< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (185. sayfa)

-
-
Henüz yüklemedim bekliyorum ama fotoğraf formatında yükleyeceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Camscanner ile taratıp jpeg olarak yükledim.
Esasında bize burada LR, P modeli için bir kasko çalışması yapıp yazsanız 3-4 firma için iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz almayın bakın ne oluyor ?
saniye sürmez müşteri bulunur
insanlar yazılır yazılmaz arabasını sattı bekliyor
mayıs haziran teslimleri
ben bile arabamı sattım bekliyorum
ne olur ne olmaz dedim sattım hemen
bu fırsatı kaçırmak istemedim
Aynen telefon ile resmini çekip yükledim.
Ben de ilk gün sipariş vermiştim. Pazar günü VIN ataması yapıldı.
19 Mayıs resmi tatil olduğu için pazartesi günü öğlene kadar ödemeyi yapmam gerekiyor.
Beklediğimden erken geldiği için mevcut aracımı satıp ödemeyi yetiştirebilme telaşı sardı şu anda. Klasiktir ihtiyacın olmadığı zaman alacak çoktur, satmak istediğinde de alıcı bulamazsın :) Hazırda para tutmayıp aracını satıp alacak arkadaşlar bence programını iyi yapsın benim gibi son dakika karmaşası yaşamasın. Tesla'nın anlaştığı YapıKredi bankası üzerinden krediye de başvurdum. Dün sabah 8'de başvurup gün içinde 4-5 kere aramama rağmen hala işlemler sonuçlanmadı.
Umarım pazartesine kadar ödemeyi sorunsuz halledebilirim.
VIN atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bekleyenler de bekledikleri tarihten önce alacaklar diye düşünüyorum. Ona hazırlanın :)
-
Merhaba,
Aracın tüm ödemesini kredi kartı ile alıyorlar mı? bilginiz var mı?
-
kredi kartı ile ödeme yok. 1.36 ile taksitli nakit avans yapabilirsiniz belki?
-
Ödeme ekranında nakit ya da finansman seçeneği çıkıyor sadece. Kredi dışındaki tek ödeme seçeneği Havale/EFT gibi gözüküyor hocam.
Bu arada gruplardan öğrendiğim kadarıyla anlaşmalı oldukları YapıKredi dışındaki bankalar proforma fatura istiyorlar kredi kullandırmak için.
En son Vakıfbank tam faturanın kesilip taraflarına iletilmesi gerektiğini söylemiş bir arkadaşa. Tesla'da öyle bir faturalandırma yapmıyor aracı teslim etmeden.
Bilginiz olsun.
-
ben 3 sayfa pdf yükledim, sıkıntı olmadı
-
Üstad keşke böyle olmasa ama ülke şartları ve ülkenin ekonomik durumundan dolayı şartlar buna itiyor. Tesla nın fiyatını biz belirlemedik. 1.6, 1.7 milyona satılması takebi bizlerden gitmedi. Piyasada 1.7 milyona satılan aracımı 3-5 günde yeni araç alacağım diye 1.5 milyona mı satayım. Yani aslında sistem kokuşmuş durumda, insanlar da malını bir şekilde değerinde satmak ister. İyi forumlar
Kime ne anlatmaya çalışıyorsun hocam allah aşkına, canını sıkmaya ne gerek var. Nakit avansla alma imkanın varsa al geç, istediğin zaman da sat. kalkıp üstüne bir kat daha koyup satmasa galeriler, fahiş fiyat çekmese, onlar da makul fiyattan satsa kimse gıkını çıkartmaz zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkosman -- 16 Mayıs 2023; 9:30:12 > -
Arkadaşlar merhaba, kimlik ve vekaleti ne zaman yüklediniz acaba ? Hemen mi yüklemek gerekir yoksa araç gelmeye yakın falan mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, sigorta için motor numaralarını nasıl yazıyoruz sığmıyor?
-
motor numaralarını yanyana boşluksuz şekilde yazılsın diye üst sayfalarda arkadaşlar belirtti
-
5 iş gününde ödeyemeyen oldu mu forumda? oldu ise ne oldu?
-
Vın atanmamasına rağmen evrakları yükledim ama siz vın atandıktan sonra da yükleyebilirsiniz ben biraz heyecanlı olmam dolayısıyla yaptım acele etmeye gerek yok
1.795.523 liraya Model Y Performance aracımı 2 yıl satılamama taahhütnamesi ve senedi ile satmak yönündeki teklifim birilerinin işine gelmediği için ısrarlar sonucu forumdan kaldırılmış arkadaşlar. Herkes sizin iyiliğinizi istemiyor, buradaki herkes son kullanıcı değil, bir çok al satçı ve galerici var diye boşuna demiyordum. Herkes görsün ve bilsin buradaki sağa sola iftira atanların gerçek yüzünü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X