< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (196. sayfa)

-
-
Ben de tiguan allspace'den nasip olursa geçeceğim.
Süspansiyonun daha sert olmamasına çok sevindim. Otoban dışı yerlerde süspansiyonu ve konforu nasıl tiguana kıyasla.
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lr’lere ne zaman vın atanmaya başlanır acaba 🥲
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece hızlanma, 21" jant, kırmızı kaliper, daha etli (+2mm) fren diski, karbon fiber rüzgarlık , alüminyum pedal, biraz daha alçak ve sert süspansiyon.
Bu saydiklarinizi baska bir markada bu fiyata alma sansiniz yok. Buyuk ihtimal sadece janta performans icin istenen farki verirsiniz. Hizlanma, ruzgarlik, fren vs. cabasi. Ek olarak Performance'da track mode var. Drift icin araci arkadan itisli yapabiliyorsunuz. Guzel bir ozellik bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 18 Mayıs 2023; 9:42:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, kodiaq da güzel araç aslında, full paketini bayii de görmüştüm, premium duruyor. Tabii tesla da teknolojisiyle ön planda. İnşallah alabiliriz ve memnun kalırız
Bir gün daha geçti…Beklemeye devam… 4.4.2023 15.000 P sipariş zamanı. 🙄
4.4 09:35 Quicksilver P halen haber yok banada.
-
whatsapp linkini gönderebilecek olan var mı? bulamadım.
-
Merhaba, 4 nisan'da LR + 20" jant Quicksilver siparisimi verdim, bekliyorum. Siyah ilk bakista cok guzel, fakat onemli bilgi: Tesla Siyah renkte diger renklerdeki gibi cok katmanli bir boyama uygulamasi yapilmiyor. Dolayisiyla Tesla siyah boya cok ince. cizilmelere asiri duyarli. Akasya Avm'de sergilenen araclari incelediginizde siyah rengin on kaputunun simdiden cizikler icerisinde oldugunu gorebilirsiniz. Buna siyah rengin kir gosterme olayi da eklenince malesef ki bu renkte siparis etmedim. Akasya Avm'ye gidip Siyah Performance'i gorup asik olanlara duyurulur.
-
Bence mantikli bir yaklasim. Aşağıdaki linkte gerekli uyarilari yaptim.
https://forum.donanimhaber.com/tesla-alacaklara-uyarilar--155493376-8
Ornek bir konu Park Sensoru konusu. Araçlarda hiç bir sensor yok, sadece kamera ile dış dünya koşulları ile iletişim kuruyor.
Bu da ulkemiz gibi, Serit ve aydınlatma konusunda yetersiz yerlerde probleme sorun olacaktır.
Ben Bizim insanimizin "arabayı alalim yavaş yavaş gelişir, eskidikçe değişirim" kafasinda bir insan olduğunu düşünmüyorum.
Biz paketi actik mi hersey hazır olsun ister milletiz. Hatta kullanıp kullanmamak farketmez, en iyisi en dolusu olsun kafasında..
Bu insan karakteri ile Tesla ters biraz. Gerçekten Mercedes ve BMW , verimlilik konusu ve sarj ağı haricinde çok iyi.
Tesla ise Çati Güneş enerji paketi olsun sarj ağı olsun bir apple ekosistemi gibi ekosistem konusunda iyi.
Bu nedenle şuanda Tesla alanların gerçekten kullanmak için almadığını ben de düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Mayıs 2023; 11:0:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracın ses sistemi nasıl alan kişiler yorumlayabilir mi test araçları kısık ses olduğu için deneyemedik 🫨
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baya iyi ses sistemi, amerikada underrated olarak tanımlıyorlar. aşağı yukarı videodaki gibi.
-
Dün sipariş oluşturmuştum, bugün şöyle bir mail geldi
Sırada Ne Var?
Sorunsuz bir teslimat sağlamak üzere görevlerinizi tamamlamak için Tesla Hesabınıza giriş yapın. Tesla size e-posta yoluyla teslimatınızla ilgili güncellemeler gönderecek.
Görevleriniz
Teslimat Konumu
teslimatın için teslimat noktası seç
Tescil
Kayıt ayrıntılarını sunun
Satış Fiyatını Kabul Et
Satış fiyatını incele ve kabul et
Ödeme Yöntemi
Nakit veya finansman seçin
Sigorta
Sigorta ayrıntılarını sunun
Vekalteri bugün çıkartacağım, satış fiyatının kabulu nasıl mümkün olabilir ki bir gün sonra :D
-
Vın atandı mı ?
-
Hocam bir bak istersen Vın atanmış olabilir mi?
-
arkadaşlar şase numarası atananlar arasında trafik sigortasını ve ödeme kısmını tamamlayanlar var ise ''teslimat randevusu planla'' ve ''teslimat günü'' diye 2 bölüm var ben ödemeyi pazartesi yapacağım için bu bahsettiğim 2 bölüm bende kapalı eğer bu bölümlere geçen var ise gün bilgisi ile ilgili bilgi paylaşabilirmisniz
-
VIN atanmış mı nasıl bakıyoruz, daha vekaletş vermedim ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 18 Mayıs 2023; 12:14:43 > -
ödemeyi yaptıktan sonra bile en az 72 saat sürüyormuş ödemenin yansıması ondan sonra açılcak heralde o bölümler ben bekliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X