< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1960. sayfa)
-
-
İstanbul mu Ankara mı acaba? Hayırlı uğurlu olsun.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. Ev şarjı için olan şarj yoksa tatsız olacak benim için ya. 😔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesstore da iyi malzemeler var gerçekten. İncelemiştim. Ama güvenilir mi bilememiştim.
Çok ilgilier, telefon ve whatsapp üzerinden hemen iletişime geçiyorlar ve aynı gün kargo çıkışı yapıyorlar. Benim sipariş ettiğim malzemeler de şu ana kadar gayet kaliteli. Tavsiye ederim. İlk siparişinizde geçerli %5 indirim diyor ama görüştüğümde anladım ki bu aslında ilk 3 siparişte geçerliymiş. Bi ton malzeme aldım ve gelenlerin hepsinden memnunum.
-
Teşekkür ederim, İstanbul teslim aldım. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://x.com/DoluBatarya/status/1888900620540658031
Yaza bize gelmesini bekliyordum. Kısmetse geliyor gelmekte olan.
-
Çok teşekkür ederim ☺️
Hocam umarım ki erken gelir ama dolubataryaya kalsa şu an hepimiz yeni model y kullanıyorduk. Aralıkta sipariş verenler çok yüksek ihtimalle şubatta juniper alacaklar diyordu
Premium bağlantıda farklı mıdır bilmiyorum ama standart bağlantıyla Yunanistan'a geçtiğimde hücresel bağlantı yok. Dolayısıyla araca erişimim tamamen kalkıyor. Yakına gelince bluetooth'tan bağlantı sağlanıyor.
-
Yok o direk sim kartın roaming özelliği ile ilgili. Bende onu merak etmiyo değilim acaba bi şekilde o kartı roaming e açtırabilir miyiz diye. Ama zannetmiyorum çünkü kart bizim adımıza kayıtlı bile değil. olsa güzel olurdu ama.
-
Bu konuda haklısınız fazla optimist yorumları olabiliyor. Lakin bu kez elle tutulur veri var. Veriyi onlar paylaştığı için direkt yazmak yerine alıntı yaptım.
-
Spigen işin bu “hosgeldin2025” işe yarıyor mu ya?
Bilgi için plaka tanımı yapıldığı için ben 1.5 yıldır Tesla 'da HGS etiketini takmadan kullanıyorum. Etiket ruhsat içinde duruyor. Herhangi bir problem v.s yaşamadım şimdiye kadar. Plakadan tanıyıp geçişler işleniyor.
-
İlk aldığımda Kütahya’ya geleceğim, HGS olmayacak araçta, açıkçası pamukova tarafından gitmek istemiyorum, kıycaz paraya osmangazi kullanacağız ama sorun olur mu?
Sorun olmaz. Köprüden geçerken nakit gişesinden geçip ödemesini yapabilirsiniz. Diğer HGS 'lerden geçince plakaya yazılır HGS etiketi tanımlandığında (hızlıca almanızı öneririm) oradan tahsil edilir.
-
Ben İznik tarafına giderken hgs olmasına rağmen sistem tanımadı.
Bariyer açılmaz ise önce bilet al butonuna basın, bariyer yine açılmaz ise Müşteri Hizmetleri(yada o işlevdeki her neyse) butonuna basın.HGS olmadığını alacağınızı belirtin.(Var ise de var olduğunu) Alet bilet veriyor.Sonra yola devam.Bazen de bilet bittiği için bilet veremiyor.Yine de geçebiliyorsunuz.İhlalli geçiş(ler)inizi, geçiş tarihini izleyen 15 gün içinde cezasız şekilde ödeyebilirsiniz.
-
Ya HGS önceki araçlarımda hep vardı tabi de yeni işletmek için PTT gitmek gerek ki bu devirde hala gidip bu işleri halletme olayından nefret ediyorum. Eski aracımdan da hala 500 TL duruyor. Hiç uğraşmadan yapabilsek keşke bu işleri. Zaten hızlıca alcaz mecbur HGS.
Hocam ben önceki aracım için yapı kredi mobil uygulaması üzerinden almıştım hgsyi. Hiçbir yere gitmeme gerek kalmadı. Etiket de eve geldi. Ama yapıştırmamıştım tabii ben de. Tesla için de plaka belli olunca direkt uygulama üzerinden alsam mı diye düşünüyorum hatta.
Çok mantıklı ya. Buna bir bakalım 🤔
Hiç PTT gidecek vaktim yok. Eğer plaka çıkınca olursa direkt alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X