Bildirim
Ters Psikoloji Nedir? / TEST / Dediklerimi Yapma!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
girmedim, bana cevap verme -
tamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: -TesiiR
tamam.
kendi tuzağına düştün, bana cevap verdin. ters psikoloji budur :d -
Girmedim, Bana cevap ver! -
Evet ama bu benim tuzağım değil, gerçek olan bir şey, farkında bile değildim cevap verirken. Bana cevap ver desen atmazdım kanıtlamya çalıştım şeyde zaten bu, arkadaşa mesela vermeyeceğim çünkü ters psikolojilik bir durum yok :) -
quote:
Evet ama bu benim tuzağım değil, gerçek olan bir şey, farkında bile değildim cevap verirken. Bana cevap ver desen atmazdım kanıtlamya çalıştım şeyde zaten bu, arkadaşa mesela vermeyeceğim çünkü ters psikolojilik bir durum yok :)
kendinle çelişiyorsun, cevap verirken farkında olmamanın sebebi bilinç altında ters psikoloji olmuş olması ve ben "bana cevap ver" deseydim ve sen vermeseydin, bu yine ters psikoloji olacaktı. evet bu bir tuzak değil gerçek ve senin üzerinde uyguladım -
quote:
Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz
quote:
Evet ama bu benim tuzağım değil, gerçek olan bir şey, farkında bile değildim cevap verirken. Bana cevap ver desen atmazdım kanıtlamya çalıştım şeyde zaten bu, arkadaşa mesela vermeyeceğim çünkü ters psikolojilik bir durum yok :)
kendinle çelişiyorsun, cevap verirken farkında olmamanın sebebi bilinç altında ters psikoloji olmuş olması ve ben "bana cevap ver" deseydim ve sen vermeseydin, bu yine ters psikoloji olacaktı. evet bu bir tuzak değil gerçek ve senin üzerinde uyguladım
Bu açıdan bakınca evet cevap ver deseydin ve yine vermeseydim de aynısı olmuş olacaktı. Garip işte, uzmanlara göre %2'lik %3'lük kısmını kullanıyoruz beynimizin. Kalan kısım bize çok şey vaat ediyor fakat oraya çıkamıyoruz, ben böyle ufak oyunların beynimizin kullanamadığı kısmına hitap ettiğini düşünüyorum, yapmak istemesekte bize ona çekiyor, sürüklüyor ve gerçekleştiriyor.
-
Kanalın hayırlı olsun kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Kanalın hayırlı olsun kardeşim.
Aslında kanalım epey eski, fakat format değişikliğine gittim ve bu yola yeni başladım bakalım neler olacak :) -
Beni seri artıla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ise yarîyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
Beni seri artıla.
Pekala > +++ -
quote:
Orijinalden alıntı: Persom
Ise yarîyor mu
Nerden baktığına bağlı -
Beyler sırf siz linke girmeyin diye girip url sini aldım
https://www.youtube.com/channel/UCg88cv_CeVCpAtpyXYWOlxQ
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Beyler sırf siz linke girmeyin diye girip url sini aldım
https://www.youtube.com/channel/UCg88cv_CeVCpAtpyXYWOlxQ
Dolaylı olarak buradan da giriş yapılsa yine aynı mantığa çıkmış oluyor. Ben bakkala gitmek istemiyorum bakkalın yanında manav var, manava gidip, bakkala geçiyorum olsun bakkala gitmedim ki gibi bir hesap oluyor :)
-
Beyler linkte DEDİKLERİMİ YAPMA adlı kanal çıkıyor girmek sizin kararınız internet faturanızı konu sahibi ödemiyor ters mantık diye birşey yoktur bu meraktır bir kapıya sakın girmeyiniz yazılması ile lütfen giriniz yazması arasında fark yoktur eğer yazı olmaz ise göze batmayacaktır beyin bu kapı hakkında bir düşünceye girmeyecektir es geçecektir ama birşeyin içeriği hakkında bilgi verilmeyen herhangi bir yazı insanları meraklandırır meaklandırma derecesi yazıya veya söze göre değişir sakın arkana bakma! Veya kitap isimleri, film isimleri gibi.
kanal açınca denicem. mesajım bulunsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Beyler linkte DEDİKLERİMİ YAPMA adlı kanal çıkıyor girmek sizin kararınız internet faturanızı konu sahibi ödemiyor ters mantık diye birşey yoktur bu meraktır bir kapıya sakın girmeyiniz yazılması ile lütfen giriniz yazması arasında fark yoktur eğer yazı olmaz ise göze batmayacaktır beyin bu kapı hakkında bir düşünceye girmeyecektir es geçecektir ama birşeyin içeriği hakkında bilgi verilmeyen herhangi bir yazı insanları meraklandırır meaklandırma derecesi yazıya veya söze göre değişir sakın arkana bakma! Veya kitap isimleri, film isimleri gibi.
Dostum öncelikle 40 saniyelik bir video için internet faturasının dekontu atılırsa kuruşuna kadar öderim burdan benim bir kazancım yok zaten reklamlar falanda açık değil ben burda sadece bir fikir üzerinde ki görüşümü belirtiyorum. Ters mantık diye bir şey yoktur diyemezsin bence yoktur dersin çünkü bilimsel olarak ters mantık vardır, kaldı ki sen bilim adamı değilsin. Ters mantık ve merak zaten bağlantılı kavramlardır, bunlar iç içe girince dahada kuvvetlenir ve iş git gide büyür.
-
Biz ayrı dünyalardayız dediğimin yarısını anlatamamışım
Bu arada her bilim adamının ağzına bakıyorsan bilimle gram ilgin yoktur bilim adamlarının çoğu kendini reklam etme derdinde sen burda sen bilimadamı değilsin bilim adamı var dediyse vardır eşek herif sen ne anlarsın diye anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 1 Ağustos 2017; 5:10:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pantolon yıkandıktan sonra oluşan beyaz çizgiler nasıl geçer
- almanya teknoloji mağazaları
- kgt nedir
- güvenilir poşet çay markaları
- demir hapı tok karnına içilirse ne olur
- telegram indirim kanalları
- ets2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X