Şimdi Ara

TERTEMİZ ARÇELİK 1036 SP SU SEBİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

Ürün temizdir. Garantisi vs. yoktur. Tamir görmemiştir ve sorunsuzca çalışmaktadır.

Fiyat: 190 TL
    Tel: 0532 643 08 04
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 18 Aralık 2011; 8:06:24 >

• kardeş garantili sıfır kutusunda 2 gun evvel aldım ama hediye olarakta baska marka geldigi için elimdekini takas etmek istiyorum

arcelik cay makinası demlikli .takas dusunursen=?
  • Teklif için teşekkür ederim, fakat takas düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Ürün temizdir. Garantisi vs. yoktur. Tamir görmemiştir ve sorunsuzca çalışmaktadır.

Fiyat: 190 TL
    Tel: 0532 643 08 04
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Merhaba ben almayı düşünüyorum ürün acaba kullanılmışmı ? birde özelliklerini yazabilirseniz sevinirim.. ben arçelik 1035 Sp orjinal bayide 199TL ye buldum. 1047 de 209 TL bir model daha var 1048 onun altı buzdolabı gibiymiş onda kampanya yok baya pahalı bu 1036 yı göremedim banada buzdolaplı lazım acaba bunun altı buzdolaplımı ? burdada verdiğiniz linke giremedim bir bayanım ve pek anlamıyorum ben beceremedim belkide bağışlayın sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi günler..

• Merhaba,
    Özel Mesaj ile sorunuza cevap verdim. Teşekkürler...
  • takas hakkında bir defa daha dusunseniz?yeni bir ofis actım boyle bir cihaz lazım bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

takas hakkında bir defa daha dusunseniz?yeni bir ofis actım boyle bir cihaz lazım bana.

Maalesef biraz nakde ihtiyacım var. Bundan dolayı takas düşünmüyorum, ama o kadar ihtiyacınız varsa 20 TL daha düşebilirim fiyatta. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.