|
Tesla’dan 10 milyar dolarlık güneş paneli fabrikası hamlesi
-
-
İyice çöktü Texasa
-
Elon başkan bizi küresel ısınmadan kurtaramazsa şayet 2. Hz. Nuh (as) tufanı kopunca ne yapacağız bilemiyorum
-
Abd ve rusya kuzey kutbundaki buzulları nükleer bombalarla eritmeyi bırakırlarsa, israil ve avaneleri de uçak spreylemeyi bırakırsa küresel ısınma çözülür. Son 20 yıldır yazları genelde bulutsuz, bulutlar gökyüzünde olmayınca güneşin tüm ısısı kesintisiz yer yüzünü kavuruyor. 2005lerden önce de sıcak aynıydı ama sürekli gökyüzünde gezinen bulutlar sayesinde yakıcı sıcak araya ara yerini serinliğe bırakıyordu. Kutuplardaki buzullar eritildiğinden beridir de Balkanlardan da soğuk hava dalgaları gelmez oldu artık ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Atmosferde ya da yüzeyde patlatılacak çok sayıda nükleer bomba, atmosfere devasa miktarda toz, kül ve kurum savurur. Bu durum güneş ışınlarını engeller ve ısınmaya değil, tam aksine "Nükleer Kış" dediğimiz küresel bir soğuma dönemine yol açar hocam. Yani asılsız bir komplo teorisi diyebiliriz. Ayrıca İzlanda, Norveç, İsveç, Avusturalya ayağa kalkardı, Antartika anlaşması sebebiyle olay vüyük patlardı yani.
Küresel ısınmayı sallıyorlar diye ilk bende düşünmüştüm ama sonradan kapalı avm otoparkında 3 sene önce ne demek istendiğini, sera gazı etkisini çok daha iyi anladım. Tek katta 30 arabalık otoparkta böyleyse dedim milyonlarca petrollü araç dünyaya nasıl zarar veriyordur diye düşündüm. Tabii uçaklar, kamyonlar vs de var tek binek olarak değil , kömür doğalgaz hepsi zarar veriyor. İnsanlık olarak bataryalardan, güneş enerjisinden en iyi şekilde yararlanmamız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler