Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kinerkin
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.060
Cevap
983
Favori
2.491.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben bunları yazdığımda bu bilgilerin hiçbiri yoktu ortada. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

sonraki mesajımda da belirttim zaten. Araç değil de kasadakiler patlamış sanki diye.

• Merhaba arkadaşlar. sıfır aldığım 2024 model sr aracımın kapı iç vidalarında işlem var. sök tak işlemi yapılmış sanırım fabrikada. sizlerde de var mı aynı durum? aracı satmayı düşünüyorum da bu şekilde değer kaybı olacak sanırım.internetten biraz araştırdım tesla araçlarda sık rastlanan bir durum sanırım bu.

• klimanka K kullanıcısına yanıt
    Görsel var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seffak kullanıcısına yanıt

araç yanımda değil akşama çekip atarım. vidaların boyası kalkmış biraz

Yakınınızda arabadan , üretiminden , fabrika kontrollerinden anlayan Tarcanlar ekspertiz varsa oraya götrün hocam.

Diğer çok şubeli sözde kurumsal firmaların bir b** bildiği yok.

Son sattığım araçta kodu tutuyor mikronlar falan yerli yerinde vidalarda fabrikasyon ayar izi var diye sök tak yazdılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neredeyse tüm araçlarda var o. Benim araçta da var. arkadaşa araç baktık 2 adet onlarda da vardı.

Bence değer kayıplık bir durum yok. Hepsinde var. Fabrikasyon.

• hekeman kullanıcısına yanıt

Keyifle, sağlıkla, iyi günlerde kullanın hocam. Ayrıntılı değer paylaşımınız için teşekkür ederim. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• VideSupra kullanıcısına yanıt
    Bu durum lüks/pahalı araçlarda da olabilir. Çünkü araç boyandıktan sonra kapılar iç aksamın montajı için sökülüyor ve sonrasında tekrar birleştiriliyor. Ha alıcı çamurluk yapacaksa ona diyecek bir şey yok. Arabanın hasarlı olup olmadığını uzman ekspertiz firmalar hemen anlıyor.

• QRX kullanıcısına yanıt

bu bilgilerin hiç birisine gerek kalmadan, ilk anda video düştüğü gibi kasasındaki havai fişeklerin etrafta patlaması gözüküyor.

3 yaşındaki çocuk bile bunu ayırt edebilir.

Önünde trump yazan bir binanın önünde gerçekten elektrikli aracın patlaması gibi bir durum kaç milyarda bir yaşanabilir acaba...

Sizin niyetiniz farklı olduğu için daha fazla bir şey söylememek gerek.

• Seffak kullanıcısına yanıt
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Hocam işi bilen düzgün ekspertiz buna vidalarda ayar izi yazar, Hayır boyasız, onarılmamış orjinal parçayı kim neden sokup taksın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 3 Ocak 2025; 17:27:3 >
  • Kaplama konusunda tecrübesi olan var mı?

Hangi markayı önerirsiniz?Fiyat konusuda oldukça değişken....

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama ne bileyim canım sıkıldı. Diğer arkadaşların dediği gibi birçok tesla araçta varmış bu durum ama gel de satarken anlat

Sadece tesla değil hocam, kimi zaman 3 4 ay boyunca üretilen her ataçta bile olabiliyor, işi bilen firma zaten zaten ayar yazar ama kuaför, bahçıvan falan bizde eksperler.

Bir ara opel corsa sanırım tüm bir serisinde kaputta ayar vardı, olay olmuştu sonra eksperler öğrendi de kavgalar bitti, Tesla'dada çoğu eksper artık bunu biliyordur.

• şarj istatistikleri kısmında ortalama fiyatı ne yaptınız? izmir ortalaması diye 0,79 tl ayarlamış ama 7,99 11,99 falan sanki 10 tl ortalama ideal gibi

• apalali A kullanıcısına yanıt
    Dostum pusat clutch gamepad öneririm ara ara takip et fiyatı Aralık ayında 1000 lere kadar düştü...

Hem kablolu bağlantı
    Hem wifi 2.4 (usb alıcı)
    Hem Bluetooth bağlantı

Oğlum teslada oynuyor ara ara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tolgacem kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemelerde aracı kullanmaya çalışmayın ve hep akşaöları araba işe işiniz yokken güncelleyen..
    Geçen Facebookta birinin teslası kilitlenmişti adam servis çağırmış gelip ikame verip teslayı götürüp yapmışlar...
    Adam güncelleme sırasında oldu diye yazmıştı

Buna dikkat edin (edelim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • qmerdesign kullanıcısına yanıt
    Ev için 2,5 yazdım (5000kw takılma durumu yoktu ağustosta) dc için 10,50tl

• 
Sayfa: önceki 18491850185118521853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.