Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: racecar
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.889
Cevap
1.235
Favori
3.083.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benimde PP quicksilver onaylandı teslimat bekliyorum. Şu anda 2023 320i ve İoniq5 AWD kullanıyorum. İoniq 5 ile 20.000 km yi geçtim 6 ayda. Kesinlikle konfor ve performans anlamında bu arabalar başka bir dünya. Diğer arabalar ile kıyaslamaya gerek yok.Evde veya işyerinde şarj etme şansı olan biriyseniz ve senede 3/4 defa uzun yol yapıyorsanız ve o güzergah üzerinde şarj imkanınız var ise hiç düşünmeden şu anki altyapı ile bile elektrikli araca geçin derim. Hele ki eve 2. araç olarak alıyorsanız zaten tartışmaya bile gerek yok.

Günün sonunda kaça alınır kaça satılır yok 2. eli vs burada sabah kadar yazsak birşey değişmez. Piyasa kendi kendini oluşturur vergileri ise ne yazık ki RTE ve ekibi oluşturur. Yani bizim çok etki alanımızda olmayan şeyler. Forumun daha faydalı ve kullanıcılara yönelik tecrübeler içermesi açısında kulllanım deneyimleri, teknikleri ve piüf noktaları paylaşımları hepimize daha fazla katkı sağlayacaktır.

Herkese keyifli sürüşler

• 4 Nisan 13:42, LR cherry red dün akşam VIN geldi.

Henüz fiyat/MT atanması ile ilgili bir mail gelmedi.

• Adaptörü takacağınız priz de farklı ve daha yüksek akım çekecek. yani daha kalın bir kablo sigorta filan falan da lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

Diger premium markalarda Elektrikli arabanın bakım maliyeti çok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 15 Temmuz 2023; 11:43:30 >
  • Kadastroff XJB31 K kullanıcısına yanıt

Iyi yapmissiniz ama gelecekte populerlik arttıkça iPhone şarj aleti gibi fiyatı dusecegine inanıyorum..

Olsun togg , Zoe bile 22kW on-board aç şarj kabiliyetine sahip

• Gukidoki G kullanıcısına yanıt

Togg da saniyorum ısı pompasi var, ama izolasyon süspansiyon ve iç mekan kalitesi berbat.

Start Stop diye buton koymuslar elektrikli arabaya, ve buton da akım şalteri gibi.

Bir De bunu sarı yapmislar. Direk şalter koysalarmis keske. Bu tanıtım cekimi, gerçeği çok daha kalitesiz.

Koskoca dunyaya ara uretiyoruz de, sen daha buton tasarimi yapmaktan acizsin...

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Elektrikli arabada start butonon ne işi var hadi yaptın bari doğru düzgün yap.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Yetmedi, ne adaptör Cruise control ne başka birsey çalışmıyor. Togg tam bir Beta sürüm olarak çıktı.

Rezalet. Leğen plastik bir araba

• ısı pompası yok

• Aracı test ettiniz ve ona göre mi yorumlarınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arabayı satın alıp kullandınız mı yoksa yine sağdan soldan duyduklarınızla mı ahkam kesiyorsunuz?
    Eğer aracı kullanmadıysanız yapmayın lütfen. Bu başlık yeri değil zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

Full geziyorum

alışkanlık oldu geceden takarım şarja

• ogulsev O kullanıcısına yanıt

evden şarjın artısı

maliyet çok düşük

geceden taksan şarja 10 saat kalsa 20-25 kW enerji alırsın

• Arkadaşlar benim siparişim beyaz long range fakat aslında istediğim renk midnight cherry, sorum şu sizce gecikmesini göze alıp siparişi değiştireyim mi yoksa gelen aracı komple zaten ppf yapacağım, renkli kaplamayı mı göze almalıyım. Beyaz ile midnight cherry arasında halihazırda 100 bin liradan biraz fazla fark var, herhalde kaplama daha ucuza gelir diye düşünüyorum. Orjinali ni beklemek mi daha iyi sizce yoksa beyaz alıp istediğim renge kaplatmak mı?

• G@LGE kullanıcısına yanıt
    Bende benzer durum var renkli kaplamayı düşünüyorum aynı sebepten ötürü

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Merhaba direk Tesla İle görüştüm. yazılı tarihi, o tarihe kadar olarak alıyorlar. 00:00 itibariyle kapanır dendi. Sonrası ne olur bilmem ama Sizin de belirttiğiniz gibi riske girmemekte fayda var.

• Bence siz haddinizi bilin. Bilip bilmeden her konuyu her mesaja atlıyorsunuz. Isı pompası olmayan araca ısı pompası var diye ahkam kesiyorsunuz. Bak hala sizli konuşuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Al sattılar şu ara nakite dönüyor
    Kur çok artmazsa sıfır parasına model y hatta daha altına bulunur
    Acele etmeyin
    Kaç kere yazdık
    Bu araba binici arabası kardeşim
    Keyifle binin

• G@LGE kullanıcısına yanıt

PPf yaptıran ve yaptırmayan arkadaşlarla görüştüm aracı beyaz yapıp bu yola gitse mi diye. Şeffafta sorun yok ama renkli folyoda araç kaplanırken statik elektrikten toz kum yapışıyormuş boyaya ve zaman içinde tazyikli suyla veya güneşten hava kabarcığı olan yerlerde delinme açılma oluyormuş. Ondan orjinal renk en mantıklısı maviye devam yavaş yavaş gelmeyede başlıyor gördüğüm kadarı ile.

• Anladım, bende bu gibi şeylerden çekiniyorum açıkcası.

Fakat siparişi değiştirip midnight cherry yaparsam da muhtemel teslim tarihi olan ekim-aralığa kadar %60 otv ye girecek, neyse yapacak birşey yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@LGE -- 15 Temmuz 2023; 13:58:3 >
  • Eğer long range jantsız paket %60 dilime girerse 2.230.000 tl yerine kaç tl olur ?

• 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.