Dur kalk trafikte benimki de geçiyor, ne hikmetse otopark girişinde geçemiyor :-)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1461. sayfa)

-
-
Acaba geri bildirim olarak bunun yeri ve takip edilebilirliğinden yakınsak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 5 saatten biraz daha fazla güneşin altında güneyden kuzey yönlü ulaşımım oldu. Seyir halindeyken tavanın cam oluşu beni rahatsız etmedi. Ancak tavanda bir sıcaklık olduğu kesin. Koltuğu baş tavandan 1 karıştan fazla uzak olacak şekilde ayarlamak gerekiyor o ısıdan mesafeli durmak için. Klimanın performansı iç sirkülasyon açıkken gayet yeterli geliyor ancak yönlendirmeleri başarılı bulmuyorum. Yüz, göğüs bölgesini ayarlamayı beceremedim. Ya hava gelmiyor, ya göğüse vuruyor sağ sola yön vermeme rağmen, bu kadar sıcakta ilk uzun yol deneyemimimde ben beceremedim. Koltuklardan herhangi bir şikayetim yok. Deri koltuklar her araçta olduğu gibi.
Deneyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tavan perdesini taktıktan sonra kabin içi daha konforlu oldu, AC çalışırken fan hızını orta veya yüksek ayarlayınca serinlik hissediliyor ancak koltuklar deri değil vinlex kalitesinde ve terletiyor
Aynı problem bende de var. Sürücü tarafında yukarı yönlendirmeme rağmen bazen aşağıya vuruyor.
Servise götürdüm çözemediler.
Servis menüsünden kendim kontrol ettim actuator normal.
Yolcu tarafı harika çalışıyor.
Cözebilirsem haber vereceğim.
-
Bosch Aerotwin
Silbak
Goodyear Supermute.
Bu üçü de beğeniliyor.
En son Koçtaş dan supermute aldım tanesi 250 tl'ydi. Toplam 500 tl. Değiştirmesi 5-10 dk sürdü.
-
Orijinal Tesla cam tavan güneşliği için Otomol Bakırköy 4400 TL fiyat verdi. incelemelerim sonucu görüntü ince file gibi geldi videoda çok ince gözüküyor. kullanan varsa yorumlarını beklerim. benim ilgimi çeken bir kaç model var linklerini ekliyorum. bir tanesi klipleri araca monte ettikten sonra güneşlikliklerni mıknatısı ile araca uygulanmış oluyor. bunu çok pratik buldum. diğeri ise Haloblk marka ise güneşi engelleme konusunda iddialı gözüküyor. NASA authorized ve normal olan iki modeli var. Hanüz araştırma aşamasındayım. Sizinde değerli görüşlerinizi ve deneyimlerinizi beklerim.
https://haloblk.com/products/nasa-authorized-roof-glass-sunshade-for-tesla-model-3-y-highland?sku=18064651549857808476743445
otrifowd
Magshade for Tesla Model 3/Y Glass Roof, Tesla Accessorieshttps://otrifowd.com/products/magshade-for-tesla-model-3-yNewLife2OldStuffyoutube
This video shows how to install a new Tesla Sunshade in a Model Y. This is the Sunshade ordered directly from Tesla. The Tesla Sunshade for the Model Y provides cabin comfort during bright sunny days and also helps to lower the amount of energy needed to keep your Tesla Model Y cool. Elements of this video include un-pouching, parts description, placing the Tesla Sunshade clips on the Tesla Sunshade edge, orienting the Tesla Sunshade for installation, inserting the Tesla Sunshade clips into the crevice of your Tesla Model Y glass roof, and finalizing the fit of your Tesla Sunshade in Your Model Y. Please note that this video shows the installation process for an authentic Tesla Sunshade and may not be applicable to third-party sunshades for the Model Y. Video produced by NewPower99.com. You can visit our website at: https://newpower99.com/ to find over two thousand battery replacement kits in addition to other sustainability products. Music credit: Eternal Hope by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 license. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/https://www.youtube.com/watch?v=JW3561u1t0U
-
Maalesef klima fan ayarı özellikle otomatik moddayken beni de çok rahatsız ediyor, insanın göğsüne üflüyor, yukarı da alsam aşağıya da alsam değişmiyor. Arabayla ilgili en büyük şikayetlerimden biri. Şu an Tesla servisindeyim, soracağım.
Teşekkürler. 🙏
Selamlar,
Bayramda İstanbul'dan Kaş,Kalkan tarafına gideceğim. Daha önce giden birisi tecrübelerini paylaşabilir mi?
-
Bayramdan önceki 1 gün + bayramın ilk 2 günü yola çıkmayın. En önemlisi bu sanırım.
ABD'de kullanan bir arkadaşım ile görüştüm Tesla'nın orjinal tavan güneşliğini tavsiye etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 3 Haziran 2024; 14:4:43 > -
Beyazı görselden dolayı aldım. Siyah koltuğu olan arkadaşlar hep şikayet ediyordu.
Cesme'de siyah koltuklu bir araç ile benim araç neredeyse aynı süre açıkta bekledi.
Siyahı denedim ve beyaz ile arasında geceyle gündüz kadar fark vardı. Siyah rahatsız edecek derecede ısınmıştı.
Cözümü yok değil. APP'den binmeden önce klimayı açarsın ama her zaman bu kadar planlı olamıyoruz.
Belki biraz abartıyorumdur ama benim deneyimimle kesinlikle beyaz deri ile siyah arasında güneş altında büyük fark var.
Dolayısıyla yeni alacak olan arkadaşlara beyaz deri öneriyorum.
-
Basenor marka Amazon’dan aldım gri renkte ve tek kat ( önceki modeli ikişer kat 4 parçaydı) Tesla’da Çin malı olanı satıyor
Aynı şeyi ben de araştırdım. Kılavuzda şu yazıyor:
"Model Y aracınız yolcu koltuğunda oturan yolcu olmadığını tespit ederse yolcu havalandırması ve kontrolleri otomatik olarak kapatılır. Yolcu hava akımını etkinleştirmek için iklimlendirme ayarlarını yapın."
Ama tek başıma kullanırken sanki sağ taraf da açılıyor. Bugün bir daha bakayım.
Edit: Az önce baktım. Otomatik modda sağ koltuk boşsa sağdan üflemiyor. Manuel moda alınca sağ tarafı kapatmak mümkün olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukidoki -- 3 Haziran 2024; 16:23:8 > -
Ben bunu aldım:
Sanırım aynı ürün. 1 aydır kullanıyorum, memnunum.
-
Serviste sordum bugün, normal dediler... Bence değil ama neyse : ) Orda olan 2-3 araçta daha denedik, onlarda da aynı olay var, bence tasarım hatası.
-
Kesin bir cozumu var. Servis de farkinda degildir. Bulunca paylasacagim.
Ankara-Niğde otobanında, Wat Mobilite’den sonra Petrol Ofisi’nin cihazları da nihayet aktif olmuş.
100kw alıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 3 Haziran 2024; 16:35:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X