Ben bunu aldım memnunum, frunk a tam sığdı ever şarj a.ş. | go-e türkiye distribütörü Ever Charger Kablo Taşıma Çantası Kare Hardcase https://eversarj.com/ever-charger-kablo-tasima-cantasi-kare-hardcase< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1901. sayfa)
-
-
İki sebep var; birincisi sabırsızlık, ikincisi ÖTV riski..
Aynı fiyat bile olsa sıfırı dururken ikinci el almak istemem. Bir de 8 ay kullanılmış, km yapılmış arabaya sıfırından fazla para ödeyeceğim? Olacak iş değil..
Tertemiz yetkiliden almak varken; belki arızalı bir tiple noterdir, ekspertizdir, para transferidir.. bir sürü stres yaşayacağım.
Bir kere içime sine sine kullanamam, içten içe kin tutarım arabaya.
Sipariş verir beklerim bu sırada ÖTV değişirse de kısmet değilmiş derim, şahsi fikrimdir.
Herkesin kendi parası, kendi tercihi tabi bir şey diyemeyiz.
-
Sağolun, 6259 a yaptırdım, hasarsızlık kademem 7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, kablo buna kolaylıkla sığıyor mu, yoksa sığması için güzelce dolamak ve küçültmek mi gerekiyor?
(Geçen ciddi bir yağmur altında kabloyu toplamam gerekti, plastik bir kutu ayarlamıştım ama ona koymaya çalışırken ıslandım, en sonunda lanet edip arka bagajın alt kısmına kabloyu atıp geçtim. Belki çok sık yaşanacak bir durum değil ama çanta için 1200 lira verirsem, kablo içine bir kaç saniye içinde konabilsin istiyorum.)
-
Merhaba,
Yaklaşık 1.5 senedir LR aracımla aşağıdaki ürünü kullanıyorum.
Hatta uzun kenarın ortasından kablo geçeceği kadar bir yer kestim Sarj sırasında elektrik kablosunu ve mobil sarjı içerisine koyup arabanın arkasına yere koyuyorum. İsterseniz kilit bile takabilirsiniz yeri var ama ben hiç takmadım.
Sarj sırasında yağmur v.s yağsa bile kutu içerisine su girmiyor. Sarj bittiğinde de direk tüm kabloyu ve mobilsarjı hızlıca içerisine koyabilirsiniz. Arka bagaj altına tam sığıyor. Tabi ön tarafada koymak isterseniz orayada sığar. Çok büyük bir yer tutmuyor, arka bagaj altına uzun kısmına dik bile sığabiliyor. Hatta bir büyük modeli bile arka alt bagaja sığabiliyor ama bence gerek yok.
Bence fiyat/performans olarak 10 numara bir ürün. Gayet kaliteli ve sağlam. Bence bir deneyin. Farklı yerlerde kargo dahil daha uygun bulunabilir. Ben buradan başka ürünlerle birlikte aldığımdan (aldığımda 79 TL idi) kargo ücreti ödemedim.
Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim
nöbetçi nalburunuz - nalburdayim.comSuper-Bag Kilitli Saklama Kutusu 12 Lt Asr-4033https://www.nalburdayim.com/super-bag-kilitli-saklama-kutusu-12-lt-asr-4033
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertshop -- 20 Ocak 2025; 9:24:48 >
-
Bende de benzer bir kutu var aslında ama bendekinin taban alanı küçük, yüksekliği fazla. Böyle bir kutu almak aklımdaydı aslında, sizdeki ürün de iyi görünüyor. Aracı aldığımdan beri 2-3 kez kablo ihtiyacım olduğunu da düşünürsek, ucuz yollu bu çözüm gayet mantıklı aslında. Buna araçla birlikte gelen uzun mavi kablo rahatlıkla sığıyor değil mi?
-
Biraz titiz bir şekilde kabloyu yuvarlamanız gerekiyor ama benim için 1 dk sürüyor ama ben tabi kapalı yerde kullanıyorum o da ayrı o yüzden yanlış yönlendirmek istemem
Geçenlerde bana sipral kablo tavsiye edildi ama en ucuzu 9bin tl. Google'de yazınca çıkıyor.
Kablo işi gerçekten problem. Ben çıkma çuval aldım şirketten ona koyuyorum ama illa bir ucu dışarda kalıyor, Kablo esnek değil. Depiştirip Islak ıslak bagaja atıyorum. Uzaktan birisi görse halime acır.
Ben artık zes ac yerine miggo kullanıyorum. Kendinden kablolu. Kablo da o kadar hafifki. Ne büyük rahatlıkmış anlatamam.
Arabasını kapalı garajında kurulu kablolu duvar tipi şarjla şarj edebilenler cenneti yaşıyor.
O tavsiyeyi ben de gördüm ama kablo o kadar pahalı ki, yılda 4-5 kez kullanacağım için bana gereksiz geldi. (sürekli kullandığım AC istasyon kendinden kablolu) Kutu ya da çanta benim için daha pratik ama kolaylıkla sığabileceği bir kutu almak istiyorum, istasyondan ayrılırken kablo sarmakla vakit harcamak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 20 Ocak 2025; 13:29:18 > -
Spiral kablonun link vs. var mı bizim ihtiyaç olursa inceleyelim.
-
Benim de sorunum şu: mavi adaptörü takınca mobil şarj cihazı kendi çantasına sığmıyor. Mavi adaptörü de her şarjdan sonra çıkarmak sonra şarj ederken takmak çok zahmetli. Onun yerine mavi adaptör dışarıda kalacak şekilde mobil şarj cihazını çantasına yerleştiriyorum. Dışarı pörtleyen mavi adaptörle birlikte bir poşetin içine koyup poşeti sıkı sıkı kapatıp (toz böcek girmesin) depo alanımda bırakıyorum.
Mavi AC kablosunu da hiç kullanmadığım için o da poşete sarılı halde depoda yatıyor.
-
Hepsi aynı marka. En uygunu bu;
https://kayatepe.com/volti-elektrikli-araba-tip-2-spiral-sarj-kablosu-22-kw-32a-tip-2-trifaze/?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAhbi8BhDIARIsAJLOlueQ-MqUtcDm4mFftDXYZcmTLhisXVfe3Z4FlBJ38R-clz1hQjxCLUwaAkstEALw_wcB
Ben bunu mobil Sarj aleti ile birlikte kullanıyorum. Araba alırken verdikleri uzun kabloyu hiç poşetinden çıkarmadım. Ama sığacağını tahmin ediyorum.
-
Teslanın kendi sigortası mı çıktı, çakma filan mı? alan kullanan var mı, avantajı nedir?
en son sigortam netten yaptırmıştım, ben bişey isteyinceye kadar dosya bile açmamışlar, tövbe ettim online sigortalara.
-
Ben AC kabloya hiç gerek duymadım ama geçen ay amcam MG 'nin Plughibrit arabasını aldı. İçinden AC kablosu çıkmayınca yaptığın araştırmada aşağıdaki ürünü buldum. Bence fiyat/performans gayet iyi
2,3,5 mt. lik olanlar var. Kısa olunca araçta saklamak daha kolay olur. Tesla Sarj yeri sebebiyle geri geri yanaşınca 2-3 mt yeterli olur bence..
https://www.elektromarketim.com/Hims HCC-22T2-3 22kW Destekli 3m Elektrikli Araç Şarj Kablosuhttps://www.elektromarketim.com/hims-hcc-22t2-3-22kw-destekli-3m-elektrikli-arac-sarj-kablosu
-
Bunu Tesla'dan orijinal olarak temin edemiyor muyuz?
Yoksa bu da o şekilde mi?
Aslında aracı aldığımızda Tesla bize ne veriyor yanında o konuda da cahilim.
Kutu içeriği ne bu aracın? hahahah
-
Ucuz etin yahnisi oluyor işte. Tanıdık varsa nazınız geçer. Baskı yapabilirsiniz , istediğiniz bilgiyi net bir şekilde alabilirsiniz. İlgilenen birisi olur karşınızda. Tanıdık yoksa uğraşıp duruyorsunu. Her anlamda her işte böyle maalesef. Benim hanım sigortacı olduğu için kafam rahat o benim yerime her şeyi düşünüyor zaten😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tşkler, araştırdığım kadarıyla
"InsureMyTesla kasko ürünü, duvara monte şarj istasyonu teminatı, yüksek voltaj ve siber risklere karşı koruma, ayrıca İstanbul'da yerinde şarj hizmeti gibi özel teminatları içeriyor. Kullanıcılar, ürün kapsamında dijital platform üzerinden trafik ve kasko poliçelerini satın alabilecek."
gibi özel tmnatlar varmış, acaba değerlinde bu teminatlar var mıdır? sizin kaskounuz nedir? teminatlarında yüksek voltaj, yerinde şarj vs var mı??
-
Şöyle durumlar olabiliyor, şarj yerine bir içten yanmalı araç park etmiş oluyor, siz de yan tarafa uzatmak durumunda kalıyorsunuz. Aracımı kendi kablomla toplamda 3-4 kez şarj ettim ama bu durum başıma geldi. O yüzden de almışken uzun bir kablo almakta ya da spiral kablo almakta fayda var.
-
Teslanın yanında verdiği AC kablosu kaç metre?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X