Kentpark Neva da şarj ettik biz. Biz geceden sıraya da girmedik Bir rezillik de yaşamadık. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1773. sayfa)
-
-
çözümsüz bence o sorun.
-
sorun olarak görmüyorlar zaten onu servis de :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün bedava diye girilen sıra bu ; sanırım arkadaş bundan bahsetmiş:
Yolun Enerjisiyoutube29 Ekim’e Özel TESLA Supercharge ÜCRETSİZ 🪫🔋⚡️ #tesla #modelyhttps://www.youtube.com/shorts/WQkS87H9iCk5.000 KW/h sınırı gelince çoğu aracını satabilir :)
Not: Video bana ait değildir.
-
TESLA Y LONG RANGE
DIŞ RENK BEYAZ İÇ DÖŞEME SİYAH
ÇOK DÜŞÜK KM KAPALI GRAJDA MUHAFAZA EDİLEN
ARACIMI SATIYORUM. SIFIRDAN FARKSIZ
FİYAT: 2.575.000 TL
-
Olan TOGG a olur.
Hayatın bu yoğunluğunda 5000 kw geçtim mi geçmedim mi hiç de takip etmeye değmez...
-
Hayırlı müsterileri olsun amma velakin ₺2200 üzeri zor görünüyor. İnşallah bu rakama yakın bir rakamdan verebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MYP Mavi. 21.000kmde 2350 ye anca satıldı. Bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2500 verdiler de yok ben 2350 ye vereceğim demedi Ayrıca %50 değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 30 Ekim 2024; 23:16:44 >
lutfen soylediklerimize dikkat edelim, bu sekilde hitap edemezsiniz insanlara
kendi malini isterse 1m a satar
-
Elektrikli aracı satan kaybeder binen kazanır. 60 bin km’ye yaklaştı araç normalde 4. bakımına girecekti. Evden şarj edince yakıt tasarrufu da var. Performans alan 25 bin km’de lastik değiştirir yazanlar vardı, lastiklerin diş derinlikleri çok iyi 70 binde güvenlik için değiştiririm artık. Ne kadar binersen o kadar kardasın. Hatta 10 sene falan binen olursa batarya değişimi de iyice ucuzlayacak en çok onlar kazanacak.
aracımın fiyatını sabitledim pazartesi günü ödeme yapacağım ve işlem sırası ile ilgili bir kaç sorum olacak;
Trafik sigortası için belge yükleme ekranı aktif şuan ödemenin tamamını yaptıktan sonra mı sigorta kestireceğim ? sigortacı proforma fatura sordu çünkü.
Özel plaka seçimi yapıyorum bu plakayı ödeme yaptıktan sonra mı VIN ve motor no verip işleteceğim ya da ödeme yapmadan emniyete gidip yarın onu halledebilir miyim mesela ?
Bu işlemlerin sırası nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim :)
-
-
Yanlış mı anlıyorum? Aşım yapılırsa tüm fatura mı %60 zamlanmış oluyor? Şaka gibi gerçekten.
Tüm fatura zamlı oluyor. Inanılmaz bir zeka. Iyiye kullanılsa memleket uçardı.
Hayir yüzde 120 zamlanmış olacak, Yani iki katından fazla artacak.
Gerçi sanırım serbest tüketici olacağımız için bir firma ile anlaşıp sadece yüzde 100 zamla ödeyebilirlz
Benim elektrikli aracım falanda yok geçen yıl tüketimim 6000 kw zira Antalya'da yaşıyor ve elektrikle ısınıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ekim 2024; 19:43:44 >
Yüzde 120 civarında zamla ödeyeceğiz hocam, yüzde 60 devletin karşıladığı güya, biz 40 öderken yüz ödeyeceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Ekim 2024; 22:38:9 >
Hocam bir çok kişi artık evine kombi almak yerine ısı pompası alıyordu. Elektrikle ısınıyor insanlar.
Bir devlet neden var. Gerçekten artık sorguluyorum. Pırlanta dan ek vergi almayıp, elektrik desteğini kaldıran bir devlet.
Örneğin, eğer 100 TLlik faturaya biz 40TL ödüyorsak ve artık 100 TL ödeyeceksek %120 değil, %150 zam olmuş oluyor. Süper :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X