Ön camlar sıkıntı olabilir 2 numara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2628. sayfa)

-
-
İsterse ceza yazar hocam. Sorun yaşarsınız diye demiyorum ama kafaya takana denk gelirsen yazar. Garantisi yok anliyacagin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yan camına iki numara film yaptırmayan kalmadı zaten hiçbir şey olmaz. Ben senelerdir kullanıyorum muayeneler dahil sorun çıkaran olmadı. Yaptırmışken ön cama da renksiz film yaptırmanızı tavsiye ederim. Bir de tavan perdesi alınca sıcakla sorununuz bitiyor. Yoksa araç fanus gibi içinde her yerden yanıyorsunuz.
Juniper paçalıklar ( Tesla malı , sadece yerine kondurdum henüz takmadım )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aslında kanunen yasak, ama ceza yazmıyorlar zift gibi koyu olmadıkça. Bizdeki bir araçta en ön camda da vardı, 2. el aldık aldığımızda vardı. Bugün-yarın söktürürüz derken geçen ay cezayı yedik. Aracın menini kaldırmak için En ön cam ve ön kapıları söktürüp trafik şubeye gidin araçtaki meni kaldırırlar dedi yazan trafikçi. Söktürüp gittik kaldırdılar. Ama en önde olmadıkça arka cam ve 4 kapı için yazan ne gördüm ne duydum. Yani ön kapılar hala muamma, hem yasak hem değil.
Juniper tavanı orjinal haliyle de oldukça iyi bence, 38 derece sıcakta bile güneşten rahatsız olmadım diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 7 Ağustos 2025; 10:3:47 > -
Genellikle tek seyahat ettiğim için, arkada oturanlar rahatsız olur mu cam tavandan bilmiyorum ama benim seyir halinde tek bir şikayetim var o da cam tavan çok önde başladığından dolayı , gözlük ile alnım arasından giren güneşten çok rahatsız oluyordum. Onun dışında cam tavanın tek problemi, park halinde döşemelerin aşırı ısınması. Bu sebeple yaz aylarında temu daki tak çıkarma şeklinde kullanılan perdeleri kullanıyorum. Garanti problemi olmasaydı 20-30bin verir elektrikli perde takardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 7 Ağustos 2025; 11:23:10 > -
Tabii ki bugün 2025.26.4 geldi 😄quote:
Orijinalden alıntı: wwtrYaklaşık bir aydır yeni bir güncellemeyi aracım alamadı, hala 2025.20.6 sürümünde. Buraya ne zaman yazsam birkaç güne yenisi geliyor, bakalım beta grok neler sunacak...
Yakın zamanlarda güncelleme alanlar yorumlarını iletebilir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeleri daha hızlı almak "Gelişmiş" seçeneğini kullandınız mı ?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Ayvalığa giderken benzer yolu yapıyorum daha keyifli ve uygun fiyatlı oluyor. Hatta hiç sarj almadan 420 kmde yazlığa gelip oradan sarj alıyorum. Ama otobandan gitsem bastığımız için sarj gerekiyor oda Tesla SC 'de uyguna geliyor. :)
-
Evet ilk günden beri ona dikkat ediyorum, bu güncelleme çok gecikmişti ama en güncel sürüm olduğu için daha iyi oldu, boşuna ara sürümlerle uğraşmadım.
Grog mi geldi yani?
yok bize daha gelmiyor Grok.
Bu güncellemede minor düzeltmeler var sadece (legacy model için).
Juniperi bilmiyorum
-
Bekleriz küfreder falan
Merak etmeyin. Grok kime sovup kime sovmeyecegini iyi biliyor
-
www.notateslaapp.com
2025.26.4 Official Tesla Release Notes - Software Updateshttps://www.notateslaapp.com/tr/software-updates/version/2025.26.4/release-notes
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana da geldi ama henüz yükleyemedim. Önemli bir şey var mı?
Sürüm notlarını yukarıda paylaştım, Beta Grok bizde yok, onun haricinde çok kritik bir güncelleme değil.
Telefon hotspot yapıyorım sanki güncelleme olmuyor. Nasıl bunu rahat yapabiliriz? Bir cafe önüne mi çekelim wifi si olan 😅
Olmuyor gibi olsa da oluyor. Hareket halindeyken wifi açık olmasına dikkat edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X