< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (388. sayfa)

-
-
Saat kaçta sipariş vermiştiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkse Selamlar, Bugün aksesuarlarım geldi. Ekran koruyucu, metal pedal seti ve anahtarlık kılıfı. İnşallah gelecek haftada Tesla anahtarım geliyor. Araç alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. Ben biraz eski kafa olduğumdan telefon kart vs hoşuma gitmiyor.
Bu anahtarın güzelliği hem ön bagajı hem de arka bagajı ayrı ayrı açabiliyorsunuz. Ayrıca anahtarsız giriş ve çalıştırmada aktif oluyor. Türkiye'de henüz Tesla shop açılmadığı için satışa çıkmadı. Ben de Amerika'dan aldım.
POGAutoyoutube
When taking delivery of a Model Y you do not get a key fob, all you get is two keycards. Mostly because you can have your phone as the key for the car. I decided to buy the Tesla Model Y / Model 3 Key Fob to try it out and see if I really need a key fob Instagram - https://www.instagram.com/pogauto/?hl=en Get 1,000 free Supercharging miles - http://ts.la/karine34024 Tesla Model Y Delivery Day - https://youtu.be/3Ruxy011Fzk Tesla Model 3 Review - https://youtu.be/XO6uGohme1Mhttps://www.youtube.com/watch?v=o6GDQYIqxEU&t=124s
-
Umarım araçlarımızı bayram sonrası bir şeyler değişmeden alırız. Ben insanlar gibi düşünmüyorum. Kimseninde ekstra bir para ödemesini istemem. Güzel haberler olsun.... Hayırlısı..
-
Merhaba,
Fiyat teklif formu geldi.
Kabul ettikten hemen sonra mi yoksa onay suresi bitiminde mi “odeme icin 5 isgunu suresi” baslatiliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba sipariş tarih ve saatiniz neydi? Model?
4 nisan
09:34 ama sonradan iki kere duzenledim en son 12:14 idi
Model Y long range 19” jant
Gecen haftaya kadar Quicksilver renk + gelistirilmis otopilot ekliydi. Duz modeller daha cabuk teslim ediliyor diye cikarttim bunlari; iki hafta onceden de vekaletnameyi yuklemistim. Bugun mail geldi.
Keşke otopilotu almasaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel fiyat 2.7 milyon tr'ye göre fena değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 24 Haziran 2023; 19:26:36 > -
Yahu devlet çoluğun coçuğun gazozundan, kutu meyve suyundan ötv alıyor adamın aklıyla alay etmeyin! Çaktılar işte ötvyi bu yavaşlamayı yapan tıkır tıkır çalışan devlet kurumu değil mi! Ne safsınız herkesi de öyle zannetmeyin...
Sizler istiyorsunuz ki bu bekleyen araçlara ötv gelsin şöyle güzel bir patlayın. Umarım böyle olmaz ve herkes aracını uygun bir şekilde alır. Alacak arkadaşlar sizde tepe tepe kullanın. Ciddi ciddi bir iki kişi var. Bunların o kadar çok hoşuna gidiyor ki ötv haberleri vs.. İnsanların mutsuzluklarından keyif alıyorlar. Şurada tanıdığım 5 arkadaşım ve ben dahil araçlarımızı bekliyoruz. Yani yapmayın artık şunları. Ciddi diyorum. O zaman benden önce alan insanlar var diye kötüleyeyim.
Bugün hala Tesla yeni araç eşleşen insanlara fiyat sabitleme teklifi yolluyor. Belli ki sistemde aynı durumda devam ediyor. Yani değişecek bir şey olsa zaten şu anda bunu bile yapmazlardı. Bayram sonrası zaten her şey belli olacak. Hayırlısı diyelim.
-
Hocam teslanın şurda hatası var araç gümrükten çıkmış ötv fatura ödemesi hemen yap işi bitir. 1 haftadır gümrükten çıkış yapıp bekleyen araçlar var. Şimdi parayı alalı 1 ay olmuş sen hala fatura kesicen ,evrakları hazırlayacan ve bunu şaibeli şekilde insanlara mail ile yazacaksın olmuyor diye ve insanlar kötü düşünmeyecek. Bence burada bir kötü koku var maalesef.
-
Ben de katılıyorum bir beceriksizlik ya da yanlış yönlendirme var verginin ödenmesinin bu kadar sonraya kalması göz göre göre herkesi büyük bir riske soktu
Nereden aldınız aksesuarları amazon mu?Ben ali den konsol düzenleyici kit , paspas , ekran koruyucu , usb çoklayıcı, jant kapağı aldım ama araç olmadığı için bekliyorum. Anahtar ben taşımayı sevmiyorum o yüzden düşünmüyorum.
-
Iyi aksamlar, Hepsini Aliexpress’ten aldim. Kaliteleride iyi gibi. Sizin aksesuarlar da mantikliymis. Biraz onlarada bakayim.
Bu konuda haklisiniz. Bence cozecekler. Benim guvenim tam. Iyi dusunelim.
-
L3 şarj için batarya kimyası gereği 44C ve 50C aralığında olması lazım (150kw+)
Aracınız hayırlı olsun.
Umarım 150Kw 6-8 şarj Ünitesi olan istasyonları sıkça görürüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Haziran 2023; 0:12:12 >
Hocam geçen hafta tasarımını beyaz olarak değiştiniz ve 1 hafta içinde eşleşme sağlandı mı?Durum buysa bende değiştireyim quicksilveri.
-
evet bir Ötv artışı olacak o kesin
ama burada Tesla büyük hata yaparak parayı günler önce bizden aldı. Bununda cezasını çeker gibime geliyor
3 temmuzda belli olur ne olacağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X