Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1970. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.688
Cevap
1.017
Favori
2.583.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl oluyor o hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Lahur M kullanıcısına yanıt
    Hahahah insanları da bezdirmişler deseniz ya.

Ona göre hesaba devam o zaman. 300 kW ortalamaya göre ayda 2 full şarj beni üzmez gibi. Hatta 300’ü geçen sene ramazanda görmüşüm. En son 260 civarı geldi mesela. 2 full şarj da bana NŞA’da yeterli gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt

her ay gelen faturanızda "cari yıl tüketim" bölümünü kontrol edin, 2026 ocağa kadar 5MW dolmazsa sıkıntı yok

Faturanı kontrol et :)

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    Bildirim geldi az evvel haha. Bize zam falan da yok artık 😂

Hayırlı olsun :)

• Kendime enterasan bir durum yarattım ve çok eğlendim, sizlerle de paylaşayım dedim. Benim ödememin son günü yarın, parayı son gününe kadar çalıştırayım diye son günü beklemeye karar vermiştim. Bugün bankayı aradım, "EFT bir gün içinde tamamlanmayabilir mi?" dedim. "Nadir de olsa evet bu olabilir" dediler. Ben de eh risk almayalım diye hadi bugün yatırayım bari dedim, internet bankam ise o fikirde değildi. "Saat 16'dan sonra 600k üzeri EFT yapılamaz diye bi uyarı verdi. Yarın sabah ilk işim EFT yapacağım, ama olur da yarın EFT gerçekleşmezse kendimi çok efsane bir pozisyona sokmuş olacağım :) Nası çok eğlenceli değil mi?

Hadi hayırlı olsun :) Teslim al gel de Tesla'ları yan yana çekelim artık  

Eft limitiniz yetersiz ise şubeye gittiğinizde istediğiniz miktarı Genel Merkez onayı ile gerçekleştiriyorlar, sıkıntı yapmayın gönderirsiniz :)

Hepimiz için inşallah 🙏🏻

Ben benzer durumu yaşadım. 500 bin üst limitmiş be ykb de eski kimlik kayıtlıymış. Almanya’dan döndüm dinlenmek yerine tam 3 saat bankada limit yükseltmek için bekledim. Ama ne kadar sövdü anlatamam…

• spentime kullanıcısına yanıt
    İnşallah çok teşekkürler ☺️

Yok EFT limitimi yükseltmiştim zaten de, aynı gün içinde gerçekleşmeme ihtimali düşük de olsa varmış. Bakacayiz artık.

Allah Allah. Benim 1 saatte ödeme tamamlandı diye geldi Eft geçtikten sonra. İçiniz ferah olsun bence sıkıntı olmaz.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bencede alıştırma turları. Juniper üzerine ciddi çalışma yapmışlar umarım alt dilimden gelir.

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Juniperin alt dilimden gelmesi çok ama çok zor görünüyor. Ama öbür opsyon da Tesla'nın Türkiye'de çok ciddi kayıplara uğrayacağı anlamına geleceği için ben yine de ne yapıp edip bunu başarırlar gibi düşünüyorum. Aynı zamanda bir model Q dedikodusu da var ama şu an sadece hurafe seviyesinde. Eğer model Q gerçekleşirse, o zaman alt dilimden model Y kesinlikle hayal olur. Motor gücü bölümüne çok takılmıyorum zira elektronik olarak halledebildikleri birşey ama fiyat olarak eğer ÖTV matrahı güncellenmez ise, hareketlenen kura bakarak, 1.45M matraha nasıl sığdırırlar juniperi hakikaten bilemiyorum. 1.45M şu anda 40k USD ediyor ki, bu dünyadaki en ucuz juniper olacağı anlamına gelir. Bakalım göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Lahur -- 13 Şubat 2025; 20:47:7 >

Hocam; benim de DH özel mesaj kapalı, sebebini anlayamadım, destek bölümüne yazdım ama sonuç yok.

Gerçekten de yapılabilir diye demiyorum ama elektrik akımı manyetik alan yaratır, manyetik alan da elektrik akımı yaratır. Bı fabrikada içerde trafik ışık sistemi kurdurmustuk, sönük olması gereken LED lambalar elektrik vermedigikiz halde yanıyordu, megersem içerdeki manyetik alandan kabloda elektrik olusuyormus, sonra zırhlı kablo çekmiştik:9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam yanılıyorsunuz bence. son 12 ay içinde 5.000 kw harcarsanız SKTT tarifesine geçiş yapılıyor. örnek mart 2024 - mart 2025 arası 5.000 kw olursa sistem sizi o tarifeye atıyor.

• Envanterden satışa siyah Arkadan çekiş gelmiş ama 2,490,000 TL

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 14 Şubat 2025; 0:1:31 >
  • 
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.