Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2552. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Timurcbc , d0nut
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
51.533
Cevap
1.377
Favori
3.425.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25502551255225532554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde muhtemelen mallar stoga cekilmeden siparisler geldigi icin hazirliksiz yakalandilar. Bir muddet sonra duzelir.

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

Evet evet, bize bi masraf yansıtmazlar da işte süreç uzadı. Yazliga geldim sarj edemiyorum burda hepsiburadadan noname bir sarj aleti alsaydim keske dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt

tek fazdan 7.4kw fazla yük sürekli olunca sorun illaki çıkıyor, saatten sonra kablo uzun ve standart kalite degilse ısınma yapar, prizleri dahil standartlara uygun kaliteli kullanın, kablonun priz girişlerinde boşluk varsa oda ısınma yapar, imkanınız varsa trifaze hat çektirin, ben bu sıcakta cihaz 24 derecede 11kw ile şarj ediyorum,

• Türkiye siyah renk Tesla ya doyacak bu ay

https://x.com/captanmemoo/status/1945841330858361251?s=46&t=eRKsotTJec3mToUFunVPHw

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 17 Temmuz 2025; 17:30:10 >

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Bu videoda kanım dondu resmen bu nedir ya?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025x (formerly twitter)
    Captan memo  (@captanmemoo) on X
    https://x.com/captanmemoo/status/1945841330858361251?t=XPsxd_k2m9FFL3bR9XtAwg&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Temmuz 2025; 17:37:58 >
  • Sanki truva atlarını göndermişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Adamlar GigaBerlin deki tüm solid blackleri bize pasladılar. Uzun bir süre (yeni siyah renkde dahil) artık tr ye siyah renk getirmesinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Bu resimde 1000 araç anca var, sadece bunlarsa 3 günde biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnN.LmS -- 17 Temmuz 2025; 17:41:18 >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt
    Linkteki videoda daha fazla siyah araç görünüyor. Umarım diğer gelecek gemilerde artık siyah renk yoktur.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Asıl kolaylık aracı iki farklı kişi kullanırsa oluyor. Kızım koltuğu direksiyona yapışık bırakıyordu. :) Ben binerken zorlanıyordum. Şimdi her durduğunda kolay iniş modunda en arkaya çektirtiyorum. kim binerse ona göre ileri gidiyor.

• Legacy kasada beyaza doymuştuk, Juniper da da siyaha doyacağız😅

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Arada 1 tane beyaz var kimin olacak acaba

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

Bu haber doğru değil. Kasıtlı çıkarılıyor bu tip haberler bağnazlar veya içten yanmacı çıkar grupları tarafından. Lütfen prim vermeyelim

• Tesla bu millete her türlü rezilligi yasatti, ama millet ucuz diye hala saldiriyor afedersiniz ama bu paraya b.k reni satsa o bile kapis kapis gider bu ülkede

• maygar kullanıcısına yanıt

Siz dogru olmadigini nereden biliyorsunuz itfaiye raporu size ulasti mi? Haberde zaten bu yöndeiddalar var denmis, ön bilgilerde oldukca dogru. Zaten bina da yanginin daireden degil elektirik tesisatindan ciktigini aciklamislardi

• Quattro16 kullanıcısına yanıt

Tesla otomotivde devrim yaptı. Kimseye zorla araç satmıyor. Dönüşümü kavrayamıyorsanız 3 katı para verip geleneksel araç ve satış yöntemlerini tercih edebilirsiniz.

• Quattro16 kullanıcısına yanıt

Yangın çıktıktan 1 saat sonra bu dedikodu çıktı. Kasıtlı olduğu çok belli. Bilirkişi raporu çıktıktan sonra görüşelim.

• maygar kullanıcısına yanıt

Geleneksel olmayan satis yöntemi el altindan youtuberlara veya birlesen galericilere filo adi altinda toplu arac satmak, halka gelince botlara arac satmak mi? Birakin lutfen milletin internet basinda yasadigi rezilligin övunlecek tarafi yok. Önceki sayfalarada insalarin yasadiklari acikca yaziyor donup okuyun. Bende yeni elektikli arac aldim ama boyle sacmaliklar yasamadim.

• Siyah falan artık bugün sipariş verdim artık isteyen herkese nasip olsun

• Vierna V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Haklısınız, vakit ve enerji bulamadım. Tek ya da arkadaşlarla gidildiğinde daha kolay olabilir. Benimkisi Tesla ile ailecek bunun yapılabileceğini anlatmak ve güzel manzaraları paylaşmak oldu genel olarak.

• 
Sayfa: önceki 25502551255225532554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.