Şimdi Ara

TERTEMİZ ÇİZİKSİZ GALAXY NOTE 4-SATILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Samsung Model #Galaxy Note 4
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 TERTEMİZ ÇİZİKSİZ GALAXY NOTE 4-SATILDI...
    merhaba arkdaşlar.elimde bi tanıdıktan satmak için aldığım siyah renk galaxy note 4 var.cihazın ekranı ve kasası çiziksiz tertemizdir.kılıfla ve ekran koruyucuyla kullanıldığı için kozmetiği gayet temizdir.kutu ve fatura olmadığı için garanti konusunda bilgi sahibi değilim,aldığım arkadaşta klasik kutu taşınırken kayboldu bahanesini söyledi zaten.sadce cihaz ve şarj aleti vardır.bu şekilde verilecektir.telefonda 1 haftadır bende ve herhangi bi yazılım ve donanım sorunu olmamakla birlikte şöyle bir olay var.telefon araması yaptığımızda arama tusuna basıp kulağımıza götürdüğümüzde ekran kararıyor fakat tekrar indirdiğimde aydınlanmıyor ekran.aramayı sonlandıracağım zaman tuşa basıp öyle açıyorum ekranı.fakat sensörü arama esnasında hafif silince normal çalışıyor.sensörü kontrol ettim servis menüsünden sıkıntı yok çalışıyor aynı şekilde.fakat işte söylemeden olmaz,belki sorun değil belki bilmediğim bi ayarı var,çok aradım ama bulamadım.dediğim gibi olay bu,gerekli herşeyi anlattım.buna göre ilana bakmanızı rica ederim.
    lütfen gereksiz yorum yapmayın.pm den veya 546 212 58 01 numaralı telefondan whatsapp tan da ulaşabilirsiniz. resimler için shbndn com.da 399135966 nolu ilana bakabilirsiniz.isteyene whatsapp tan yollayabilirim.fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum,çok cüzzi sembolik bi indirim yapılır ciddi alıcıya.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.TERTEMİZ ÇİZİKSİZ GALAXY NOTE 4-SATILDI...
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Dürüst bir ilani hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Üç kağıtçılar ile işim olmaz..

• Drift D kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolun güzel yorumunuz için,cihazıda haftasonu sattık zaten:))
    3 hafta önce açıldı
    SATILIK IPHONE 4 32GB SIFIR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.