Şimdi Ara

Tertemiz EOS 550d Body istenirse objektif ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Tertemiz EOS 450d Body istenirse objektif ile
    Makinanın lcd ekranında gömlek düğmemn çizdiği mink bi çizik vardır geri kalan kısımları tertemizdir. Bu çzik de gayet minik ve farkedilmicek düzeyde ama gene de ne aldığınızı bilin diye yazdım.
    ürün kutusunda ve tüm kutu içeriği (kablosu şarz aleti bataryası cdleri) verilecektir. Ayrıca 4 gb hafıza kartımı da vereceğim.

sade body fiyatı 675
    oto fokusu bozuk canon 18-55 lens ile 700
    canon otofocuslu 28-80 lens ile 750

takassız

Tertemiz makina.Ürünün fotolarını otofocusu bozuk 18-55 lensim ile çektim manuel focus ile ayarlayarak her türlü kullanılabilir.Ve eos 550dm ile çektim. Hem lensin otofocusu bozuk olmasına rağmen nasıl çektiğini görebilirsnz hem de 18 mp ayrıntı ile ürüne yakından bakabilirsnz.
    Ayrıntılı foto için download linki vereceğim mesaj aracılığı ile (burdakinden daha fazla foto ve objektiflerinde fotosu vardır).
    Makina sorunszdur bi darbesi düşmesi vs vs yoktur gözüm gibi baktım makineme 550d mi de satıp yükseltmek için satıyorum bu makinayı.Her türlü sorunuz için mesaj atablirsnz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-tertemiz-eos-450d-body-istenirse-objektif-ile-75524084/detay/

ayrıntılı fotoları upload edebilirm. Elden satılacaktır
    Fiyat : 675 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.