Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1862. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
47.406
Cevap
1.248
Favori
3.115.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarj firmasına uygulamadan kayıt yaptığınızda firma bilgilerini girerseniz fatura otamatik olarak firmanıza kesilecektir.

• Tesla Satış birimi ile telefonda görüştüm,

Kasım sonunda verilen ve Şubat 2025 teslim görünen Model Y SR ler için geçen yıldaki modelin 2025 üretimi teslim edilecek bilgisini verdiler.

Yani Juniper değil normal Model Y SR lerin teslimatları Şubat 2. haftasından itibaren Şubat sonuna kadar yapılacak dendi.

Juniper için TR pazarına özel tek motorlu ve güç sınırlı model getirilip getirilmeyeceği ( elbette öyle gelecek başka çare mi var : ) ) bilgileri henüz paylaşılmamış durumda imiş.

Hazır arayıp sormuş konuşmuşken paylaşayım dedim.

• PoNextorN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emocan21 kullanıcısına yanıt

Matrah değişmeyince, dolar da yürümeyince kimse zam yap(a)mıyor. Firmalar şu an fiyatı 1.5 milyon yapsa vergisiz, %40 +%20 vergilerle 2.5'u geçiyor. Matrah artmadıkça bu zammı bence yapamaz.

50bin fazla para kazanmak için 600bin zam yapmış olacak. Ne kadar satış kaybedecek bu şekilde?

Hadi değecek bir zam yaptı, araç başına 200bin (%14), oldu fiyat 1650. O zaman da 2.8'e yaklaşıyor fiyat, %45 civarı zam.

Şu an bence firmalar matrah arttımı ister, tüketici istemez.

• muratbeyaz_1 M kullanıcısına yanıt
    Ben de matrah yenilenmesini istemiyorum, ya da çok az bir artış olmalı. İşte çeki demiri eklenince 600k artmasın mesela.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şu durumu ben hiç takmıyorum ya. Cumartesi test sonrası içime sinerse direkt vermem siparişi. Şubat sonuna yetişse keşke… 🥹

• Şimdilik Satış Sorumlusunun söylediğine göre yetişecek gibi duruyor.

Hatta Şubat 2. hafta itibariyle teslimatlar diyor.

Verilmiş siparişte belli bir süre değişim yapılabiliyordu ama şuan için yapılamıyor.

Berlin fabrikasında halihazırdaki Model Y SR lerin üretimleri devam ediyor demek ki. Yalnız Kasım siparişlerini Şubatta teslim etmeleri baya bir geç.

Bekleyip göreceğiz.

Elon bu her an her şey mümkün  

Kasım siparişleri şubatta teslimat çok fazlaymış. Ben görüştüğümmde şimdi sipariş versek şubat sonu mart başı teslim ediliyordu. Model y sr için bu geçerli tabi. Cumartesi günü test sürüşüne gittiğimde detaylı sorarım artık

• Kasım sonundan sonraki siparişler için şubat teslimatı uzun süre gerçekten. Herhalde yeni yıl tatili falan girdi araya üretim yavaşladı ya da belli bir süre ara verdi. Şu an verilen siparişlerin şubat sonu yetişmesi zor gibi geliyor ama bakalım. Ben de mevcut aracımı elden çıkarıp birkaç gün içinde sipariş vermeyi düşünüyorum. Aracımla daha önce ilgilenenler vardı piyasa fiyatının da üzerinde istemiyorum o yüzden uzun sürmez diye düşünüyorum.

Teslada siparişten ne kadar süre sonra ücretin tamamının ödenmesi isteniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furu11 F kullanıcısına yanıt
    Teslimattan 1 hafta önce diyorlar. Ben de bir tık yüksekten koydum ama arayan soran oluyor. Fiyat düşünce hareketlenir diye düşünüyorum.

Şubat sonu mart başı diye 30 aralıkta görüştüğüm satış danışmanı demişti. Bu hafta sürüşe gideceğim bakalım ne diyecek tarihte alakalı.

• Hem ilk mesaja, hem ara ara diğer mesajlara baktım ancak kullandığınız ve tavsiye edilen aksesuarlar konusunda mesajları göremedim.

Özellikle tavan perdesi ve araç brandası için tavsiye verecek var mı? Bulunduğum sitede çok sayıda kedi mevcut, PPF yaptırmadan önce korumak istiyorum, gerçi bilmiyorum PPF kedilerin aşırı çizmelerine karşı ne kadar korur ya da branda daha mı cazip gelir .

Bunun haricinde bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz aksesuar, olmazsa olmaz aparatlar, cam filmi vb . ürünlerin olduğu bir mesaj, bağlantı var ise ya da siz paylaşabilirseniz müteşekkir olurum.

Daha 2 aya yakın süre var ama araştırmaya başlamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 7 Ocak 2025; 20:42:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Hocam ben bugün test sürüşü yaptım. LR araç da vardı ama SR satın almayı düşündüğüm için onu deneyimlemek istedim. İlk defa tesla kullandım, sr bile ivmelenme açısından çok iyi hissettirdi. Ekranın kullanımı, netliği, kameralar falan her şey çok güzel :) görevli bir kişi vardı ben gittiğimde başı da kalabalıktı o yüzden çok konuşamadım. Teslimat tarihini falan sormayı unuttum

• Merhaba aracını ppf kaplama yaptıran var mı?Kaplama aşamasında kamera sökümü hakkında ne düşünüyorsunuz?Kamera sökülmesi sakıncalı bir durum oluşturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 7 Ocak 2025; 20:54:27 >
  • edanis E kullanıcısına yanıt
    Detaylı yorumunuz İçin çok teşekkür ederim. Günlük 20-25 km yol yapıyor eşim. Bu sebeple de pili tam bitirip 0 dan 80 e kaç saatte geliriz onu merak etmiştim aslında. Yoksa bu hesapla 10 günde bir şarj etmek bizi fazlasıyla idare edecektir diye düşünüyorum.

• slyone S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız İçin teşekkür ederim öncelikle. Sr almak İçin karar verdik. Okuduğum kadarıyla tam şarj etmek ve bataryayı tam boşaltmakta herhangi bir sorun yok.

• onr4249 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırmadım. Tercih meselesi. Kamera sökülüp takılmasından ötürü kalibrasyon yapılması gerekiyor. Y.tubeda vardır işlemle alakalı video. Sekizsilindirde vardır mutlak.

• Merhaba aracı yeni aldım lr kasislerden geçerken gıcırtı sorunu yaşıyorum. Ön amartisörden geliyor.Servis randevusu aldım ücret vs çıktı uygulamada. Süreç nasıl ilerliyor? Garanti kapsamına girmiyor mu?

• hekeman kullanıcısına yanıt
    Bütün hepsinde var. Ben 1,5 yıldır kullanıyorum hiç umursamadım. Bir sorun değil. Sadece cam açıkken kasislerde cik cikliyor. 🙂

• hekeman kullanıcısına yanıt
    Benim de yeni aldigim sr aracta ayni problem vardi. Pil muhafazasindan geldigini belirtip garantiden islem yaptilar. Su an icin kesildi ses.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsmail2190 İ kullanıcısına yanıt

Bendeki baya fazla gibi uzaktan at arabası geliyor gibi espiri bile yapıldı :D

• 
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.