2-3 video izlemene bakar hahaha. Test sürüşüne gidersen zaten kesin basarsın. :) |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1923. sayfa)
-
-
Evet verilmiyor, finansmanı ona göre planlamak gerekiyor. Hatta devam eden kredi/leriniz varsa miktar da düşük çıkabiliyor.
-
Ona çoktan gittim zaten. Kararımı tesladan yana kesinleştirdim ancak jumiper mi şuanki kasa mı emin olamıyorum. Yeni kasa 2.2-2.4m arası gelirse almam zor. Bu kasayı alıp birkaç sene kullanıp yeni kasaya geçmek daha mantıklı gibi . Türkiyede her an korku her an gerilim. Ötv durumları falan kalbi sıkıştırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben pek başka banka düşünmüyorum ya.
Oran diğer bankalarda daha yüksek. Bir tek TEB gördüm daha uygun.
Normalde de ağırlıklı olarak kendim YKB kullanıyorum, o yüzden aklıma yatıyor Tesla Finansman kullanmak.
Araç vs. bir belli olsun.
Eldeki aracı bir satsak iyiydi valla o geriyor beni.
Arayanlar hep ölücü.
-
Ben de tam olarak sizin bu kaygılarınıza sahip olduğum için hiç geciktirmedim siparişi.
Hatta ben verdikten 5 gün sonra Juniper Çin'de tamamen tanıtılıp, ön siparişe açıldı.
Hala daha kaygı duyuyor insan bir sorun çıkar mı diye.
-
Aynen sizin heyecanı geçen haftalarda bende yaşadım yazdıklarınızla bakalım bankalarla görüşüp ona göre sipariş vermeyi planlıyorum
valla ben 2015 model passatı istediğim fiyatın 75k düşüğüne verdim geçtim uzatmadım.
-
Ben de Kamiq için baya bir düştüm fiyat ama düştükçe saçma rakamlar gelmeye başladı.
Aklımda tek bir rakam var, tamam diyene vereceğim aracı ben de.
-
Arabam.com gibi sitelerin satınalma fiyatlarına baktınız mı? Benim bir arkadaşım güzel bir fiyata buraya satış yaptı. Dod gibi firmalarda olur
Elinize sağlık. ZES örnek almışsınız, ancak Voltrun firmasını da hesaba katabiliriz. Evlere kurduğu istasyonlardan, 7kW verenleri (AC-02 olarak geçen) 6.69 TL ücret alıyor şu an için. Ayrıca bir ev bir de iş yeri lokasyon seçme hakkı tanıyor ve bunlarda da %20 indirim yapıyor. Yani 5.35'e geliyor. Bir de bazı bankalar ayrıca kampanya düzenliyor, benim bildiğim şu an için akbank ve işbankası yapıyor %10 kadar indirim daha - tabi bazı şartları var iş bankası 250 tl üstüne %10 indirim yapıyor mesela. Bu durumdan da tam yaralandığımızı varsaysak 4.82 eder. Ben daha iyisini bulamadım beni de bilgilendiren olursa sevinirim, belki yakında zam da gelir bilmiyorum ama bu haliyle 160kW elektriğin karşılığı 770 TL ediyor bilginize.
-
Çok öldürüyorlar ve ciddi anlamda hesabım şaşıyor :/
-
Arada kontrol edin derim. Eğer araç ihtiyacı varsa fiyaıt yükseltiyorlar . Ben piyasanın çok çok üstüne satmıştım
Ben olsam sr versiyonu çıkana kadar beklerdim.
Hem ötv hem mtv avantajı olur.
Hatta üst vergi dilimine girse bile mtv avantajı bile beklemeye değer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu ara ara bakarak işte tamamen izledim :)
Gerçekten çok acayip. Başka markalar bunları makyajlandı diye bas bas bağırarak verir.
Ancak Tesla yaptığı güncellemeleri sessiz sedasız yapıyor.
Aslında 2-2,5 sene önceki incelemelerin hiçbirinin geçerliliği yok gibi bir şey.
-
Yapıkredi ile çalışırsanız bu şekilde ilerliyor. Ben öyle almıştım. Çektiğiniz tutarın üzerinden düşüldüğü bir ödeme atıyorlar size. Siz Tesla'ya ödemeyi o tutar olarak yapıyorsunuz. Krediyi Yapıkredi-Tesla kendi arasında hallediyor. 3.69 idi 350 bin TL için oran Aralık ayı itibariyle ancak iki kez faiz indirimi geldi sanırım. Daha uyguna da verilebilir.
-
Valla haydi inşallah öyle olur.
Şu an 3,89 diyor sitesinde. Ben sipariş verirken de o şekildeydi.
Daha düşük olsa daha yüksek kredi kullanırım doğrusu.
-
Telefonda kredi onaylanırken 3.69'a düştü demişlerdi bana. O tarz bir şey olabilir. 370 maks sanırım. Araç beledinin bir kısmı olabiliyor.
-
Faiz indirimi geldi geçenlerde ondan olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız her ikiniz de. Bakalım nasıl olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X