Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.578
Cevap
1.388
Favori
3.556.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değil de ankara adana arasına acilen bir super charger lazım tesla umarım orayı boş bırakmaz. Yeni yola da olur eski yola da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şasi numarası çıkan arkadaşlar kasko ücreti için bir teklif alma denemesi yaptınız mı?

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt

Ulukışla civarı mesela güzel olur 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişler sırayla gelmiyor arkadaşlar 8 den sonra verenlere gelmiş 7 de verenler hala bekliyor. 8 den sonra verenler takip edin herşey olabilir .
    evet arkadaşlar 10 da verene gelmiş düşünün durumu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 30 Nisan 2023; 23:59:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Opsiyon renk, vs etken olabilir

10 da sipariş veren hangi donanımı ve hangi rengi sipariş vermiş bilginiz var mı ?

• Mista Brown kullanıcısına yanıt

yok hocam standart lr sadece çeki demiri var.

• Deniz kullanıcısına yanıt

evet hocam ikinci partiye kalacağız gözüküyor.şansa kaldı artık.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Muhtemelen öyle ama hw4 için yapacak bir şey yok ayrıca ne zaman gelecek o da belli değil. Belki de makyajla birlikte gelir, belki makyajdan da sonra gelir kim bilir belki de birkaç aydan gelir. Araçlarımızı hayırlısıyla/hayırlısıysa alalım sonrasında çare de buluruz belki eksiklere.

• VINN numarası gelen arkadaşlar ilk sipariş tarihinden sonra yeniden bir düzenleme yaptılar mı ? Yoksa tek ortak noktaları çeki demiri mi?

Biz ne yapalım? 15 Nisan'da sipariş verdim. :)

• Tesla model y, en verimli araç seçilmiş.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt

Ankara-Niğde otoyoluna şart; plan vardır umarım bununla ilgili...

• Konum ve tescil işlemlerini yapmak için mail geldi. Teslim noktası sadece İstanbul. Sorun yok. Vekâlet hemen verilmesi gerekiyor mu.

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Onay a yakın yükleyebilirsiniz.

• Herkese merhaba

4 Nisan saat 21.45 te Performance Quicksilver Full Self ve Çeki demiri siparişi vermiştim. 2 hafta sonrada LR Quicksilver sadece Otonom ve çeki demirine dönüş yaptım. Teslimat Ekim Aralık idi. Ancak dün Tesla uygulamasında Şase numaramın yazdığını ve Tesla hesabımdan da 2 gün içinde fiyat onayı ve 5 iş günü içinde de ödeme yapmam gerektiğini öğrendim. Vekalet yükleyememiştim ancak artık o sekme de yok. 3 mayısa kadar onay yapılmazsa sipariş iptali olacakmış... Sanırım ilk sevkiyatta erken teslimat mı olacak?? Ancak benim gibi süpriz ve hazırlıksız yakalananlar olabilir. Acaba bu 5 iş günü için esnek davranacaklar mı? Sonuçta herkesin bir plan programı oluyor?

• docmclk D kullanıcısına yanıt
    Hocam çeki demirli olan size eşleşmiş şansınıza ödemeyi yapın işi bağlayın. Teslayı arayın email den atın vekâleti .

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt
    Sizin konfigürasyon ve sipariş saati neydi

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.