MERHABA, subat 2007 tarihinde esime hediye olarak aldigim ASUS P526'yi KULLANAMADIGI icin satıyoruz arkadaşlar. Cihaz sadece ALO demek için kullanılmıştır. Kutusu-faturası-garantisi-cd-kitapçık-araç kiti- 1gb sd kartı-kulaklıgı-kılıfı ... sıfır makinada ne varsa hepsi folyosundan dahi cıkmamış bir vaziyettedir. izmir içindeki arkadaşlar elden görebilir. makinada tek bir çizik dahi yoktur. içine hiçbir program tema vs.. yüklenmemiştir. ben 550 ytl.ye aldım (faturasında görebilirsiniz) su an sıfırı 464 ytl civarında sanırım (birkaç yere baktım internetten-eksiğim olabilir) ben 400 ytl. fiyat istiyorum. pazarlık payı mevcuttur. cihazımdan eminim,fiyat hakkında lütfen yorum yapmayınız.cunku bunu satıp başka bir telefon alacağım hatuna!!!!!
TESEKKURLER
Genel Özellikleri Kullanım ? İş Telefonları Boyutlar 110 x 58 x 15.4 mm Ağırlık 115 g Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Yok Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.0 Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maks. 150 saat Konuşma Süresi ? Maks 4 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1300 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPRS ? Var GPS ? Var EDGE ? Var 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 1.2 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği Yok Radyo Yok MMS Var Melodi Programlama Yok Oyun Var, 2 adet Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 128 MB Telefon Rehberi Hafızası Hafıza ile sınırlı Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Var Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K RenkSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.