Şimdi Ara

Tertemiz 2 mantıklı Maç Oran 1.29

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

buyrun tertemiz mantıklı 2 seçim

tempo'da barcelona'ya 1.20'den açmışlar iddaa'nın handikap (H2+) açtığı bu maçta her iki yarıdada gol kesin olur madem ki kaybedicez bu 2 mantıklı seçimden yatarım hiç değilse ama inanın barcelona'nın ilk yarı 0-0 bitmesi bile koyar yani herşey olur bekliyorumda ama ben yinede kuponu paylaşıyorum

• bence mantıklı olmamış onun yerine m.city maçına maç sonu versen ve ya çifte şans onun yanınada 1.5 üst versen münih ile barçaya daha çok oran olmazmı ? ayrıca barça belki ilk yarıda atamaz son ki maçından sonra herşey beklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

bence mantıklı olmamış onun yerine m.city maçına maç sonu versen ve ya çifte şans onun yanınada 1.5 üst versen münih ile barçaya daha çok oran olmazmı ? ayrıca barça belki ilk yarıda atamaz son ki maçından sonra herşey beklenir

hocam haklısınız ama ben çifte şansa bile guvenemez oldum bir şanssızlık var hemde öyle böyle değil yalanım yok hiç para cekemedim onu kırmaya çalışıyorum bir tanıdığım 5 maç oynuyor iddaadan hepsine 1 yazıyor 50 tl atmış maçların hepsi de tutuyor ben arsenal maçında kendi kalesine gol olmaz diyorum 1.05 orandan kaybediyorum herşeyi bekler oldum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City 1.5 üstü gol atar
    Basele 10 çifte ver
    Napoli maçına 3.5 alt
    Beşiktaş 1.5 ust
    Psg arsenal var

Yurtdışı oynayanlar değerlendirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ludogorets süpriz yapıcak beyler
  • Tutma ihtimali çok yüksek ama çok saçma oynuyorsun hocam geçende dedim iddiadan kazanman imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

City 1.5 üstü gol atar
    Basele 10 çifte ver
    Napoli maçına 3.5 alt
    Beşiktaş 1.5 ust
    Psg arsenal var

Yurtdışı oynayanlar değerlendirsin

vay arkadaş oynamadık kupon gelmiş bi manchester 1.5 üst kalmış oda banko zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.