Şimdi Ara

tesisat taktırıcam sorular var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taktırmayı dusunuyorum.bu sefer detaylı sorular hazırladım
    1- araba albea ve 4 fabrıka hoparloru var,ama ön kapıları cıkarıp pıoneer taktım ama sesı ınce verıyor ve son seste bozulup dagılıyor gıbı arkalar orjınal duruyor bassı ıyıdır

2- teyp pıoneer,4 fabrıka hoparlorde one yada arkaya ayrı ayrı ses verebılıyorum

3- eger alphın anfısı ıcınde woofer alırsam 300 wattır,bu anfısı ıcınde wooferı takarsam,aracın 4 fabrıka hoparlorunu wooferdakı anfıye baglayıp yukses ses alırmıyım

4- aphını bosver aynı fıyata gelıyor ayrı bır anfı alayımmı vede ayrıbır 1500 watt sony woofer alayımmı...ama bu woofer ı bagaja koymak hosuma gıtmıyor zaten yer yok bagaj sesı emıyor..oysa ıc kabınde olsa dırek arada nesne yokken ses gelse ıyı olmazmı..bagaj bassı cok emermı bır anlamı kalmaz belkıde

5- anfı takınca fabrıka hoparlorlerden ıkı kat fazla ses elde edermıyım yoksa anfısızkenkı halı gıbı sesı bozarmı
    denemedım bılmıyorum

6- tweeter taksam 200 watt olanlar varmıs,bunlar sadece tis tis sesimi verıyor sarkıdakı ınsan sesını vermıyor degılmı
    bunları on cam sag sol koseye takanlar oluyor cok ortada degılmı

7- mid takımı denen hoparloru anlayamadım youtube de ızlıyorum mid hoparlorde ınsan sesı bas tısmı verıyor normal hoparlorden ne farkı var ızlerken anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 2 Aralık 2018; 21:58:0 >

• bence hiç girme bu işlere sedan arabada bagajda bas verimli olmaz yapacağın tesisat taş patlasın 1000 lira keyif vermez.

yalıtım şart dediğin gibi arka camın oraya güzel bir mdf yaptır 30 cm bas ve iki oval için.

oval pioneer bas da öyle çift bobin d4

ön kapı döşemeleri sökülüp güzel bir yalıtım ve sağlamlaştırma ve kaç cm ise 16 varsayalım güzel mid takımı sound magus 17c gibi.

oval 250

bas 300

öne mid 250

4ga kablo takımı +anfi rca y kabloları 75

mdf pandizot 250 300

5 kanal anfi 400 500

yalıtım 150 200

1500 2000 lira tutar karar senin güzel ve sağlam pandizot yaptırman şartıyla kalteli müzik dinlersin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

bence hiç girme bu işlere sedan arabada bagajda bas verimli olmaz yapacağın tesisat taş patlasın 1000 lira keyif vermez.

yalıtım şart dediğin gibi arka camın oraya güzel bir mdf yaptır 30 cm bas ve iki oval için.

oval pioneer bas da öyle çift bobin d4

ön kapı döşemeleri sökülüp güzel bir yalıtım ve sağlamlaştırma ve kaç cm ise 16 varsayalım güzel mid takımı sound magus 17c gibi.

oval 250

bas 300

öne mid 250

4ga kablo takımı +anfi rca y kabloları 75

mdf pandizot 250 300

5 kanal anfi 400 500

yalıtım 150 200

1500 2000 lira tutar karar senin güzel ve sağlam pandizot yaptırman şartıyla kalteli müzik dinlersin hocam.
    pandizot olayına bakayım,ıyı olabılır.mıd takımı ne demek tek hoparlorun adımı oyle,bass tıs hepsınımı verıyor ses falan.hoparlorden farkı nedır mid in

bıde aracın orjınal pandızotu ve hoparloru sokulup atılıyor dımı tam otururmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 3 Aralık 2018; 9:38:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

pandizot olayına bakayım,ıyı olabılır.mıd takımı ne demek tek hoparlorun adımı oyle,bass tıs hepsınımı verıyor ses falan.hoparlorden farkı nedır mid in

bıde aracın orjınal pandızotu ve hoparloru sokulup atılıyor dımı tam otururmu

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-albea-pandizot-polyesterli-kabartmali-2-portlu-yeni-584622255/detay

Alıntıları Göster
    evet hocam orjinal pandizot sökülüp yenisi takılır yalnız oradaki bölge saç ise kesilmesi gerekir.

mid takımı ise woofer orta frekans tweeter ise yüksek frekansları çalacak bunun ayrı bir filtresi olacak.

woofer 125 hz gibi

tweter 2.5 hz 8hz aralığı

mid takılırsa yalıt ım şart ön kapılara.

bu mid takımını takma sebebi ses ağırlıklı olarak arkadan gelirse berbat oluyor sesin merkezi ön taraf olmalı.

güçlü bir mid takımı ile senkronize güzel bir sistem olacak.

• o zaman mıd takımından ınsan sesı gelmıyor sadece bas tıs gelıyor,yanı normal hoparlor olmuyor

pandızota baktım 4 tane oval 16 cm lık bosluk koymuslar 30 cm lık woofer delıgı satanı goremedım
  • quote:

o zaman mıd takımından ınsan sesı gelmıyor sadece bas tıs gelıyor,yanı normal hoparlor olmuyor

pandızota baktım 4 tane oval 16 cm lık bosluk koymuslar 30 cm lık woofer delıgı satanı goremedım
    özel yapılacak hazır olanlar iyi değil yüksel pandizot incele derim

insan sesine gelince kaliteli bir mid takımı tatmin eder

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

özel yapılacak hazır olanlar iyi değil yüksel pandizot incele derim

insan sesine gelince kaliteli bir mid takımı tatmin eder

Alıntıları Göster
    sağol bana yarım saat ötede gıder yaptırırım,kenarlara oval hoparlor ortaya 1 woofer dusunuyorum..on kapılara mıd takımı bıde tweeter tamamdır
    https://tr-tr.facebook.com/pages/category/Automotive-Manufacturer/Y%C3%BCksel-PandizotSat%C4%B1%C5%9F-Merkezi-1442808942694625/

ortaya buyuk woofer bagaja anfi dısında,kenarlara oval hoparlormu ıyı olur mıd takımımı ıyı olur..
    on kapılar 13 cm ve mıd takım takılsada onun ek parcasına pek yer yok,mıd takımı takılmasada olur dımı
    bıde tweeter taktırayımmı yoksa arka camın oraya takılırmı yada oval hoparlor ıcındekıler yeterlımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 3 Aralık 2018; 16:32:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavda klima olacak mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sağol bana yarım saat ötede gıder yaptırırım,kenarlara oval hoparlor ortaya 1 woofer dusunuyorum..on kapılara mıd takımı bıde tweeter tamamdır
    https://tr-tr.facebook.com/pages/category/Automotive-Manufacturer/Y%C3%BCksel-PandizotSat%C4%B1%C5%9F-Merkezi-1442808942694625/

ortaya buyuk woofer bagaja anfi dısında,kenarlara oval hoparlormu ıyı olur mıd takımımı ıyı olur..
    on kapılar 13 cm ve mıd takım takılsada onun ek parcasına pek yer yok,mıd takımı takılmasada olur dımı
    bıde tweeter taktırayımmı yoksa arka camın oraya takılırmı yada oval hoparlor ıcındekıler yeterlımı

Alıntıları Göster
    ben oval seviyorum mid takımı tok çalmıyor bu şekilde montajda öne mid arkaya 2 oval 1 30 cm bas en mantıklısı amfi içinde 4 kanal stereo ve 1 adet mono anfi güzel olur imkan varsa 1 adet kapasitör kablo kalın ve kaliteli olsun teybinde kaç rca var bilmiyorum ama en az 2 anfi çıkışlı olsun yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.