulamasa işlemlerin bittiğini görünce, benim arabamın işi bitmiş dedim. Ofisteki arkadaşlar işlemi kapattılar. Otopark çıkışı için fiş verdiler o kadar. Sonra gidip uygulamadan aracın nerede olduğunu bulup, aracınıza binip gidiyorsunuz.
    Eve geldikten sonra tessie den bakımca saat 13:00 de test sürüşüne çıkmışlar ve 14:54 te geri dönmüşler. Gözlerime inanamadım. Şehir merkezinden, trafikten çıkıp sürat yapıp komtrol edilmiş anlasığım. 167km ye kadar çıkmışlar.
    Sıfır bedelli faturada balans yanında birde ön amortisörden gelen sesin gireildiği yazıyor. Benim böyle bir isteğim yoktu. Keonik sorunu direk görüp çözüyorlar sanırım.
    Servis çok yoğun, çalışanları canla başla çalışıyor. Sadece 1 servis olduğunu göz önünde de tutarsak 1 ay sonra balans şçin çağırılma dışında servis hizmetinden memnun kaldım. 1 saat 54 dk test sürüşü hiç beklemediğim birşeydi:)

• Arkadaşlar kış lastiği takıldıktan sonra arka sağ lastik basınç sensörü çalışmaz oldu. Nerede yanlış olmuştur başına gelen bileniniz var mı? Teşekkürler

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    SuperŞarj yapabiliyor musunuz?

• fuhayerr F kullanıcısına yanıt
    Bende aynı dertten muzdaribim. Malum yağmurlarda başladı istanbulda

• nobre19 kullanıcısına yanıt
    Bir kere Edirne’de yaptim; sonrasinda denemedim

Aynı hatayı bende aldım Ankaradaki şarjda. 60 kw ları geçmiyordu hız bende söktüm 4 sıra yandakine geçtim ama şarjı bir türlü başlatamadım ve aynı hatayı aldım. Kredi kartıma baktım çekimi yapmış. Fakat uygulamada ödenmemiş bakiye olduğu için şarj başlatılamadı yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım bu ara bu hatanın çok olduğunu uygulama üzerinden fatura bilginizi farklı bir şey yazıp kaydetin şarjı başlatın bittiğinde tekrar eski haline getirsiniz dedi. Dediğini yaptım ve şarj başladı. Ama sizdeki gibi uygulamadaki bu hata mesajı hiç gitmedi neredeyse 1 ay oldu.

• Ali® kullanıcısına yanıt

Esasında benim çekincem elektronik veya mekanik arızalar değil, çekincem kaporta hasarları, kaporta hasarlarında ne kadar bir bekleme süresi olacak?

Bu bana da oldu geçenlerde, araçta ana ekranda da kocaman sarı yazıyordu sinir bozucu. Kartı sildim uygulamadan. Sonra tekrar tanımladım düzelmedi. Sonra başka bir kart ekleyip onu silip bir daha ilk kartı ekleyince düzeldi. Bu arada ilk hata verdiğinde limit falan her şey yeterliydi, kendi kendine kızdı anlamsız.

• Yağmurda önden gelen gıcırtılar da çok komik. Sokak aralarında çok belli oluyor ses. Araca teknolojik diyoruz, dışarıdan görenler tekerlekli yaylı divan somya vs. diyordur. Bunu silikonlamadan yağlamadan fabrikadan çıkıyor olmaları garip. Normalde bir süre bu araçla şehirdışı düşünmüyordum ama bu haftasonu uzun yol ve yüksek sürat deneyimi (balans kontrol etmek amacıyla özellikle) için Tesla ile çıkacağım. Vaad edilen Tuzla servisi açılırsa sene sonuna doğru da şu gıcırtı için ziyaretlerine giderim, varsa balans sorunları da aradan çıkmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtaçOruç KX4IV A kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Lastikçiye kontrol ettirin. Sensörler doğru takılmış mı diye bir baksınlar.  

• _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım servis ziyaretinde başka bir tesla nın bagaj kapağını bir kaç günde değiştirdiklerini söyledi.

Değişim bedeli de çok komik bir tutardı.

Zaman ilerledikçe serviste yoğunluk azalacaktır. Satışlar da yavaşladı. O ilk yığılmayı kaldıramamışlardı. Zamanla düşer.

Ben oldukça iyimser bakıyorum.

• Olethros kullanıcısına yanıt

Yeni çıkardıkları S3XY Knobs daha da iyi (oldukça pahalı olmasına rağmen) ama bu kadar parayı verip gümrükte sorun olmasından çekinirim. Şirket Sofya, Bulgaristan'da, Tesla ile direkt gidip alınabilir :).

enhauto.com
    S3XY Knob
    https://enhauto.com/knob

Her iki ürün de sık kullandığımız ama ekran ve menü ile debelenmeyi gerektiren komutları tek tuş ya da hareketle vermek için çok iyi. Buna ek olarak ekranda olmayan regen ayarı da yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

Bir arkadaşım servis ziyaretinde başka bir tesla nın bagaj kapağını bir kaç günde değiştirdiklerini söyledi.

Değişim bedeli de çok komik bir tutardı.

Zaman ilerledikçe serviste yoğunluk azalacaktır. Satışlar da yavaşladı. O ilk yığılmayı kaldıramamışlardı. Zamanla düşer.

Ben oldukça iyimser bakıyorum.

En azından 2-3 servis daha açılsa, yoluna girer büyük oranda.

Bende olumluyum…

Umarım kötü bir tecrübe yaşamadan, servis işi rayına girer…

• Ali® kullanıcısına yanıt
    Servisten ben de memnun kaldım. Araçta bir sorun vardı. Tesla'nın bir kusuru olmamasına rağmen benden ücret almadılar. Ayrıca hızlıca çözdüler ve araçta benim farketmediğim bir göcük konusunda bilgi verdiler ve istersem göcük için servisle görüşebileceğimi söylediler. Çok küçük bir şey olduğundan nazarlık olarak kalsın istedim. Yeni olduğundan mıdır teknolojik alet olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama servistekiler özellikle ustalar çok istekli ve ilgili. Bu ilginin artarak gitmesini dilerim.
    Servisin ve superchargerın yaygınlaşması ile birlikte bizlerin memnuniyeti artacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Benin sol ön taraftan yağmurlu/yağmursuz bir gıcırtı geliyor artık. Kasisler ve hatta çok küçük yol kusurlarında gıcır gıcır ses yapıyor. Dün randevu aldım. Yarın servise götürüyorum o gıcırtı ile ilgili. Bilgi veririm buradan.

• mkadayifci M kullanıcısına yanıt

Aynı ses hocam. Benimki de sol önden geliyor. Normalde VAG araçlarından ön takımlardan ses gelmesine alışığım ama bu yaylı divan gibi ses getiriyor ve gerçekten dışarıdan da çok duyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bende de var o ses sol ön. Aynadaki zırıltı da var. Hatta kalkarken ilk sürüşte frene bastığımda tak diye ses geliyor alttan biraz sürüyor sonra daha olmuyor. Demek ki hepsi fabrikasyon hata. Serviste basitçe çözülüyor olması güzel güzel de servis bana 700km uzak :)

• mkadayifci M kullanıcısına yanıt

Bende de aynı ses var. Bazen var bazen yok. En sevmediğim problem tipi.  

Büyük ihtimal rot başından geliyor.

Servise gittiğimde ses kesilmişti, haklı olarak tespit yapamadılar.

Araç park halindeyken hafif salladığında da geliyor.

Tavsiyem araç park halindeyken aracı hafif sallayın, ses geliyorsa videoya çekin ve servise o video gösterin.

• Merhabalar long range almayı düşünüyorum memnun olmadığınız bir konu yada dikkat et dediğiniz bileyler varmıdır birde mtv ödemesini tesla yapmıyormu bilgisi olan cevaplarsa teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.