Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (419. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Fünfzehn
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
52.659
Cevap
1.387
Favori
3.502.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok memnunum, beyaza ayrı bir hava kattı. Ses olarak bir eksisini hissetmedim. En kötü orjinalini takar devam ederim diyorum. Bence siyah jant çok iyi duruyor, +ekstra jant parası vermektense kapak kesinlikle çok uygun 4-5 bin tl gibi rakamlara amazon tr de mevcut

• cihanair kullanıcısına yanıt

A3 - A4 - 2008 ve 3008 , senelerdir ben de kullanıyorum ama bu sefer nedeni neyse oluverdi. Her zaman olmaz ama film ısıyı tutuyor ve cam yüzeyi olması gerekenden daha sıcak hale geliyorsa, camda tetikleyecek belki de minik bir çapak varsa böyle bir tatsızlık yaşanabilir hale geliyor, bilemeyiz. Tekrarlamak istiyorum, ben kimseye Air80 yaptirin veya yaptırmayın diyemem. Kendim de Model Y'nin özellikle tavanına düşünüyordum. Çünkü senelerdir çok memnunum. Ancak sıcak bir yaz günü, 6 - 7 gün güneş altında yatmış aracın camına su dökmek suretiyle kuş pisliği temizlerken Model Y'nin cam tavanını da çatlatmak riski varsa kuşkuyla yaklaşırım film uygulamasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttiklaus T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun gayet güzel görünüyor fakat kapak jantların çalınma riski çok yüksek maalesef. 3-5 saniyede 5binlik edebilirler. Her ne kadar kamera kayıt altına alsa da ülkemizde hırsızı bulmak zor oluyor nedense.

🧿🧿 şöyle koyalım :)
    Teşekkürler dönüşünüz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam hangi satıcıdan aldınız kapakları? Bende bakıyorum, güvenilirse direk sizinkinden alıyım. Bir de simetrik asimetrik olayı var jant kapaklarında sağ kapaklar ile sol kapakları birbirine simetrik olanlar var birde dördü de aynı olup bir taraf saat yönü iken diğer tarafın saat yönü tersi durma durumu var.

• Sigorta Şirketi

Fiyat

Onay

Ankara Kasko Fiyatı 30.369,87 TL
    Allianz Kasko Fiyatı 38.758,14 TL
    Türk Nippon Kasko Fiyatı 54.793,61 TL
    Quick Kasko Fiyatı 102.310,91 TL
    Ak Kasko Fiyatı 121.278,48 TL
    HDI Kasko Fiyatı 322.207,73 TL

Kasko teklifleri

• emrdmr1 kullanıcısına yanıt

Hocam sen konuyu dahi anlamamışsın, adam ısınmış cama soğuk su dökmüyor, arabanın içerisinde olan ısınmış suyu döküyor. Dolayısıyla burada bir fizik kuralı vs yok :)

• MODEL Y DEVREDECEĞİM.(BU AY TESLİM EDİLECEK)

Arkadaşlar Selamlar.

4 Nisan Tarihinde TESLA MODEL Y Siparişim Mevcut.Tahminim Bu Ay Teslim EDİLECEK.

Sipariş Numarası : RN1188659xx

• Model Y Long Range Çift Motor Dört Çeker
    • Quicksilver Boya
    • 19" Gemini Jantlar
    • Siyah veya Beyaz Premium İç Mekan
    • Beş Koltuklu İç Mekan
    • Otopilot
    • Geliştirilmiş Otopilot

DEPREM BÖLGESİ OLAN KAHRAMANMARAŞ'ta Yaşıyorum.Malum Ev,araba,Dükkan vb. Maddi Kayıplarım Mevcut.TESLA Model Y için Kredi ile Almayı Düşünüyordum Fakat DEPREM Kredisinden bile Yararlanamadık.Kredi kartı Ödemesi ve Çek Ödemelerinde AKsaklık Yaşadık ve Findeks Puanımız Yerlerde.100 Bin Kredi bile Çıkmadı.Maddi Anlamda TESLA Y'yi Alma İmkanım Kalmadı.Sipariş ettiğimde Evim Az Hasarlı idi.Daha Sonra Evime Ağır Hasar Verdiler.Orta yada az hasara döner dedik,İtiraz ettik ama olmadı.Ev Önceliğim var.Ev alacağım.

DEVREDİYORUM.Telefon yada Mesajla dönüş Yapabilirsiniz.İlgilenenlere Duyrulur.

Tel : 0 5 3 2 4 3 8 4 2 0 0

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRYKERRRR -- 3 Temmuz 2023; 18:24:5 >

• STRYKERRRR S kullanıcısına yanıt

devir işleri yalan hocam, kimseye hakkını devir edemezsin. Alıyorsan alırsın almıyorsan hakkın başkasına geçer. Sen hakkını kimseye devredemezsin.

Merhaba, devir maalesef olmuyor.

Teslim aldığınız gün noterde satış yapabilirsiniz ama tabi önce bakiyenin kapanması ve teslim alınması lazım. Devir değil yani, kullanmadan satış gibi düşünün.

Geçmiş olsun.

Zaten insanlar normal fiyat dışında ek bir para vermek istemedikleri için Tesla tercih edildi en azından yarımız

Devir diye bir durumda yok.

sen kendi adına alacaksın ve 6 ay 6.000 km olmadan satamayacaksın

durumlar ters gitti ise iptal maili at 10.000 i geri almaya bak derim.

hadi diyelim sizin dediğiniz gibi olsun sıranızı ücretsiz mi vermek istiyorsunuz

yolsa bunun için bir bedel mi belirlediniz

• Ayhan Güngör A kullanıcısına yanıt

Aynisini ben de sordum. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.
    Ben de Carvak’a verdim. Letgo 1 milyon üzeri almıyordu o zaman. Vavacars da daha düşük verdi.
    İlanların çoğu şişirme, muadillerin en ucuz 2. İlandı 5 günde kimse aramadı.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Kimse için ön yargıda bulunmak istemem ama online siparişleri de fırsata çevirmek isteyenler çok olacaktır.

Kendim de artan fiyatlar konusunda tedirgin olarak bekliyorum.

Tesla fiyatı arttıkça elimdeki araç ne kadar eder diye hesap kitap içime giriyorum.

Haziranda 3. 4 kez yaşadık

Eğer fiyat teklifi geldiğinde bir kez daha şartları kontrol edip bakacağım.

hayırlısı ise olur olmaz ise kısmet deriz

Olmadı mı sıradakine hayırlı olsun demek düşer.

bu arada elindeki aracı satmak isteyen dostlar

fırsatarabalar diye site var. Galeriden teklif alın birde buradan teklif alın daha iyi olduğunu göreceksiniz

galeri ile kullanıcı ortasında bir fiyat a satmak ihtimali yüksek

hem de hızlı satıyor

bakarsanız faydalı olur

Haklisiniz. Su anki durumuda guzel ozetlemissiniz. Hayirlisi olsun. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Galeriden daha düşük fiyat verdiler. Bir de fiyat teklifi almak için para ödüyorsun(ekspertiz yapılmadan).

• ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    Ekspertiz yokken fiyat teklifi almak için para mı istiyorlar? Bana biraz sıkıntılı gibi geldi. Kim bunu yapan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qznnn -- 3 Temmuz 2023; 19:58:22 >
  • qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Her önüne gelen fiyat almasın diye ücret almak savunulabilir, diğer firmalar gibi sistem tarafından oluşturulmuyor ekip belirliyor fiyatı ama 284₺ bunun için gereksiz yüksek.
    Parababası youtube kanalı, fırsat arabalar.

• qznnn Q kullanıcısına yanıt

Sattığım aracım bilgilerime göre teklif veriyor ve alıcı da buna göre teklifi değerlendiriyor.

elbette iş sürecinde ekspertiz e gidiliyor be beyan dışı bir durum var ise alıcı süreci durdurup vazgeçebilir yada telifi revize edilebilir.

site sadece aracılık ve Danışmanlık yapıyor.

araba satmak için en yüksek fiyatı bulmak için başka alternatiflere de bakmak gerekir

en az 3, 4 yerden hızlıca teklif almak lazım gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Güngör -- 3 Temmuz 2023; 21:0:13 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Hocam ne desem bilemedim ya

sıcakla soğuk olayından kaynaklı olabilir ona birşey diyemem

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.