< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (116. sayfa)

-
-
Şasi numarası çıkan arkadaşlar kasko ücreti için bir teklif alma denemesi yaptınız mı?
-
Ulukışla civarı mesela güzel olur 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişler sırayla gelmiyor arkadaşlar 8 den sonra verenlere gelmiş 7 de verenler hala bekliyor. 8 den sonra verenler takip edin herşey olabilir .
evet arkadaşlar 10 da verene gelmiş düşünün durumu artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marksman84 -- 30 Nisan 2023; 23:59:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Opsiyon renk, vs etken olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 da sipariş veren hangi donanımı ve hangi rengi sipariş vermiş bilginiz var mı ?
-
yok hocam standart lr sadece çeki demiri var.
-
evet hocam ikinci partiye kalacağız gözüküyor.şansa kaldı artık.
-
Muhtemelen öyle ama hw4 için yapacak bir şey yok ayrıca ne zaman gelecek o da belli değil. Belki de makyajla birlikte gelir, belki makyajdan da sonra gelir kim bilir belki de birkaç aydan gelir. Araçlarımızı hayırlısıyla/hayırlısıysa alalım sonrasında çare de buluruz belki eksiklere.
-
VINN numarası gelen arkadaşlar ilk sipariş tarihinden sonra yeniden bir düzenleme yaptılar mı ? Yoksa tek ortak noktaları çeki demiri mi?
-
Biz ne yapalım? 15 Nisan'da sipariş verdim. :)
-
Tesla model y, en verimli araç seçilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ankara-Niğde otoyoluna şart; plan vardır umarım bununla ilgili...
-
Konum ve tescil işlemlerini yapmak için mail geldi. Teslim noktası sadece İstanbul. Sorun yok. Vekâlet hemen verilmesi gerekiyor mu.
Onay a yakın yükleyebilirsiniz.
-
Herkese merhaba
4 Nisan saat 21.45 te Performance Quicksilver Full Self ve Çeki demiri siparişi vermiştim. 2 hafta sonrada LR Quicksilver sadece Otonom ve çeki demirine dönüş yaptım. Teslimat Ekim Aralık idi. Ancak dün Tesla uygulamasında Şase numaramın yazdığını ve Tesla hesabımdan da 2 gün içinde fiyat onayı ve 5 iş günü içinde de ödeme yapmam gerektiğini öğrendim. Vekalet yükleyememiştim ancak artık o sekme de yok. 3 mayısa kadar onay yapılmazsa sipariş iptali olacakmış... Sanırım ilk sevkiyatta erken teslimat mı olacak?? Ancak benim gibi süpriz ve hazırlıksız yakalananlar olabilir. Acaba bu 5 iş günü için esnek davranacaklar mı? Sonuçta herkesin bir plan programı oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çeki demirli olan size eşleşmiş şansınıza ödemeyi yapın işi bağlayın. Teslayı arayın email den atın vekâleti .
Sizin konfigürasyon ve sipariş saati neydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X