Şimdi Ara

BAYANDAN 6 AYLIK NOTE2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 BAYANDAN 6 AYLIK NOTE2
    EŞİME MART AYININ SONUNDA ALDIĞIMIZ SAMSUNG NOTE 2; KULLANAMADIĞI İÇİN SATILIKTIR.
    ÜRÜN SIFIR AYARINDA OLUP SADECE İLK GÜNCELLEMELERİ YAPILMIŞ, ANCAK EŞİM TARAFINDAN KULLANILAMADIĞI İÇİN KUTUSUNA KONMUŞTUR.
    İKİ SENE GARANTİLİDİR.
    AYRICA TELEFONU ALDIKTAN SONRA AYRIYETTEN SATIN ALDIĞIMIZ GEN-PA ÜRÜNÜ ORİJİNAL KILIF YANINDA HEDİYEDİR.
    KUTUSU, FATURASI, ORİJİNAL KILIFI VE TÜM KUTU İÇERİĞİ İLE BİRLİKTE İSTEDİĞİMİZ FİYAT; 1.250 TL. dir.

NOT; Ürün sıfır olduğu için foto koyma gereği duymadım. İzmir'deki arkadaşlar elden görebilir, İzmir dışına da havaleyi müteakip titizlikle kargolanır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ekim 2015 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihazin 0 i 1299 tl o fiyata vermen pek mumkun gozukmuyor.100 tl de bonus hediyesi ile 1199 tl yurtici garantili...genede sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 5 Ekim 2013; 15:39:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soghan

Cihazin 0 i 1299 tl o fiyata vermen pek mumkun gozukmuyor.100 tl de bonus hediyesi ile 1199 tl yurtici garantili...genede sen bilirsin.

Hani nerde link versene?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Cihazin 0 i 1299 tl o fiyata vermen pek mumkun gozukmuyor.100 tl de bonus hediyesi ile 1199 tl yurtici garantili...genede sen bilirsin.

Hani nerde link versene?

Gittigidiyor.com tum firsatlarda...su an kalmamis o fiyata ancak gelecektir
    Cunku uzun zamandir 1299 tl den yurtici garantili satiliyor. Su an 1379 tl yehttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-n7100-galaxy-note-2-gri-9407056
    1299 tl geldiginde tekrar link atarim.80 tl fark icin yalanci durumuna dusmiyim.

• quote:

quote:

Hani nerde link versene?

Cep telefonundan linki kopyaladim test icin tikladim baska adrese gitti.soyledigimi teyit etmek icin gittigidiyorda samsung galaxy note 2 yaz arat.soldan telefonlari sec arama sonunda.1379 tl 100 tl bonus ana sayfada yaziyor girince gorursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 6 Ekim 2013; 20:56:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Hani nerde link versene?

Cep telefonundan linki kopyaladim test icin tikladim baska adrese gitti.soyledigimi teyit etmek icin gittigidiyorda samsung galaxy note 2 yaz arat.soldan telefonlari sec arama sonunda.1379 tl 100 tl bonus ana sayfada yaziyor girince gorursun.

Dediğin gibi arattım 1400 den başlıyor fiyatlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hani nerde link versene?

Dediğin gibi arattım 1400 den başlıyor fiyatlar.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-n7100-galaxy-note-2-gri-94070566
    linkte distribitör garantili 1379 TL
    http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/01-20-ekim-garanti-bonus-kampanyasi
    Buda 100 TL bonus hediyesinin olduğu link.
    Yani 1379-100=1279 TL 0 ı dostum. 1299 TL ye de satılıyodu şuan yok.Yakında gelir gene link atarım.Umarım istediğin fiyata satabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-n7100-note-2-cep-telefonu-gri-95684114

ürün gelmiş. 1299 TL. Bonus kampanyasıda ile 1199 TL ye geliyor.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-n7100-note-2-cep-telefonu-gri-95684114

ürün gelmiş. 1299 TL. Bonus kampanyasıda ile 1199 TL ye geliyor.

Güzel insan delta dediği yer paralel ithalattır.genpa telpa c5 brightstar kvk bunlar resmi ithalatçıdır.servise delta bakıyosa o fiyata bile çok pahalı

• Arkadaşlar, ciddi alıcılarla pazarlık payım mevcut zaten.
    Yine de yorumlar için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.