Şimdi Ara

Tesettür Oteli Olmayıp Aileye uygun Otel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşim tesetturlu. Tesettür oteller çok pahalı olduğu için oralara gidemiyorum. Bekarken herşey dahil otellere gittiğimde şunu gordum ki; bir tane bile tesetturlu bayan yoktu. Esim zaten denize ve havuza girmez. Ama dusunsenize koskoca otelde herkes cıbıl cıbıl, bir tek siz varsiniz tesetturlu. Çocuklar da büyük havuzlu ne bileyim kaydirakli otelleri istedikleri için pansiyon tarzı yerlere de gidemiyorum. Velhasıl kelam; Aileye uygun, eşimin en azindan kendisi gibi insanları görebileceği, Antalyada, havuzlu ve etkinlikli bir otel arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 17 Eylül 2016; 20:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir otel var mı gerçekten ben de merak ediyorum.
  • Bana kolpaçino'da bir repliği hatırlattı ama neyse

• Geçen yaz Alanya da Tuğra Süit Otelde kalmıştık. Otel 4 yıldızlı. Muhafazakar bir otel olmasına rağmen fiyatı normaldi.

Biz erkekler her türlü rahat ediyoruz o nedenle benim için havuz deniz çok problem olmamıştı. Fakat bayanlar genelde rahat edebileceği bir yer olsun istiyor. bu otelin bayanlar kompleksini eşim çok beğenmişti bir bak istersen.

Alternatif 5 yıldız istersen Selge Beach diye bir otel var o da muhafazakar ama o biraz tuzlu olur.

Ben şahsen bu sene ailemle villa kiralamayı düşünüyorum tabi güvenilir bir kiralama firması bulabilirsem
  • takipteyim balayi icin bende

• Kardesım cok ötele tatile gittim.Her gittiğim otelde de tesettürlü kapalı bayan vardı.Kimse kimseye karışmıyordu.Burası müslüman bir ülke.Hasema ile de girersin.Kimse de kalkıp bir sey demez.Ama özellikle size o Zaman lara bölgesi otellerini tavsiye ediyorum.Buradaki çoğu otel İranlı turistlere çalışıyor.Bunların çoğuda kapalı.Gecen sene kervansaray laraya girmiştim.Kucuk irandı diyebilirim.Calınan şarkılar bile arapcaydı.O yüzden kapalılar normal karşılanıyordu.Hasema ile giriyordu bayanlar.Bir araştırın derim buraları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.