Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45 , enka1235
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 27 Misafir (10 Mobil) - 18 Masaüstü11 Mobil
5 sn
51.703
Cevap
1.374
Favori
3.436.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman kabul edin bu fiyattan geldiyse zam gelir yakında. Kur ciddi arttı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aysl43 A kullanıcısına yanıt
    Saat kaçta sipariş vermiştiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkse Selamlar, Bugün aksesuarlarım geldi. Ekran koruyucu, metal pedal seti ve anahtarlık kılıfı. İnşallah gelecek haftada Tesla anahtarım geliyor. Araç alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. Ben biraz eski kafa olduğumdan telefon kart vs hoşuma gitmiyor.TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025  Bu anahtarın güzelliği hem ön bagajı hem de arka bagajı ayrı ayrı açabiliyorsunuz. Ayrıca anahtarsız giriş ve çalıştırmada aktif oluyor. Türkiye'de henüz Tesla shop açılmadığı için satışa çıkmadı. Ben de Amerika'dan aldım. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025POGAutoyoutube
    When taking delivery of a Model Y you do not get a key fob, all you get is two keycards. Mostly because you can have your phone as the key for the car. I decided to buy the Tesla Model Y / Model 3 Key Fob to try it out and see if I really need a key fob Instagram - https://www.instagram.com/pogauto/?hl=en Get 1,000 free Supercharging miles - http://ts.la/karine34024 Tesla Model Y Delivery Day - https://youtu.be/3Ruxy011Fzk Tesla Model 3 Review - https://youtu.be/XO6uGohme1M
    https://www.youtube.com/watch?v=o6GDQYIqxEU&t=124s

• Umarım araçlarımızı bayram sonrası bir şeyler değişmeden alırız. Ben insanlar gibi düşünmüyorum. Kimseninde ekstra bir para ödemesini istemem. Güzel haberler olsun.... Hayırlısı..TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Merhaba,
    Fiyat teklif formu geldi.
    Kabul ettikten hemen sonra mi yoksa onay suresi bitiminde mi “odeme icin 5 isgunu suresi” baslatiliyor?

• beynemaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba sipariş tarih ve saatiniz neydi? Model?

• ufuksat U kullanıcısına yanıt
    4 nisan
    09:34 ama sonradan iki kere duzenledim en son 12:14 idi
    Model Y long range 19” jant

Gecen haftaya kadar Quicksilver renk + gelistirilmis otopilot ekliydi. Duz modeller daha cabuk teslim ediliyor diye cikarttim bunlari; iki hafta onceden de vekaletnameyi yuklemistim. Bugun mail geldi.

• aysl43 A kullanıcısına yanıt

Keşke otopilotu almasaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel fiyat 2.7 milyon tr'ye göre fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 24 Haziran 2023; 19:26:36 >
  • omer211 O kullanıcısına yanıt

Yahu devlet çoluğun coçuğun gazozundan, kutu meyve suyundan ötv alıyor adamın aklıyla alay etmeyin! Çaktılar işte ötvyi bu yavaşlamayı yapan tıkır tıkır çalışan devlet kurumu değil mi! Ne safsınız herkesi de öyle zannetmeyin...

• Sizler istiyorsunuz ki bu bekleyen araçlara ötv gelsin şöyle güzel bir patlayın. Umarım böyle olmaz ve herkes aracını uygun bir şekilde alır. Alacak arkadaşlar sizde tepe tepe kullanın. Ciddi ciddi bir iki kişi var. Bunların o kadar çok hoşuna gidiyor ki ötv haberleri vs.. İnsanların mutsuzluklarından keyif alıyorlar. Şurada tanıdığım 5 arkadaşım ve ben dahil araçlarımızı bekliyoruz. Yani yapmayın artık şunları. Ciddi diyorum. O zaman benden önce alan insanlar var diye kötüleyeyim. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 Bugün hala Tesla yeni araç eşleşen insanlara fiyat sabitleme teklifi yolluyor. Belli ki sistemde aynı durumda devam ediyor. Yani değişecek bir şey olsa zaten şu anda bunu bile yapmazlardı. Bayram sonrası zaten her şey belli olacak. Hayırlısı diyelim.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Hocam teslanın şurda hatası var araç gümrükten çıkmış ötv fatura ödemesi hemen yap işi bitir. 1 haftadır gümrükten çıkış yapıp bekleyen araçlar var. Şimdi parayı alalı 1 ay olmuş sen hala fatura kesicen ,evrakları hazırlayacan ve bunu şaibeli şekilde insanlara mail ile yazacaksın olmuyor diye ve insanlar kötü düşünmeyecek. Bence burada bir kötü koku var maalesef.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum bir beceriksizlik ya da yanlış yönlendirme var verginin ödenmesinin bu kadar sonraya kalması göz göre göre herkesi büyük bir riske soktu

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız aksesuarları amazon mu?Ben ali den konsol düzenleyici kit , paspas , ekran koruyucu , usb çoklayıcı, jant kapağı aldım ama araç olmadığı için bekliyorum. Anahtar ben taşımayı sevmiyorum o yüzden düşünmüyorum.

Iyi aksamlar, Hepsini Aliexpress’ten aldim. Kaliteleride iyi gibi. Sizin aksesuarlar da mantikliymis. Biraz onlarada bakayim. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Bu konuda haklisiniz. Bence cozecekler. Benim guvenim tam. Iyi dusunelim. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Dün Tesla MYP aracım ile %94 şarj dolu olarak İstanbul'dan Bursa'a gittim, dönerken Gemlik Oksijen tesislerinde ZES (Zorlu Enerji)'nin 180 KW'lık DC Şarj istasyonunu denedim, gerçekten olay bitmiştir arkadaşlar. %33 ile girdim %95 ile çıktım 30 dakika sürdü, 360 TL tuttu. İlk başlangıçta Tesla hızlı şarj etmek için bataryaları ısıtarak çektiği akımı 180KW'a yakın bir değere çıkardı, %80'den sonra yavaş yavaş düşürerek 48KW'a kadar indirdi şarj hızını. 28 derece güneşin altında bir de batarya ısıtıcı devreye alması çok şaşırttı beni ama anlaşılan bu işin mühendisliğini çok güzel yapmışlar. %20'ye düştüğünde DC şarj istasyonuna girip %80'de çıkıp yola devam edecek alt yapı ve yollardaki ZES'in haritasını incelemenizi öneririm, ben Zorlu'nun reklamını yapmıyorum ama adamların hakkını da vermek lazım, tabi E-şarj ve diğer istasyonlarla beraber işler çok hızlı gelişecek, Tesla'nın Supercharger'ları da geldi mi tamamdır bu iş. :)

• harddiksman H kullanıcısına yanıt

L3 şarj için batarya kimyası gereği 44C ve 50C aralığında olması lazım (150kw+)

Aracınız hayırlı olsun.

Umarım 150Kw 6-8 şarj Ünitesi olan istasyonları sıkça görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Haziran 2023; 0:12:12 >
  • beynemaz kullanıcısına yanıt

Hocam geçen hafta tasarımını beyaz olarak değiştiniz ve 1 hafta içinde eşleşme sağlandı mı?Durum buysa bende değiştireyim quicksilveri.

• faithlesszombie kullanıcısına yanıt

evet bir Ötv artışı olacak o kesin

ama burada Tesla büyük hata yaparak parayı günler önce bizden aldı. Bununda cezasını çeker gibime geliyor

3 temmuzda belli olur ne olacağı

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.