Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
24 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
52.107
Cevap
1.380
Favori
3.463.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürtme sesi gibi bir ses.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KnN.LmS kullanıcısına yanıt

Tüm özelliklerinden faydalanamıyoruz fsd nin, bir yerden rota çizip başka biryere götüremiyor, sadece şerit değiştirip trafik ışıklarını tanıyor ve gelişmiş pilot özellikleri park etme var, bizim kontrolümüzde tam otonom olsaydı bende alacaktım. Ben yanlış biliyosam düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 7 Temmuz 2025; 10:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmkrcn kullanıcısına yanıt

Eee bizden bu 230k₺ yi ne diye istiyorlar o vakit? Her işi ben yapacaksam ne anlamı kaldı.

• tolgacem kullanıcısına yanıt

Allah beterinden korusun, hocam bunun için tramer kaydı oluşturmaya gerek yok bence. Güvendiğiniz, güveneceğiniz bir kaportacıda cepten hallettirirsiniz. Her ne kadar kaskoların mini onarımına girse de ben olsam ( ki öyle de yapıyorum ) kaportacıda kendim düzelttirirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSD nin bu hale gelmesi 10 yil surdu. En az 3-4 yil daha var tam otonom surus icin. En azindan beklentiler oyle. Bu arada her kullanan bir kobay oluyor. Datalar toplaniyor, kendilerine ait super bilgisayarda isleniyor ve FSD egitiliyor bu sayede. Yani aslinda sadece para odemiyor ayni zamanda bedavaya Tesla icin calisiyor FSD sahipleri.

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Juniper aracım için güvenlik modunu açık kullanıyorum. Aracın etrafından gelen geçeni kayıt yapıyor, kim dokunmuş kim bakmış herşeyi görüyoruz.

Bu özellik çok güzel fakat nedense çok şarj yiyor.

Sitenin otoparkı açık bir otopark, Otoparkta dolaşan çok insan oluyor. Fazla kayıt oluşturuyor.

Bu durumda günde %6 - %9 arası şarj yiyor.

Güvenlik modunu kapatmadan bu sorunu çözebilir miyiz ?

Sizde durumlar nasıl ?

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

onun ayarı var. kamera ile algılama seçerseniz yaklaşan her cismi kaydeder. Bu ayarı seçmezseniz sadece fiziksel olarak arabaya dokunuluyorsa kaydeder ve daha az enerji tüketir. Ancak bu ayarda bazen çarpıp kaçan arabaları bile göstermediği oluyor diyen var. benim tecrübem yok. ben kapalı kullanıyrum sentry yi

• ya biri video çekmiş juniperle adam sürekli şeritlerin üzerinden gidiyor ama ona hiç uyarı ve müdahale vermiyor araç bende uyarı ver acık olunca uyarı veriyor sürekli bu kapanmıyor yada yardım açıncada sürekli direksiyona müdahale ediyor bunlar nasıl kapanıyor videodaki araçta uyarı felan vermiyor.

Tesla Model Y Juniper Teslimat Uzun Yol Vlog İstanbul-Muğla Yeni Araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 7 Temmuz 2025; 12:24:38 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam,

cok güzel bir mod insanı güvende hissettiriyor ama abartılı şarj yemesi çok can sıkıcı.

Dediğiniz ayarlara bakacağım.

• arslanplaza kullanıcısına yanıt
    Kontroller-otopilot-şerit yardımı kısmını kapatırsanız uyarı vermez. Ama her sürüşe başladığınızda tekrar kapatmanız lazım. Otomatik aktif oluyor sürüşten önce. Eski araçta kapatılmıyordu çok rahatsız ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 7 Temmuz 2025; 12:33:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt

Sadece kamera kaydı için günde %6-9 ÇOK yüksek değil mi?

• On plakalik yerinden oynuyor-sallaniyor.. Yikamada ileri geri hareket ediyor, tam duzgun montajlanmis gibi degil… Bu parcayla ugrasan var mi, nasil acilir? Nasil daha iyi sabitlenir?

• emrec6 kullanıcısına yanıt

bende stealth grey var.

ilk kez test sürüşüne gittiğimde gördüm bu rengi, aşık oldum, yanında siyah ve beyaz da vardı, ikisinden de çok daha iyi duruyordu.

eşim yine beyaz olan ücretsiz olursa almayalım tesla dedi(tabi ücretsiz renk o olsa yine alırdım istemeye istemeye) ama şansa stealth grey rengini ücretsiz yaptılar :) ilk sipariş günü de alma fırsatım oldu. 1 ayı geçti kullanıyorum aracı.

kendim yıkıyorum, yıkadıktan sonra hızlı cila sürüyorum, mis gibi oluyor, 10 km yol yapıyorum hop tozlanıyor :D

ama bu renge bu zahmet değer bence.

umarım hiç çizilmez ama çizildiğinde de kılcal çizikleri bile gösterecek, yapacak bişey yok, arada pasta cila ile toparlarız.

yine seçme şansım olsa yine stealth grey seçerdim heralde. 2. tercihim quicksilver olurdu.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Hocam bende stealth grey almaya çalışırken siyah alanlardanım. üzülüyordum hemen toz gösteriyor kirleniyor diye eğer stealth greyde öyleyse sadece aradaki 40k ₺ ye üzüleyim madem TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

öyle hocam, yıkıyorum, 10 dakika sonra toz oluyor :)

hiç üzülmeyin yani o konuda,

aradaki 40k ya da üzülmeyin ya, siyah asil renk, güzel gösterir

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

Zaten Tesla'da beyaz ve quicksilver dışındaki tüm renkler bakımı zor renkler, siyah en zoru belki ama diğerleri de pek farklı değil. Çizik, toz belli etmesin isteniyorsa beyaz veya qc alınmalı.

• arslanplaza kullanıcısına yanıt

Çok yeni kullanıyorum ama gördüğüm kadarıyla götürüyor. Sadece yollarımız şuan çok kötü ve Tesla Türkiye noktasında FSD'yi biraz eğitmesi lazım. Belki Belediyelerin de biraz yolları düzeltmesi :). Navigate on autopilot aktif edilmeli sadece. Navigasyon ekranında altta solda pasif şekilde geliyor.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Navigasyon ekranı aşağıdaki gibi değişiyor.

• Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Neyseki araç çoğunlukla kapalı otoparkta duruyor ondan dolayı daha az kirleniyor. Özellikle tozlu yerlere gitmediğimde baya idare edebiliyorum ancak iş yerim sanayi sitesinde her yer toz toprak bir günde araç terk edilmiş gibi oldu

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Ankara’daysanız buyrun beklerim

• 
Sayfa: önceki 25172518251925202521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.