Şimdi Ara

Teşekkürler KOCAMAN Yürekli Adam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 temmuz sabahından beri ayakta kalan takımı motive etmeye çalışan hiçbir zaman yıkılmayan kocamana minnettarım sene başında bu takımın buraya gelmesi rüya gibi gözüksede ayakta duran bir takım izledik zor durumda olduğunun en büyük göstergesini akşam maçtan sonra lig tvye verdği röpörtajda gördüm kesinlikle şampiyonluk gittiği için üzülmedim aksine gurur duydum bu kötü günlerde mutlu etmeye çalışan başta aykut kocaman ve oyuncularımıza minnettarım HELAL OLSUN SİZLERE.

• hiç teknik direktörlük olayına girmicem kötü olabilir ama Aykut Kocaman adamın dibidir o olmasa buraya kadar gelemezdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

hiç teknik direktörlük olayına girmicem kötü olabilir ama Aykut Kocaman adamın dibidir o olmasa buraya kadar gelemezdik

hocam tabiki çok hataları oldu hepimiz eleştirdik ama duruşunu hicbir zaman bozmadı şuda varki sene başındaki takım yapılanması sebeplerden bozuldu eminimki gelecek sezon yine müthiş bir takım yapılanması kuracaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist28

quote:

hiç teknik direktörlük olayına girmicem kötü olabilir ama Aykut Kocaman adamın dibidir o olmasa buraya kadar gelemezdik

hocam tabiki çok hataları oldu hepimiz eleştirdik ama duruşunu hicbir zaman bozmadı şuda varki sene başındaki takım yapılanması sebeplerden bozuldu eminimki gelecek sezon yine müthiş bir takım yapılanması kuracaktır

Valla banada öyle geliyor Aykut hoca geldiğinden beri hep yerinde transferler yaptı yine yapıcaktır umarım 1 sezonluk daha şanşı var gözümde izleyip görücez..
  • quote:

Bence de teknik direktörlük olayına girmeyelim çünkü önemli maçlarda yanlış tercihlerde bulundu bence. Neyse buraya kadar gelmek de önemliydi.
  • kişilik 10
    teknik 1
  • Fenerbahçe bu zor günlerinde şampiyonluğa oynadıysa en büyük pay Aykut Kocaman'ındır.

Teşekkürler KOCAMAN yürekli ADAM !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eck1907

Fenerbahçe bu zor günlerinde şampiyonluğa oynadıysa en büyük pay Aykut Kocaman'ındır.

Teşekkürler KOCAMAN yürekli ADAM !

Çok doğru diyorsun ama artık taraftar olarak çekilmez bir seviyeye geldi bu son maç faciaları. 3. kez yaşıyoruz bunu(9 kere finalde kaybedilen Türkiye Kupası'nı saymıyorum bile) o 3 felaketten en masumu budur. Şampiyonluk elden gidiyor ama takımla gurur duyuyorsun büyük takımdır diyorsun hala. İşte Fenerbahçe büyüklüğü budur. Ama dediğim gibi, aynı hataya 3. kez düştük 4. olmasın artık.
  • Aykut kocaman a bir çok kez benim de kızdığım olmuştur. Derbiye çıkarttığı kadroda bence kağıt üzerinde çıkartabileceği en iyi kadroydu. Dia nın kırmızı kartı planları bozdu . Sağlık olsun diyelim. Her şeye rağmen finale kadar çıkma başarısı gösterebilen takımıma , teknik direktörüme , kısacası a dan z ye emeği geçen her bir bireye teşekkür ediyorum.En kötü gün bugünse bugünde FENERBAHÇE.

• Forvet şart bu takıma sow iyiydi dün akşamki maçta sow olsaydı farklı olurdu en az sağlam iki forvet lazım takımımıza.. Aykut hoca yapabileceğinin en iyisini yaptı kimse böyle kötü şöyle demesin..
  • Aykut hocayı bu forumda en çok eleştirenlerin başında ben geliyorumdur. Futbol zekasını hala takdir etmem ve sonuna kadar tartışırım.. Dün de bariz hatalar yapıp, müdahaleleri ise hatalarından daha da yanlıştır.. Ama adam mıdır ? Adamın dibidir ! Takımın başında kalıp, bütünlüğü ve birliği sağlamıştır.. Bizi buralara kadar getiren Aykut Kocaman'dır. Gerçek bi Fenerbahçelidir ! Umarım seneye eksiklerimizi tamamlarız, gerekli transferleri yaparız.. Sonuçta bu kadar kısıtlı seçenekler ve mevcut oyuncular dahilinde Aykut Kocaman'ın hata yapması da doğaldır.. Seneye herşeyin daha güzel olacağından şüphem yok
  • Tesekkurler Aykut Hoca.
  • Galatasaraylı olarak Aykut Kocaman'ı tebrik ederim.

Karakter, kişiliği, sakinliği ile 10 numara bir adamdır.

Fakat kimse yanlış anlamasın

Fenerbahçe gibi bir takımın TD lüğünü yapacak futbol bilgisine, taktiğine ve becerisine sahip değil (bence)

Yollar ayrılmayacaktır fakat ayrılmazsa, seneye FB taraftarını daha da kanser edeceğine eminim.

Özellikle Özer Hurmacı'nın, gayrimeşru çocuğu veya evlatlık olduğundan şüpheleniyorum.

Adamı her maçta oynatma tutkusunu anlamıyorum. Olmuyor yani

Dia-Alex-Stoch ileriyede forvet.

Budur yani, çok zor olmasa gerek. Baroni denen bence futbol yoksunudur, kimse alınmasın, iyi bir defansif ortasaha alınırsa seneye de Fenerbahçenin şampiyonluğun en iddialı adaylarından biri olacağını düşünüyorum.

Defans 4 lüsü zaten çok iyi, Volkan Demirel'e zaten diyecek birşey yok.

• İşin teknik kısmını yapamadıktan sonra neyleyim öyle direktörü
  • Teknik direktör olarak hayır. İnsan olarak sonuna kadar evet.
  • Teknik direktörlüğüne günlerce küfür edebilirim ama 3 Temmuz darbesinden beri kulübü yöneticiler sahiplenmezken o başındaydı takımın.
  • bir an once gitsin futbol zekasi olmayan bir adamin Fenerbahcenin teknik direktorlugunde ne isi var
  • Arkadaşlar zamanla düzelir teknik kısmı işin zamanında fatih hoca da çok çok hatalar yaptı aratmıyordu aykut hocayı pişecek geliştirecek kendini aykut hoca he inanın bende çok küfür ettim aykut hocaya ama şans vermeli eminim önümüzdeki sezon çok daha iyi olacak..
  • Bu adam Allah'ını severse Sportif Direktörlük yapsın ! Oyun okuma diye bişey yok bu adamda ! Kişiliğine lafım yok ama T.D. bırak Aykut Allah'ını seversen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

kişilik 10
    teknik 1

+1907

Ayrıca Aykut hoca bu sene para almadı değilmi? hayrına çalıştı.

Duygusallığı bırakın bize hırslı iyi bir hoca lazım. Aykut Hoca sene başı takımı bıraksaydı sizce hangi takımda hocalık yapıyordu şuan? Milan,Barcelona?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.