Şimdi Ara

teröristlerin şehirlerde yapılanması,her yeri tuzaklaması kimin suçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim izin verdi bunlara,kim örgütlenip güçlenirken sesini çıkarmadı

bence mehape,cehape,hepar,israil,masonlar ve yavudilerin gizli oyunu...

hep bunların suçu.

• Sallayanlara sor sen onu biz nerden bilelim?
  • Kimsenin suçu değil. Eğer ortada örgütlenmeyi gerektirecek bir durum varsa, siz istediğinizi yapın o örgüt bir şekilde yolunu bulup örgütlenir. Eğer öyle olmasaydı ne İttihat ve Terakki olurdu, ne Portekiz Komünist Partisi Karanfil Devrimi'ni yapabilirdi, ne de IRA'nın o güzel marşları olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViveLaCommune

Kimsenin suçu değil. Eğer ortada örgütlenmeyi gerektirecek bir durum varsa, siz istediğinizi yapın o örgüt bir şekilde yolunu bulup örgütlenir. Eğer öyle olmasaydı ne İttihat ve Terakki olurdu, ne Portekiz Komünist Partisi Karanfil Devrimi'ni yapabilirdi, ne de IRA'nın o güzel marşları olurdu.

İleride bir terör saldırısında en sevdiğini kaybetmende kimsenin suçu olmayacak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehitlerimizin vebalinin yarısı pkk diğer yarısı akpdedir. 400 kg patlayıcının patladıktan sonra operasyon izni vermek marifet değil. 400 kg ora gömülmeden önce çözüm süreci safsatasını bir kenara bırakıp o patlyıcıyı ora gömülmesine izin vermeyecektiniz. pkk kadar akp de sucludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

quote:

Kimsenin suçu değil. Eğer ortada örgütlenmeyi gerektirecek bir durum varsa, siz istediğinizi yapın o örgüt bir şekilde yolunu bulup örgütlenir. Eğer öyle olmasaydı ne İttihat ve Terakki olurdu, ne Portekiz Komünist Partisi Karanfil Devrimi'ni yapabilirdi, ne de IRA'nın o güzel marşları olurdu.

İleride bir terör saldırısında en sevdiğini kaybetmende kimsenin suçu olmayacak sanırım

Yakında istanbulda dhkpc adına polise saldırırken görürsek arkadaşı şaşırmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

quote:

Yapmadigini nereden biliyorsun :)
    Bu aralar etekler fistanlar ucuz arkadasa duyurulur gitsin alsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 15 Eylül 2015; 12:36:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu basmış yine birileri. Yavaşça dışarı alalım efenim.

• quote:

İngiltere IRA'yı nasıl bitirdi biliyor musun ? Yada İran Pjak'ı nasıl bitirdi haberin var mı?

Bu örgütlere ilişkisi olan herkesi ve köyleri fişleyip sınır dışı edeceksin, köylerin şehirler ile bağlantısını keseceksin emin ol o bölgede o örgütü destekleyen bir kişi bile bulamazsın.
    İran bu pjakı destekleyen köylerin yollarını bombaladığında köylüler teröristleri bulup kendisi askere teslim ediyordu.
    Bak Cizre'de yasak ilan edildi teröristler öldürüldü örgüt hemen ağlamaya başladı, operasyonlar yapıldı örgüt gene ağlamaya başladı demek ki bu terör bitebiliyormuş tıpkı 1999-2001 arasındaki yıllar gibi.

Modern dünyada yaşıyoruz orda örgütlenmeyi gerektirecek bir durum yok, bölge halkı cahil olduğu için kendisini kullanacak birilerini arıyor hepsi bu.

• İtiraf ediyorum. Büyükannem suçlu. Çünkü ülkeyi o yönetiyor. Hatta ülkenin hiçbirşeyden haberimiz yok istihbarat teşkilatı bunların çözüm süresi boyunca bomba ve silah depoladığını büyükanneme söylemesine rağmen o hiçbirşey yapmamış. Asker defalarca operasyon izni istemesine rağmen akrabalarım olan bölgenin köralasıca valileri büyükannemden korktukları için operasyon izni vermedi.

Sürüm sürüm süründürelim büyükannemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehadar

Sallayanlara sor sen onu biz nerden bilelim?

Aslında hz tayyip hepsini engelleyecekti ama paralelciler kirli oyunlarla buna izin vermedi di mi, bu yüzden oylar hz tayyibe 2023 ak osmanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 15 Eylül 2015; 13:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

quote:

Ben kafayı hiç bir zaman anlayamayacağım bir yandan insanlık dersi ver bir yandan insanlara zarar ver belki zaten saflarına katılmıştır bile DHKP-C nin

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    Ulusal hareketleri bana mı öğretiyorsun? IRA bitti mi? IRA bittiyse Senn Fein ne oluyor? Kendi varlığını yasalar ile güvenceye almış olan bir ulusal hareket silah bırakınca "bitrilmiş" mi oluyor? Ayıca şunu mu iddia ediyorsun: İngiltere sorunun çözümü için hiçbir adım atmadı sadece askeri operasyonlarla IRA'yı bitirdi. Tamamen saçmalık. Tersine, IRA'nın verdiği silahlı mücadeleye en yoğun katılımlar, İngiltere'nin en sert operasyonları yaptığı dönemde olmuştur.

PJAK İran'a karşı direnemedi, evet. 5-6 ay önce İKDP raporunda 1000'e yakın Kürt'ün İran rejimi tarafından tutuklandığını, 200 tanesinin öldürüldüğünü ya da sakat bırakıldığını yazdı. Ve yine bu yıl içinde, İran Kürtleri kitlesel eylemler yaptılar. İran Kürt hareketini bitirebildiyse neden hala birilerini idam ediyor, neden Kürtler sokaklara çıkıyor? Tekrar, farklı bir kanaldan yükselen bir Kürt siyaseti var. Belki de bu yüzden, İran'da Kürt dili ve Edebiyatı bölümü açılıyor.

Dünya ne kadar modern bilmiyorum ama, biz Ortadoğu'da yaşıyoruz. Burada örgütlenmeyi silkeliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViveLaCommune -- 15 Eylül 2015; 14:04:28 >

• quote:

Ulusal hareketleri bana mı öğretiyorsun? IRA bitti mi? IRA bittiyse Senn Fein ne oluyor? Kendi varlığını yasalar ile güvenceye almış olan bir ulusal hareket silah bırakınca "bitrilmiş" mi oluyor? Ayıca şunu mu iddia ediyorsun: İngiltere sorunun çözümü için hiçbir adım atmadı sadece askeri operasyonlarla IRA'yı bitirdi. Tamamen saçmalık. Tersine, IRA'nın verdiği silahlı mücadeleye en yoğun katılımlar, İngiltere'nin en sert operasyonları yaptığı dönemde olmuştur.

PJAK İran'a karşı direnemedi, evet. 5-6 ay önce İKDP raporunda 1000'e yakın Kürt'ün İran rejimi tarafından tutuklandığını, 200 tanesinin öldürüldüğünü ya da sakat bırakıldığını yazdı. Ve yine bu yıl içinde, İran Kürtleri kitlesel eylemler yaptılar. İran Kürt hareketini bitirebildiyse neden hala birilerini idam ediyor, neden Kürtler sokaklara çıkıyor? Tekrar, farklı bir kanaldan yükselen bir Kürt siyaseti var. Belki de bu yüzden, İran'da Kürt dili ve Edebiyatı bölümü açılıyor.

Dünya ne kadar modern bilmiyorum ama, biz Ortadoğu'da yaşıyoruz. Burada örgütlenmeyi silkeliyorlar.

IRA'nın şuanda İngiliz polis veya asker öldürdüğünü, şehirlere bomba yerleştirip sivilleri öldürüp sakat bıraktığını gördün mü ?
    IRA silah bıraktı artık İngiltere'ye terör zararı veremiyor. İngiltere askeri gücünü kullanmasa IRA silah bırakmayacaktı, terör örgütleri böyledir silahla karşılık verip pes ettirmedikten sonra bitmezler son 15 senede örneklerini bolca gördük.

Aynı soruları tekrar soruyorum şuanda pjak'ın İran polis veya askerini öldürdüğünü, şehirlere bomba yerleştirip sivilleri öldürüp sakat bıraktığını gördün mü ? Demek ki sıkı yönetimle terör örgütleri bastırılabilip, pes ettirilebiliyormuş. Terör örgütleri ülkelerin belirli dönemlerini etkileyen başta "hakkını savunduğunu iddia ettiği" ırka olmak üzere halka ve ülkeye zarar veren oluşumlardır, silah kullanmadan pes etmezler.

İran'ın bu örgütü bitirmek için kaç tane sivil öldürüp suçu günahı olmayan kişilere zarar verdiğini biliyorsun Türkiye Cumhuriyeti bu Kürtlere ne yaptıda onlar bu örgütü beslemeye devam edebiliyor. Bu örgütü bitirmek için illa köylerdeki halkı kurşuna dizmek mi lazım ? Teröre karşı Türkiye'den başka bu kadar yumuşak yüzlü başka bir ülke var mı çok merak ediyorum, pkkyı ışid'den korumak için resmen yardım ettik bi alıp beslemediğimiz kaldı.

pkk kesinlikle bir kürt ulusal hareketi değildir eğer öyle olsaydı apo kürt olurdu ermeni asıllı değil, pkk batı devletlerinin çıkarı için bölgede görevlendirilmiş kukla bir örgüttür ve en çok zararı kürtlere vermektedir.

• Tadeon kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim sayende FHKC'nin bir ulusal kurtuluş mücadelesi yürütmediğini öğrenmiş olduk.

Ya ben mi anlaşılmaz yazıyorum diyorum ama, gayet anlaşılır. Git IRA tarihi oku gel. Git İran Kürtlerinin tarihini oku gel. Sonra git PJAK ile PKK'nin hangi temeller üzerine kurulduğunu, nasıl mücadele verdiklerini falan oku, karşılaştır. Son dönemde İran rejimi ile Kürtler arasındaki gerilime bak. Ne bileyim, oku yani. Öyle işkembeden sallamakla olmuyor.

IRA pes etmişmiş. Kimden öğreniyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum ya.
  • Tayyibin suçu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin olduğunu herkes biliyor ama tutsak olmuşlar. namuslarını şereflerini satmışlar sanki sonuna kadar savunuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: temür

şehitlerimizin vebalinin yarısı pkk diğer yarısı akpdedir. 400 kg patlayıcının patladıktan sonra operasyon izni vermek marifet değil. 400 kg ora gömülmeden önce çözüm süreci safsatasını bir kenara bırakıp o patlyıcıyı ora gömülmesine izin vermeyecektiniz. pkk kadar akp de sucludur

bu kadar üstlerine gitme o kadar saf o kadar temiz kalpliler ki gelen geçen bunları kandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 15 Eylül 2015; 14:52:25 >
  • quote:

Sağol kardeşim sayende FHKC'nin bir ulusal kurtuluş mücadelesi yürütmediğini öğrenmiş olduk.

Ya ben mi anlaşılmaz yazıyorum diyorum ama, gayet anlaşılır. Git IRA tarihi oku gel. Git İran Kürtlerinin tarihini oku gel. Sonra git PJAK ile PKK'nin hangi temeller üzerine kurulduğunu, nasıl mücadele verdiklerini falan oku, karşılaştır. Son dönemde İran rejimi ile Kürtler arasındaki gerilime bak. Ne bileyim, oku yani. Öyle işkembeden sallamakla olmuyor.

IRA pes etmişmiş. Kimden öğreniyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum ya.

Şimdi sen bana pkk'nın Kürtlerin ulusal mücadelesi için kurulup savaştığını mı söylemeye çalışıyorsun ?
    pkk bugüne kadar Kürtlerin yararına ne yapmış söylesene bana çok merak ediyorum.
    Bölge insanını haraca bağlamak, insanları durdurup arabalarını yakmak, şehirlerini mahvetmek, köylerden kız erkek demeden insan kaçırmak, bölgeye hastane baraj fabrika vs yapılmasını engellemek, silah zoruyla istedikleri partiye oy verdirmek, bölge insanının okumasını engellemek, Kürtleri Türklere düşman etmekten başka ne yapmış bu örgüt Kürtlerin yararına ?
    Bak bu yazdıklarım Türklere verdiği zarar değil bölge halkına verdiği zararlar. Bu örgütün tek bir amacı var o da silahlarından, ilaçlara kadar her türlü yardımı aldığı batıya hizmet etmek bunun içinde ülkenin en cahil kesimini ve bölgesini kullanıyorlar. Lider kabul ettikleri bebek katili bile ermeniyken bu örgütün Kürtlere yarar sağlayacağını onların ulusal mücadeleri için savaştığını düşünmek hayalcilikten başka bir şey değildir.

İran'ın Kürtlere uyguladığı politikanın pjakın kurulmasında bir etkendir ama pkknın neden kurulduğu hala merak konusu. Silahları nereden aldığı, TSK ile savaşmak için kimler tarafından eğitildiği ve bünyesindeki teröristlerin neden ermeniceyi çokça kullanıp hristiyan olduğunun cevaplarını verince kime hizmet ettikleri açıkça meydana çıkıyor zaten.

• 400ü verseydiniz bunlar olmazdı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.