Şimdi Ara

Terör Ün Gerçek Yüzü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1-Terör, ekonomik şartlar düzelmediği sürece HİÇ BİR ZAMAN bitmez. Ekonomik şartları düzeltmek geri adım atmak değildir.
    2- Derhal uzman personelli orduya geçilmelidir.
    3- "Kuzey Irak F-16'lar tarafından bombalandı" , " Kandil düm düz edildi" v.s haberlerinden 1.hafta sonra atv ana haberciler gidip karayılan ile "sınıra yakın yerde" kampta röportaj yapıyorlar. Hepsinin keyfi yerinde. Neredeyse yerleşik düzende yaşıyorlar. Ben de bunu anlamıyorum ve hiç bir zaman anlamayacağım. Bazen " Ordu terör ile besleniyor" komplosuna inanasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Öyle tuhaf bir ülkeyiz ki, o dağlarda bunların yaşandığı dönemde ve bugün de aynı şekilde meclisimizde çiğ köfte partileri düzenlenir. Siyasetin gerçekten de umurunda değildir o dağlarda yaşananlar. Zengine birşey olmaz, fakirin çocuğu ölür.

Teşvikiye'den şehit cenazesi çıktığını gören-duyan oldumu hiç ?
    Hiç orduda üst düzey bir subayın, bir siyasetçinin, bir işadamının oğlunun doğuda görev yaptığını, orda şehit düştüğünü gören-duyan oldu mu?
    O zaman var bunda bir iş...
  • Askerliğimi güneydoğuda komando olarak yaptım. Aylarca dağlarda güya terörist avı yaptık ama gerçek şu ki: onların kaybedecek birşeyi yok. Bizim ise çok var. Dönmek istediğimiz bir evimiz var. Dağlarda saklanacak çok yer var. Teröristler istedikleri zaman çatışmaya girer, istemedikleri zaman burunlarının dibinden geçip gideriz ruhumuz duymaz. Hasbelkader birkaç şaşkın teröriste rastlasak savunma durumuna geçerdik. Hiçbir komutan askerini kaybedip siciline leke sürmek istemez. Teröristi takip etmek demek kayıp riskini göze almak demektir. Bu yüzden birçok kez görmemezlikten geldik bize dokunmayan yılan misali.
    Bu arada yukarıdaki hikayeyi ben de abartılı bulduğumu belirteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.