Şimdi Ara

Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar geçen sene üniversiteye yerleştim bu sene de kardeşim yerleşti doğal olarak elimde bir sürü 0 ve 0 ayarında kitap kaldı.

Bunları uygun fiyata vermek istiyorum 1 hafta içerisinde satılmazsa durumu olmayan bir öğrenciye vermeyi düşünüyorum.

Fiyatlar ucuz olacak toplu alırsanız çok daha ucuza gelecek piyasa değerinin 1/4 fiyatına vermeyi düşünüyorum.

Kitaplar 2013-2014-2015 basım.

Satış yeri olarak; eğer tek bir kitap almak isterseniz Bakırköy'e gelmeniz gerekebilir. diğer illere ödemeli kargolanır

Fiyatlar

Dergilerin tanesi 1.5 tl'dir. 23 tane alırsanız 34.5 Tl Yerine 26 TL fiyat olur. Dergilerin çoğu boş kalem dahi oynatılmamış dolu olanların ise sadece 1 veya 2 sayfası doludur sayfa eksiği vs yoktur.

Denemelerin yarısı dolu diğer yarısı ise çözülüp atılmıştır. Fiyat olarak 4 tl istiyorum deneme başına. 4 tanesi 15 TL.

Ara sınıf kitaplarının (10-11-12) fiyatları ise; 10. Sınıf Fen Bilimleri Matematik Soru Bankası = Kalem dahil oynatılmamıştır 3 TL ,,,11. Sınıf Fizik ve Kimya Soru bankası 4 TL,,,12. Sınıf Matematik Konu Anlatımlı Esen Yayınları kalem dahil oynatılmamıştır 6 TL

49 Yılın Çıkmış Fizik Soruları A Yayınları = Kalem dahil oynatılmamıştır Piyasa Değeri 16 TL bende ise 11 TL

YGS Soru Banklarının Fiyatları ise her biri 5 TL'dir. (NOT: Simetri YGS Biyoloji çok az kullanılmıştır Konu anlatımı olarak kullanılabilir.)

LYS Soru Bankalarının Fiyatı ise her biri 7 TL'dir. (NOT: Birey B Geometri Gelişim Serisinin Piyasa Değeri 20 TL'dir bende ise sadece 14 TL kitapta çizik yoktur.

BÖYLE İNDİRİM OLMADI ARTIK SADECE HEPSİ DAHİL 100 TL >>> 75 TL [ÇOK ACİL SATILIK Eski Fiyat 250 TL]
    İyi Çalışmalar

Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL Tertemiz Az Kullanılmış YGS-LYS BÖYLE İNDİRİM GÖRÜLMEDİ 30 Kitap Onlarca Dergi 100 TL -> 75 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurBirDakika -- 25 Ağustos 2015; 15:51:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat düştü 100 tl oldu kapan alır

• Hocam ygs güvender sb ne kadar ve sizde femsetler varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.