< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1871. sayfa)
-
-
Yeni Teslada iyileştirmeler yapılmış. Şu anki aracıma ilişkin en büyük eksiklik süspansiyonun sertliği, koltuk soğutma ve ön kamera eksikliği idi. Üçünde de iyileştirmeler olmuş. Tipini beğenmedim.
Bakalım iyileştirmeler yaparken nerelerden kıstılar ve ne fedakarlıklar yaptılar.
Bu sefer erken sipariş vermeyeceğim. İlk geldiğinde çok erken sipariş verdik. Sonra bizi üzdüler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1860 dolar zamlı satışa çıkmış. Türkiye'de zaten kur farkı, ÖTV farkı olmasa bile araç %40 ÖTV ile gelecek. Tesla güzellik yaparsa orasını bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizi üzen konular neler olmuştu, merak ettim.
-
300 bin sıfır faiz versin yenisi Türkiye’ye hazirandan önce gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada eski versiyona göre (554 km) 39 kilometre kadar bir artış söz konusu
turkiye de satilan 55 kwh, yani 593 km menzil konusu turkiye icin biraz tartisma konusu olabilir. Umarim ki burada yazilan gibi 60 kusur batarya ile gelir
-
Şu sıfır faiz yalanına inanmayın arkadaşlar. Aracın üzerine ekleniyor o faiz, ben geçiş döneminde ilk aracımı alırken yaşadım bunu, yok sıfır faiz falan.
Togg 1.923 etmez yoksa. 1.700-1.750 olması gereken mesela.
Tesla sıfır faiz dese direkt %40 dilime girer.
Bu arada haziran çok iyimser, Berlin'de üretim başlayacak, edecek. Kaç zamandır Çin üretimi var diye konuşuluyordu, orası dahi Mart teslimat diyor.
Mart'ta Almanya üretime başlasa en iyi ihtimalle Eylül, ama ben 2025 içinde beklemiyorum.
İnşallah fazla bekletmezler bu arada.
-
Ben çok yanlış anlamışım şimdi farkettim, ben her mevsim geçişinde yazlık kışlık değiştirirken rotasyonu da yaptığım için aklım ona gitmiş. Sizin dediğiniz nasıl olur bilmiyorum.
İlk geldiğinde çok sorun vardı. İletişimde sorun yaşadık. Sipariş verirken fiyat 1800’lerde idi. Ama sipariş gelene kadar fiyat 2300’lere geldi. Sonra pat diye 1800’lük versiyonu getirdiler. Hediye bile verdiler. O arada bizim araçların ikinci el fiyatları çakıldı falan. Neyse bu sorunların detayları bu grubun eski yazışmalarında var. Tekrar hatırlatmaya gerek yok.
Çok heyecanlanmamak lazım.
Az önce bahsettiğim gibi, burası Türkiye :)
En kurumsal firmalar bile her yerini ayrı dağıtabiliyor.
Siz de ilklerden olma şanssızlığını yaşamışsınız.
Belli mi olur, mevcut modelden sipariş veririz, bize yeni model y aynı fiyatla verilir belki :P
Ömrümde de böyle bir şansım olmadı, ama hayat bu belli olmaz haha
-
Arabanin ön dizaynı, far yapısı citroen gibi. .begenmedim . onun harici hersey çok başarılı
Fiyat indirim yapacağına sıfır faiz versin dedim sonuçta yeni kasası çıkmış faiz devamlı inicek şuanki krediler 2 ay sonra pahalı kalıcak. yüzde 40 ötv den gelirse lr gelir sr yi getirir elbet yüzde 10 dan donanım eksiktir fiyat tutmuyorsa bazı ülkelerde yapıyor arkadaki ekranı çıkartsada olur.Çin fabrikası bu işin öncüsü orda deniyorlar sonra öbür fabrikalara hızlaca adapte ediyorlar.
He kazıklanalım her türlü :)
Çok farklı bakıyoruz konuya, orta yolu yok maalesef.
Ben fiyatının doğru olmasından yanayım. Faiz'in hızlı düşeceğini düşünmek bizim ülke için ise inanılmaz iyimser.
-
Evet sordum devir yokmuş, Alıp satmam lazım ama yeni kasada çıktı, aldığım fiyata bile satamzsam diye korkuyorum açıkcası..
Ötv artışı olur diye ID4 almıştım aralıkta...
Şimdi tesladan 50 binimi almaya yada aldıktan sonra satmaya çalışacağım.
-
Tesla 2.el alımına başlayacak yönünde açıklamalar vardı; belki tatmin edici bir takas teklifi sunarlar :)
-
Model 3 de tasarım daha uygundu bu kasaya bu tasarım zorlama olmuş
Yenisi çıkacak bi ürüne indirim beklemenin kötü bi yani yok yoksa riske girip Juniper ı beklerim
İlk etapta Sr gelecekmi yoksa Lr mi gelecek bilgisi olan var mı?Bide menzil artışı düşük olmuş ama araç tam anlamıyla eksikler kapatılmış.
-
Selamlar,
Sr devam.
Yakinda Fernando Torres ve ekibi gelir. Hazirliklari yapin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X