Şimdi Ara

Tertemiz Uygun Nikon D7000 | Sigma 17-50 | Nikon 35 ve 50mm | Ekstralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - Nikon D7000 ( 1750 TL ) : 8500 Shutterda. Kozmetik olarak 9,5/10 denilebilir. Adıma faturalı ilk sahibiyim. Nikon Türkiye Garantili fakat 1-2 ay kadar kalmış durumda garantisi. Herhangi bir şekilde tamir vs görmemiş servise dahi gitmemiş ilk günden beri sorunsuz ve titizlikle kullanılmıştır. Taşıma ve kullanıma bağlı makina performansına herhangi bir şekilde etkisi olmayacak, göstermeden farkedilemeyecek birkaç ufak çiziği haricinde kusuru yoktur. Kendi askısı mevcut fakat ben Kata CameraStrap DL ile kullanıyorum CarrySpeed askıyı kullanmadığım zamanlarda. Kata askısını da yanında hediye vereceğim makinanın. Nikon'un kendi çantası ve Emora marka üçgen çantayı da hediye edeceğim. Lexar marka 16 GB hafıza kartını da makinayla beraber vereceğim. Makinanın gövde kapağı da mevcut.

- (Makina ile beraber satılacaklar) Neewer Battery Grip ve +1 adet orijinal EN-EL15 Batarya. Battery grip'in tüm fonksiyonları orijinali gibi çalışmaktadır. 6 adet kalem pille kullanılabilen kızağı da mevcut. Amerika'dan getirtmiştim orijinali çok pahalı olduğu için kaliteli bir 3.parti grip tercih etmiştim alırken.

Nikon 35mm f1.8G DX Lens ( 550 TL ) : Hayyam Macrofoto'dan alınma garantisi devam ediyor 1 yıla yakın belki daha fazla olması gerek. Adıma faturalı ilk sahibiyim. Üzerinde çizik dahi yok sıfır ayarında. Neopine marka kılıfla taşınmış direkt olarak çantaya bile koyulmamıştır. Ön arka kapak ve parasoleyi de mevcut.

-SATILDI- Nikon 50mm f1.8D Lens ( 200 TL ) : Vatan Bilgisayar'dan alınma garantisi aynı şekilde makina gibi bitmek üzere. Adıma faturalı yine ilk sahibiyim. Çok az kullanıldı yine aynı şekilde Neopine taşıma kılıfıyla taşındı çizik dahi bulmak mümkün değil. Ön ve arka kapağı mevcut.

-SATILDI- Sigma 17-50 f2.8 DC EX HSM Nikon Mount Lens ( 750 TL ) : Optik stabilizasyonlu modeldir. IS olmayan versiyonu var mı bilmiyorum sanırım yok zaten. Kozmetik olarak yine en ufak bir çiziği dahi yok. Kendi kutu içeriğindeki taşıma çantasında muhafaza edilmiştir. Yine adıma faturalı ilk sahibiyim garantisi devam ediyor. Hayyam Macrofoto'dan aldım spot ürün değildir. Ön-Arka kapakları ve kendi taşıma çantası mevcut.

CarrySpeed Prime Edition Askı ( 200 TL ) : Linkini aşağı kopyalıyorum bu çapraz omuz askısıdır. Ağır makinalar için çift bağlantılı olan modelidir. Makinanın çektiğiniz zaman otomatik serbest kalıp geldiği, yerine koyduğunuzda da siz çekene kadar sabit kaldığı; yürürken, koşarken, eğilip kalkarken sorun yaşatmayan değişik, güvenli, konforlu ve kullanışlı bir askı.
    http://www.refleksfoto.com/Carry-Speed-FS-PRO-Capraz-Fotograf-Makinesi-Askisi,PR-15238.html

Vanguard BIIN 59 Çanta ( 125 TL ) : Sıfır denebilir neredeyse hiç kullanılmadı.

Neopine Marka 35mm ve 50mm için Lenslerin boyutlarına tam olarak uyan kılıflar : 25 TL / Adet

Ürünlerin çok az kullanıldığını söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum. Video ile işim zaten hiç yok dolayısıyla video amaçlı kullanılmadı. Lenslerin focus ve zoom halkaları gayet sıkı herhangi bir gevşeme vs yok ilk günkü gibiler. Makinanın shutter sayısından aşağı yukarı belli zaten ne kadar kullanılmış olabilecekleri.

D7000-Grip-Esktra Pil : Bu üçünü birbirinden ayırmayı düşünmüyorum. Lensler ayrı olarak da satılabilir. Toplu alan olursa özel bir fiyat vereceğim.

Satma sebebime gelince aynasız sisteme geçmeyi düşünüyorum. Aynı temizlikte Fujifilm X-T1, X-T10 ve X-Mount Aynasız Lensler ile takas düşünebilirim onun haricinde takas düşünmüyorum. İlanla ilgili veya ilgisiz ürünler ile ilgili sorularınız olursa özelden cevap vermeye çalışırım. Ürünlerin fotoğraflarını ekledim. Özel mesajla ulaşıp, İstanbul içi Bakırköy civarında elden görüp deneyip inceleyerek aklınızda soru işareti kalmayacak şekilde satın alabilirsiniz. Aracı siteler ile de satabilirim.
    Forumda daha önce birkaç kişiyle alışverişim oldu referans için de kendileriyle görüşebilirsiniz. Hem satın aldıkları ürünlerin durumları hem de alışverişle ilgili sorularınız olursa. Herkese iyi bayramlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 9 Ağustos 2016; 20:14:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 50mm forum dışında satılmıştır. Diğer ürünlerin satışı devam ediyor.

• Sigma 17-50 de satıldı diğer ürünlerin satışı devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.