Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2227. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 29 Misafir (14 Mobil) - 26 Masaüstü17 Mobil2 iOS
5 sn
51.642
Cevap
1.375
Favori
3.432.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 22252226222722282229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Engin özörenin analizleri idi onlar kesin bilgiler değil. Dolar 48 mevzusu ise aracın üretim maliyeti

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

tabiki de değil ama az çok bir hesap yapılmış

30.000 dolara üretiliyormuş araç oradan bir hesap yapıldı

bir de Tesla'nın dünyadaki satışları çöküyormuş elon musk nefreti yüzünden

yani araç satabilmek için daha fazla sübvansiyon yapmak durumda kalabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 3 Mayıs 2025; 16:56:35 >
  • Tecrübeli Tesla'cılar bizi aydınlatsın, nasıl gemi takip ediyoruz şimdi?  

• Fadeout kullanıcısına yanıt

Bu şekilde açıklarsanız daha iyi olur, siz direkt böyle planlıyormuş buraya kadar matrah değişmeyecekmiş derseniz yanlış anlaşılır.

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Engin özörenin tutmayan analizini görmedim

belli ki içeriden bilgi de alıyor...

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt
    Eskiden tek gemi getiriyordu şuan o gemi başka işlere bakıyor. Koper limanındaki araç gemilerine bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu durumda hiç almayanlar faizden dolayı tüm araç alanlardan daha karlı olur, bi de böyle bakmak lazım konuya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaa89 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ancak sanırım gemi adı bilmeden samanlıkta iğne aramaktan farksız.  

Elektrikli araçlarda matrah düzenlemesi olacağı kesin gibi Tesla zam yapmasa dolar artmasa bile matrah düzenlemesi sonrası st en az 2.2 civarına satılır. İlk sipariş verenlerdenim ama bizim bile durum net değil fatura kesilene kadar aldığıma sevinmeyeceğim. Bu yüzden ben bu arabayı kesin alacağım diyen için faiz falan fayda sağlamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huseyinag06 H kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun içiniz rahat olsun aynı fiyattan alacaksınız

böyle büyük operasyonlar vergi düzenlemelerini görmeden girmezler ülkeye

bu sene alacak olanların hepsi aynı fiyattan alacaktır...

Teşekkür ederim umarım sizin dediğiniz gibi olur da herkes istediği rakamdan alır arabasını

• kralkarga kullanıcısına yanıt

evet geçen sene bu zamanlar almayıp 1 sene para fonuna, altına koyan hem yeni kasa aldı hem de üstüne bayağı bir parası arttı

belki 1 sene sonra da böyle olacak kimse bilemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 3 Mayıs 2025; 17:42:30 >
    $48 e pay varsa byd gibi tesla da bizi öpüyor demektir. Kurda payları olabilir gerekirse karlılığı da zorlarlar (malum avrupa satışları vs) ama $48 bence ÇOK iddialı... ÖTV dilimi değişme olayı (cari denge iyileşti) biraz daha ertelebilir belki ama hepsi temenni :) BU gece %10 %25 olsa kimse şaşırmaz...

+$48 demek Clio 2mio, Tiguan 3.5mio demek o durumda 1.9mio ya model y satılsa bile size bize kimse düşürmez:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 3 Mayıs 2025; 18:6:48 >
    Çok haklısınız bunu bilmenin imkanı yok, 2-3 sene önce alan da inanılmaz kar etmişti...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen aldın diye savunuyorsun, ilk ve ikinci listeleme de PC başındaydım otomatik doldurma sayesinde siparişi oluşturmam 10 saniye sürmedi, posta kodu hatası verdi daha sonra bu araç artık mevcut değil dedi İstanbul ve Ankara dışında ise alman zor üç arkadaş benim önümde de iki PC ve bir telefon üçümüz de alamadık şimdi bu rastlantı mı? youtubede canlı yayın açıp alanlarda ne kadar şanslılardı değil mi.

• ssagirli S kullanıcısına yanıt
    Bi sitem sezdim sanki. Bu youtuberlar nasil aldı rahat rahat bende şaşırmadım değil.

• code61 C kullanıcısına yanıt
    %999 onlara bir güzellik yapmışlardır. Çok da anormal bir durum değil malum adamlar reklam kaynağı...

• Müsadelerinizle cahilce bir soru sormak istiyorum.

İstanbul okmeydanından %100 şarjlı sr juniperi full tatil eşyaları ile doldurup (ön arka bagaj) 4 kişilik bir yolcu grubu ile klima açarak ve otobanda 140km hız ile giderek 250km uzaklıktaki bolu highway şarj noktasına risksiz olarak ulaşabilir miyim?
    İstanbul içi hariç pek trafiğe takılmadan gidersek

• Fakirrr kullanıcısına yanıt
    140 km hız ile 250 km biraz zor

• code61 C kullanıcısına yanıt
    E tabi çoğuna verildi. Maşallah hiçbiri de ıskalamamış nasıl OLMUŞSA.

• 
Sayfa: önceki 22252226222722282229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.