< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2172. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler. Normalde posta kodu olarak adresim olan semtin kodunu girdim (06520) sonra sistem kabul etmeyip bir kaç kez hata verince sipariş ekranında gördüğüm 06450 posta kodunu girdim bunu kabul etti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 26 Nisan 2025; 22:26:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo xc90 aracım vardı değiştirmek istiyordum 100 bin km geçmişti. Pandemi vs. derken araç kıtlığı var. Dolar sürekli artıyor bir aldığın aracı aynı fiyata tekrar bulamıyorsun. Mercedes’e gidiyorum araç yok abi diyor olan ne varsa alcaksın. Üzerine 250 bin verceksin biz kaplama yapıcaz aracı, cam filmi yapıcaz, vs. hikaye yani avanta alcak bayi. Yaptıkları şeyler anca 50 bin. O dönem tesla gelince çok sevindik. Online alıyorsun, istediğini seçiyorsun falan. Şu an da faiz ortamı eskisi gibi sıcak para yok. Zamanında 600 bine adığım volvo 7-8 milyon olmuş. Dolar bazlı iki katı artmış. Ben bu saatten sonra ya tesla alıcam ya golfe renk seçicem. şöyle bir rahat yüzü görmedik bacak bacak üstüne atıp araba seçemedik. Para varken araç seçemedik araç kıtlığı vardı şimdi de para yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sistemdeki adreste kendi posta kodum kayıtlı 06370 ama envanter sayfasında ısrarla 55200 diye gösteriyor. Sanırım superonline bağlantısıyla alakalı bir durum var. Benzer bir durum yaşayan ve çözebilen oldu mu arkadaşlar?
-
Posta kodunun bizle ilgisi yok. Abd için farklı kotalar fiyatlamalar oluyor oradan kalma bir sistem. Siz oraya Çemişgezek posta kodu girseniz de alırsınız.
Defalarca posta kodu hatası aldim ve sipariş oluşturulmadi. Bolgenize teslimatı uygun değildir posta kodunuzu kontrol edin tarzında bi hata idi yanlış hatırlamıyorsam. Böyle bir sorun vardı. Ne girersen gir alırsın diye bir durum yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bunun için mobil internet paylaştırıp bir deneyin isterseniz mobilden girince benim de posta kodum doğru görünüyor.
Mobilden bulunduğum ile ait bir posta kodu alıyorum hocam. Ev interneti superonline, sanırım ondan kaynaklanıyor başka ile ait posta kodu çıkması.
-
Merhaba sr ile birlikte araç şarj kablosu geliyor mu? Ac ve dc şarj istasyonlarındaki kablolar sr a doğrudan uymuyor mu? Kablo gelmiyorsa bile evden şarj etmeyecek birisinin kablo satın alması gerekli mi?
Evet bende de benzer bir durum var. Bundan olabilir diye suphe ettim haftaya kısmetse mobil internet ile sipariş geçmeyi deneyeceğim.
Ac şarj kablosu geliyor (mavi renkte, ac istasyonlarda kullanırsınız yada eve wall şarj olursa)
prizden şarj için mobile connectör gelmiyor artık bunu mavi adaptör ile birlikte alın mutlaka.
Ac istasyonda kablu olarak ilk bahsettiğim kablo kullanılıyor
Dc prizler Türkiyede avrupada araca uygun. Ekstra bir adaptör ihtiyacı yok
Evden şarj olamayacaksa ekstra kablo ihtiyacı yok. Ama yerinizde olsam dediğim gibi mobil charger ve mavi adaptörü alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 26 Nisan 2025; 23:36:37 >
Hangi markalar önerirsiniz acaba?
Fabrika üretimi buraya kaydıysa 1866 lira yeni kasa 2-3 ay sonra ikinci eli ne Kadar olucak eski kasa sr 1500 den fazla verilmez .Günde kaç bin üretiyor istese 1 ay da senelik sattığını getirebilir mi disbirötür veya memur kafasındaki firmaların CEO ları bu riski alacak cesaret yok anca musk bu riske girer öyle bi ortam varki 20 bin getirse herkes alıcak gibi beklenti oluştu şuan dünya böyle Tesla bekleyen ülke yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacop52 -- 26 Nisan 2025; 23:57:17 >
Aracı kendi adıma sipariş girip eşimin üzerine aldım. Yakınsa pop up veya showrooma uğrayarak yüzyüze mutlaka görüşün. Üçüncü bir kişiye devir yapılamıyor ancak birinci derece akrabada sorun çıkartmıyorlar. Muhtemelen ya bilmeyen ya da başından geçiştirmek isteyen bir hanımefendiye denk gelmişsiniz. Bu sektörde kadınlar biraz kaprisli olabiliyor 😁 Velhasıl eminim ki talebinizi yerinize getireceklerdir.
Tabi, tescil için ehliyete gerek bulunmuyor.
Bunu anlayacak kafa yok cevap verdiklerinde...
2.5 milyona çekmek isteyen ile 1.5 tan fazla verilmez diyenler aynı kafa 2. El togg bile 1.6 milyon iken
Adamlar bu şekil ruhlarını besliyor
İçlerinde biriken haset ve kıskançlığı bazen istemsiz de olsa dışa savuruyorlar
itidal üzere olmak en doğrusu ne ifrata ne tefrite gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 27 Nisan 2025; 0:13:32 >
LR' %10' dan gelse de alsak.
-
Tesla çift motoru TR de satamayacağını anlamıştır diye düşünüyorum
Bence LR arkadan itişin gelmesi yüksek ihtimal dahilinde (her an)
Burada Juniper sene sonuna kadar gelmez diyenlere zamanında cevap vermiştim
Elon bu ne yapacağı belli olmaz çok erken gelebilir demiştim.
Daha Nisandayız şuan teslimatlar konuşuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 27 Nisan 2025; 0:17:17 >
LR RWD 2700 eder mi? 100 km fazla gitmek için?
MTV düşükse neden alınmasın
4 çekere 3.5 veren MTV az olurse 2.5 takla atarak verir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X