Şimdi Ara

TESISAT YAPACAĞIM. BI YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar.bana yardım edersenız sevınırım

sımdı bır arkadasa tesısat yapacağız.araba chevrolet kalos.arabada blaukupunt dms dıye bır cd calarlı bır teyp var(mp3 calmıyor yalnız audıo).ayrıca on kapılrda ve arka bagaj koselerınde arabanınn kendı kolonları var.bız oncelıklı olarak anfi ve kabınlı subwofer almak istıyoruz.cunku butce kısıtlı
    sımdı sıze sorularım:

1-anfi ne marka olmalıdır.cıkıs sayısı ne olmalıdır.
    2-subwoferi jbl dusunuyoruz.sız hangı modelını onerırsınız. capı ve watt değerı ne olmalıdır.
    3-aracta bulunan orjınal teyb iş gorurmu ve rca cıkısı mevcutmudur.rca yoksa normal cıkısları anfıye gırmek kalıte olaraktan ne kaybettırır.rcasız olmaz dıosanız yenı bır ana unıte tavsıyenız nedır.
    4-aractakı orjınal kapı kolonları mıd seslere yetermı.yoksa subwoferı bağladığımızda bu kolonları bass sesler boğarmı.eğer boğarsa arkaya oval kolonmu almalıyız.alırsak ne onerırısınız.

toparlarsak sızden ıstedıklerım.

oncelık olarak sub ve anfı onerısı
    teybı ve aracın orj kolonlarını değiştırmelımıyız yoksa deneyıp verım alamazsakmı değıstırmelıtyız.

butcemız normalde 400 ytl maksımum 500 olur.
    sızden rıcam orta kalıtelı camları tıtreten bır ses sıstemı kurmama yardım etmenız.

goruslerınızı beklıyorum.

• arkadaşım bir kere orjinal teyple normal alacağın performansın yarısını alırsın
    1)anfi edison 505a kullanabilirsin fiyat 200 ytl (2.el fiyatı sıfır 280ytl)
    2)subwoofer jbl gt-5 kullanabilirsin 12 inc çapı var(30 cm) 275 watt rms edison 505a ile besleyebilirsinfiyat 105 ytl
    3)arkadaşım ne olursa olsun orjinal teyp bi işe yaramaz fakat bu bütçe ilede iyi bir teyp öneremeyiz oyüzden sonraya ertelemekte fayda var sistemi kurdurur rcaya filan gerek kalmaz hallederler
    4)araç hb oyüzden içeri çok güzel bass sesi gelecek fakat hem bir yandan bass sesini bastıramaz birde anfi ile patlayabilirhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4420&k_id=680&kn=HERTZ bu gerçekten güzel bir companenttirkullanabilirsin fiyat 110 ytl pandizotada bunları alırsan güzel olurhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2809&k_id=459&kn=PIONEER fiyat 145 ytltoplamda 560 ytl ediyor ama doğubankı filan gezersen bu ürünleri daha ucuza bulabilirsin

• tesekkur ederım 2 fun vermıs olduğu urunlerı ınceledım.ama dıyorsunkı ana unıte performanssız olur. oyuzden butceyı bıraz daha bırıktırıp komple tesısatı yenılemek ıcın daha sonraya ertelıyorum.
  • SONUÇLANMASI GÜZEL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.