Şimdi Ara

Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-HAVADAN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI : İHA'LAR TESPİT ETTİ F16'LAR BOMBA YAĞDIRDI
    2-KARADAN İNSANSIZ KULELER:
    Kuleler tıpkı insansız hava araçları gibi uzaklardan konrol edilebilir gözlem yapıla bilir LAZER güdümlü bomba obüs ve füzeler için işaretleme yapa bilir gerektiğinde üzerindeki silahlarıda kullana bilir iha lar gibi 18 -20 saat değil 7/24 iş yapabilirler hiç bir olumsuz hava koşulundan etkilenmezler kuleleri silahsız ihalar gibi silahsızda kullana bilirsiniz
    Kulede ki lazer işaretleme ve Gözetleme sistemleri bile fazlası ile iş görür
    Hava Platformu Lazer Hedef İşaretleme Cihazı:İşaretleme Menzili​ 10km*​
    ASELFLIR 300T Termal Görüntüleme Sistemi: Kızılötesi Görüntü Kalitesi - Çoklu Hedef İzleme-Lazer Nokta İzleyici (LNİ)

    LAZER İŞARETLEME NEDİR:Lazer güdümlü sistemler çalışırken, ilk önce hedef belirlenir ve aynı zamanda füze fırlatılmaya hazırlanır. Hedef genelde pilot ile, işaretlenir. Lazer hedefe saniyeler içinde belli bir noktada ısı verir. Bu ısının derecesi aynı anda füzedeki sisteme yüklenir ve füze yola çıkar. Kaçırma olasılığı yapılan tatbikatlar sonucu sıfır olarak belirlenmiştir.
    Lazer güdümlü cirit füzesi kullanımda « Asker.TV

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

    Kuleler ve insansız hava araçları 7/24 çalışırsa sınırdan kuş uçmaz bunlar tek başına yeterli değil tabiki 3 kanton http://www.aktifhaber.com/d/other/1-405.jpg denilen bölgeye devamlı saldırılar yapıp baskı altında tutmamız gerekir (şu anda ışid örgütünün yaptığı gibi) karagahlarını tesbit edip devamlı operasyonlar düzenlememiz gerekir

    Bu proje eğer gerçekten hayata geçirilirse zaten terör örgütüne çok çok ağır bir darbe vuracaktır. Termal kameralarla, makinalı tüfeklerle, küçük çaplı toplarla donatılan bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan bir tane terörist dahi sızamayacak, karakollarımız basılmayacak, askerlerimiz zaiyat vermeyecektir.

    Dahası PKK saldıran taraf, TSK savunan taraf olmaktan çıkacak, bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan geçemeyen teröristler Kuzey Irak'a sıkışıp kalacak, TSK istediği an Kuzey Irakta bulunan PKK kamplarına nokta operasyonlar düzenlerken, örgüt sınırdan geçemediği için misilleme yapamayacaktır. PKK bu sistemler sayesinde Türk askerini şehit edemeyecektir.

    Uzun lafın kısası; Eğer vadilere, geçiş noktalarına bu silahlı kulelerden yerleştirilirse sınırdan PKK'lı teröristler geçemeyecek, Iraktaki kamplarında sıkışıp kalacaklardır. Onlar orada sıkışıp kalmışken sürekli hava harekatlarıyla, uçaklarla o bölgeler sık sık bombalanmalı ve teröriste karşı psikolojik üstünlük sağlanmalıdır. Nasıl olsa adam silahlı kuleler sayesinde sınırı geçemiyor, ama sen istediğin zaman uçaklarınla onların bulunduğu yerleri bombalıyor, ağır kayıplar verdiriyorsun. İşte bu zevk için bile bu silahlı kulelere evet derim ben.

    Bunlar olurken bir yandanda bütün üst lerimizi (karakol bölük tugay tabur alay )vs... yapılmış olan kalekollar gibi geliştirilmesi gerekir
    Mit de parasal kaynaklarını ve insan kaynaklarını tesbit edip operasyonlar düzenlemesi gerekir ve örgütün beyin takımlarına suikastler düzenlemesi gerekir

    Ayrıca tamamen bitirmek istiyorsanız ve gerçekten istekli iseniz İsrail in filistine abd nın kızılderililere yaptığını yapmanız lazım sokakları sokak köpeklerinden temizlemek için ne yapılıyor ya kimini kısırlaştırıyorlar (çoğalmalarını önlüyorlar) ya vurup öldürüyorlar yada kısırlaştırdıktan sonra hayvan barınaklarına yerleştiriyorlar orada ölümü beklettiriyorlar kısaca soykırım ve katliam yapmazsanız bitiremezsiniz yada ışit gibi örgütler aracılığı ile yaptırmalısınız şahsi görüşüm iran pkk lı teröristi yakaladığında onunla birlikte ailesinide öldürüyor iran bile bizden iyi mücadele ediyor pkk ile böylece ailelerde sahip çıkar çocuklarına kötü yola düşmelerine mani olurlar
    Türkiye yeni yasa çıkarmalı ve tüm türkiyeye duyurulmalı çıkardığı tarihten sonra yakalanan veya öldürülen teröristlerin aileleri de öldürülmeli yada ömür boyu hapise atılmalı böylece aileler evlatlarına daha iyi sahip çıkar evlatlarda aileleri nin can güvenliği için dağa çıkmazlar


    israilde ki benzer i Israel: Remote control occupation?

    IDF Sentry Tech Tower
    http://www.liveleak.com/view?i=acf_1277668107
    http://www.darkgovernment.com/news/wp-content/uploads/2008/12/idf-automated-sentry-tower.jpg
    http://defense-update.com/covers/cover_large/sentry_tech.jpg
    http://2008.uploaded.fresh.co.il/2008/03/24/90703959.jpg
    New Machine Gun Kills from 2 Miles (Military Video)


     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?



    TÜNEL SAVUNMALARI VE GAZZE

    Şehirlerin etrafının duvarlarla çevrili olduğu dönemlerde tünel ve hendek kazmak duvarları aşmak için başvurulan bir yoldu. Bu dönemde tüneller ekseriyetle taarruz amaçlı kullanılmıştır. Çoğunluk millet orduları tünel kazmak için farklı teknikleri kullanmakta iken Osmanlı ordusunda lağım diye adlandırılan bu yeraltı sistemleri adeta inşa eserlerine dönmüş en parlak dönemini yaşamış, Rodos'un fethinde kuşatmanın başarılı olmasında büyük yararlılık göstermişlerdir. Bu dönemlerin tünelleri tamamiyle geçiçi yapılar olup çok sade, doğrudan hedefe giden, dolambaçlı yollar kullanmayan yapılardır.

    Barutlu silahların gelişimi ile savaş disiplinleri tamamen farklı bir yol alırken tüneller unutuldu. Belki hendekleri andıran siperler ise fazla geliştirilmeden savunma amaçlı olarak sadece sığınak amacıyla inşa edilir oldu. Siperler arasında kısa mesefeli tüneller kazılmış ise de bu teknik fazla dikkate alınmamıştır. Sonuçta modern savaş sistemleri uzaya kadar uzanmış iken yeraltında gelişecek bir savaşı hayal tasavvur etmemiş ve yeni gelişimler ortaya koyamamıştır.

    Ancak modern dönemde tüneller bu kere taarruz için değil savunma için etkili kullanılır olmuştur. Vietnam savaşı sırasında tünel taktiği yeniden gündeme gelmiş Vİetnamda Cu-Chi şehrinde Vietkonglar tünel sistemini çok fazla geliştirirek adeta yer altı karargahları ve yaşam birimleri inşa etmişlerdir.
     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?


    Bu tüneller sayesinde direniş ayakta kalmış çoğu tünel tespit edilememiş tespit edilenlerde de modern silahlar ile taarruz eden askerler tüneller içindeki basitça hazırlanan tuzaklar karşısında büyük kayıplar vermiştir.

    Rusya-Çeçenistan muharebelerinde de tüneller kullanıldığını biliyoruz. Ancak bu tünellere ilişkin kamuya açık bilgi bulunmamaktadır. Bu direnişte daha ziyade hazır yapılar kullanılmış gerilla taktiği tünel taktiği ile kullanılır olmuş savunma amaçlı baskınlarda yararlı olmuştur.

    Bosna-Sırbistan savaşı sırasında yapılan Saraybosna tüneli ise savaşın gidişatını değiştirmiş bir yapıdır. Savaş sırasında Sırplar Saraybosna yı kuşatmış şehre malzeme girişini engellemiştir. Şehrin kuşatılmamış tek kısmı BM denetiminde olan Havalanıdır. Ancak BM nin adaletsiz kararları gereği şehre silah ve mühimmat girişi engellenmekte insanı malzeme girişleri dahi çok sınırlandırılmaktadır. Saraybosna nın diğer Bosna yurdu ile birlişmesini sağlayan tünel çok kısa sürede inşa edilmiş ve savaşın seyrini değiştirmiştir. Bu tünelin yapımı ve yararlığı ile ilgili TRT belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.
     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?


    Ahşaptan imal edilen tünele sonradan raylı bir sistemde ilave edilmiştir. Bu tüneller şu anda turistik zolarak faaliyet göstermektedir.
     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?


    Tünellerin savaşlardaki bu etkilerinden sonra Gazze tünellerinin savaşın gidişatına etkisinin ne olacağı açıktır. Zira modern savaşın tüneller ile mücadele edebilecek insan kaybını azaltabilecek süpersonik icatları bulunmamakta. Sığınak delici mühimmat ile tünelin sadece küçük bir kısmı tahrip edilmekte fakat tüneli kullanılamaz hale getirememektedir.

    Gazze mücahidleri tünel yapma işini oldukça ileri götürmüşlerdir. Elde edilen fotoğraflardan bu açıkça görülmektedir. Bu bölgede tüneller;

    1- Mısır sınırının aşılması ve Sina Yarımadası'ndan malzeme girişini sağlamakta,
    2- Qassam savaşçılarına istedikleri bölgeye intikal etme ve taarruz imkanı sağlamakta,
    3- Qasam tugaylarının hem mühimmatını hamde insan kaynaklarının kamufle etmekte.

    İsrail insan kaybına tahammülü olmadığı ve bu tüneller ile mücadele etme imkanı olmadığından Refah şehrini de içine alan 3-5 Km genişliğinde bir alanı insansızlaştırmayı ve bu suretle tamamen kuşatma altına aldığı Gazze derinişini mağlup etmeyi planlamaktadır. Zira yüzbinlerce dolarlık güdümlü füzeler ile imha edilen tüneller süratle ve ekonomik olarak tamir edilebilmekte, geçici tüneller ile baskınlar yapılabilmekte. Bu sebeple tüneller ile İsrail'in mücadele etmesi mümkün değil. Bunun yerine Gazze Şeridi'nin Mısır ile bağlantısını kesip Mücahidleri yokluk içinde teslim almayı planlamakta.

    Gazze şeridinin 360 km karelik küçük bir alan olduğu, bu alanı; üzerinde BBG evine çevirebilen İHA ların uçtuğu, bölgenin uydular, savaş uçakları ve gelişmiş yer radarları izlendiğini düşünürsek Qassam tugaylarının havan toplarını ve roketlerini açık alana çıkarıp ateşlemeleri ve zayiatsız çekilmeleri mucizedir. Bu mucizeyi hayata geçiren ise Gazze'nin tünel tekniğidir.

    İsrail Devleti nufüs sorunu yaşayan tüm nüfus politikaları ve göç teşvikine rağmen nüfus artışı %1.8 olan bir halka sahip. Bu oran Filistin'de dışarı göç'e rağmen % 2.9. Aynı oran Gazze de ise %4. ve nüfusun %50 isi 35 yaş altında (!)

    Tarihteki tüm mücadelerde tünel tekniğini kullanan tarafın ayakta kaldığı nüfus dengesizliği ile değerlendirildiğinde HAMAS'n direnişinin büyük fedekarlıklara rağmen başarılı olacağı aşıkar. Fakat bu başarı ile çok acı ve ölüm getirerek gelecek gibi görünüyor.



    Tünel de gelinen son nokta Videoda yer altından tünellerle düşman karargahının altına kadar kazıyorlar gelince çok miktarda patlayıcı yerleştirip uzaktan patlatıyorlar çok ilginç ağzım açık kaldı İsrail buna karşı ne yapacak çok merak ediyorum


    https://www.youtube.com/watch?v=8G6bJ6mO4N4

    BOSNA SAVAŞININ SEYRİNİ DEĞİŞTİREN TÜNEL

    Kanlı bir dönemin şahidi: Yaşam Tüneli

    Ayna - Bosna-Hersek

    Terörle Mücadelede Yeni Konsept Kalekol ve Modüler Üsler TSK'NIN MODÜLER ÜSLERİ TSK'nın en büyük sorununa karşı müthiş buluş Mehmetçik, Dağlıca da güvenliği son teknolojiyle sağlıyor ASELSAN Entegre Sınır Güvenlik Sistemleri ASELSAN'dan müthiş silah ASELFLIR 300T
     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?


    quote:

    Modüler ve açık mimari yapısı sayesinde ARSLAN Sistemi değişken ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde uyumlandırılabilmekte ve askeri, sivil her türlü araç ve platforma (modüler/teleskopik kule vb.) kolaylıkla entegre edilebilmektedir.
    http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/cozumlerimiz/sahil-ve-sinir-guvenlik-sistemleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 31 Ağustos 2014; 17:04:44 >







  • terörü destekleyen insanlar yok edildiğinde. bölge halkı onları destekliyor. türklerin artık bunu anlaması gerek.
  • Gercekten bitirilmek istendiginde bitirilecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen gereken açıklamayı yapmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feal124 -- 25 Temmuz 2014; 20:50:54 >
  • Tarihte Osmanlı'nın kullanmış olduğu taktiği kullanarak bitecek. Bunlar şimdi kanser hücresi gibi her tarafa yayıldılar. Büyük şehirlerde bile nüfüsta önemli yere sahipler. Bunlara istediği yeri vereceksin. Hepsi oraya gidince de güzelce bombalayacaksın. Acıma falan yok yıllardır yaptıklarına saysınlar.
  • Köpeklerin soyu tükenince biticek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

    1-HAVADAN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI : İHA'LAR TESPİT ETTİ F16'LAR BOMBA YAĞDIRDI
    2-KARADAN İNSANSIZ KULELER:
    Kuleler tıpkı insansız hava araçları gibi uzaklardan konrol edilebilir gözlem yapıla bilir LAZER güdümlü bomba obüs ve füzeler için işaretleme yapa bilir gerektiğinde üzerindeki silahlarıda kullana bilir iha lar gibi 18 -20 saat değil 7/24 iş yapabilirler hiç bir olumsuz hava koşulundan etkilenmezler kuleleri silahsız ihalar gibi silahsızda kullana bilirsiniz
    Kulede ki lazer işaretleme ve Gözetleme sistemleri bile fazlası ile iş görür
    Hava Platformu Lazer Hedef İşaretleme Cihazı:İşaretleme Menzili​ 10km*​
    ASELFLIR 300T Termal Görüntüleme Sistemi: Kızılötesi Görüntü Kalitesi - Çoklu Hedef İzleme-Lazer Nokta İzleyici (LNİ)

    LAZER İŞARETLEME NEDİR:Lazer güdümlü sistemler çalışırken, ilk önce hedef belirlenir ve aynı zamanda füze fırlatılmaya hazırlanır. Hedef genelde pilot ile, işaretlenir. Lazer hedefe saniyeler içinde belli bir noktada ısı verir. Bu ısının derecesi aynı anda füzedeki sisteme yüklenir ve füze yola çıkar. Kaçırma olasılığı yapılan tatbikatlar sonucu sıfır olarak belirlenmiştir.
    Lazer güdümlü cirit füzesi kullanımda « Asker.TV

    [img width=600 height=588]http://i.hizliresim.com/nYgmv0.jpg[/simage]
    [img width=600 height=387]http://i.hizliresim.com/Z2V7ga.jpg[/simage]
    [img width=600 height=450]http://i.hizliresim.com/nYgLPV.jpg[/simage]
    [img width=600 height=375]http://i.hizliresim.com/PvoP35.jpg[/simage]
    Kuleler ve insansız hava araçları 7/24 çalışırsa sınırdan kuş uçmaz bunlar tek başına yeterli değil tabiki 3 kanton http://www.aktifhaber.com/d/other/1-405.jpg denilen bölgeye devamlı saldırılar yapıp baskı altında tutmamız gerekir (şu anda ışid örgütünün yaptığı gibi) karagahlarını tesbit edip devamlı operasyonlar düzenlememiz gerekir

    Bu proje eğer gerçekten hayata geçirilirse zaten terör örgütüne çok çok ağır bir darbe vuracaktır. Termal kameralarla, makinalı tüfeklerle, küçük çaplı toplarla donatılan bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan bir tane terörist dahi sızamayacak, karakollarımız basılmayacak, askerlerimiz zaiyat vermeyecektir.

    Dahası PKK saldıran taraf, TSK savunan taraf olmaktan çıkacak, bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan geçemeyen teröristler Kuzey Irak'a sıkışıp kalacak, TSK istediği an Kuzey Irakta bulunan PKK kamplarına nokta operasyonlar düzenlerken, örgüt sınırdan geçemediği için misilleme yapamayacaktır. PKK bu sistemler sayesinde Türk askerini şehit edemeyecektir.

    Uzun lafın kısası; Eğer vadilere, geçiş noktalarına bu silahlı kulelerden yerleştirilirse sınırdan PKK'lı teröristler geçemeyecek, Iraktaki kamplarında sıkışıp kalacaklardır. Onlar orada sıkışıp kalmışken sürekli hava harekatlarıyla, uçaklarla o bölgeler sık sık bombalanmalı ve teröriste karşı psikolojik üstünlük sağlanmalıdır. Nasıl olsa adam silahlı kuleler sayesinde sınırı geçemiyor, ama sen istediğin zaman uçaklarınla onların bulunduğu yerleri bombalıyor, ağır kayıplar verdiriyorsun. İşte bu zevk için bile bu silahlı kulelere evet derim ben.

    Bunlar olurken bir yandanda bütün üst lerimizi (karakol bölük tugay tabur alay )vs... yapılmış olan kalekollar gibi geliştirilmesi gerekir
    Mit de parasal kaynaklarını ve insan kaynaklarını tesbit edip operasyonlar düzenlemesi gerekir ve örgütün beyin takımlarına suikastler düzenlemesi gerekir

    israilde ki benzer i Israel: Remote control occupation?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

    quote:

    http://www.siyasiforum.net/viewtopic.php?f=52&t=20230


    Etnik bir çatışmayı silah ile mi bitireceksin ? Bence kürtler kısırlaştırılırsa hiçbir sorun kalmaz yani ileri tehditler olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakiyyyy


    quote:

    Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

    1-HAVADAN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI : İHA'LAR TESPİT ETTİ F16'LAR BOMBA YAĞDIRDI
    2-KARADAN İNSANSIZ KULELER:
    Kuleler tıpkı insansız hava araçları gibi uzaklardan konrol edilebilir gözlem yapıla bilir LAZER güdümlü bomba obüs ve füzeler için işaretleme yapa bilir gerektiğinde üzerindeki silahlarıda kullana bilir iha lar gibi 18 -20 saat değil 7/24 iş yapabilirler hiç bir olumsuz hava koşulundan etkilenmezler kuleleri silahsız ihalar gibi silahsızda kullana bilirsiniz
    Kulede ki lazer işaretleme ve Gözetleme sistemleri bile fazlası ile iş görür
    Hava Platformu Lazer Hedef İşaretleme Cihazı:İşaretleme Menzili​ 10km*​
    ASELFLIR 300T Termal Görüntüleme Sistemi: Kızılötesi Görüntü Kalitesi - Çoklu Hedef İzleme-Lazer Nokta İzleyici (LNİ)

    LAZER İŞARETLEME NEDİR:Lazer güdümlü sistemler çalışırken, ilk önce hedef belirlenir ve aynı zamanda füze fırlatılmaya hazırlanır. Hedef genelde pilot ile, işaretlenir. Lazer hedefe saniyeler içinde belli bir noktada ısı verir. Bu ısının derecesi aynı anda füzedeki sisteme yüklenir ve füze yola çıkar. Kaçırma olasılığı yapılan tatbikatlar sonucu sıfır olarak belirlenmiştir.
    Lazer güdümlü cirit füzesi kullanımda « Asker.TV

    [img width=600 height=588]http://i.hizliresim.com/nYgmv0.jpg[/simage]
    [img width=600 height=387]http://i.hizliresim.com/Z2V7ga.jpg[/simage]
    [img width=600 height=450]http://i.hizliresim.com/nYgLPV.jpg[/simage]
    [img width=600 height=375]http://i.hizliresim.com/PvoP35.jpg[/simage]
    Kuleler ve insansız hava araçları 7/24 çalışırsa sınırdan kuş uçmaz bunlar tek başına yeterli değil tabiki 3 kanton http://www.aktifhaber.com/d/other/1-405.jpg denilen bölgeye devamlı saldırılar yapıp baskı altında tutmamız gerekir (şu anda ışid örgütünün yaptığı gibi) karagahlarını tesbit edip devamlı operasyonlar düzenlememiz gerekir

    Bu proje eğer gerçekten hayata geçirilirse zaten terör örgütüne çok çok ağır bir darbe vuracaktır. Termal kameralarla, makinalı tüfeklerle, küçük çaplı toplarla donatılan bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan bir tane terörist dahi sızamayacak, karakollarımız basılmayacak, askerlerimiz zaiyat vermeyecektir.

    Dahası PKK saldıran taraf, TSK savunan taraf olmaktan çıkacak, bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan geçemeyen teröristler Kuzey Irak'a sıkışıp kalacak, TSK istediği an Kuzey Irakta bulunan PKK kamplarına nokta operasyonlar düzenlerken, örgüt sınırdan geçemediği için misilleme yapamayacaktır. PKK bu sistemler sayesinde Türk askerini şehit edemeyecektir.

    Uzun lafın kısası; Eğer vadilere, geçiş noktalarına bu silahlı kulelerden yerleştirilirse sınırdan PKK'lı teröristler geçemeyecek, Iraktaki kamplarında sıkışıp kalacaklardır. Onlar orada sıkışıp kalmışken sürekli hava harekatlarıyla, uçaklarla o bölgeler sık sık bombalanmalı ve teröriste karşı psikolojik üstünlük sağlanmalıdır. Nasıl olsa adam silahlı kuleler sayesinde sınırı geçemiyor, ama sen istediğin zaman uçaklarınla onların bulunduğu yerleri bombalıyor, ağır kayıplar verdiriyorsun. İşte bu zevk için bile bu silahlı kulelere evet derim ben.

    Bunlar olurken bir yandanda bütün üst lerimizi (karakol bölük tugay tabur alay )vs... yapılmış olan kalekollar gibi geliştirilmesi gerekir
    Mit de parasal kaynaklarını ve insan kaynaklarını tesbit edip operasyonlar düzenlemesi gerekir ve örgütün beyin takımlarına suikastler düzenlemesi gerekir

    israilde ki benzer i Israel: Remote control occupation?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

    quote:

    http://www.siyasiforum.net/viewtopic.php?f=52&t=20230


    Etnik bir çatışmayı silah ile mi bitireceksin ? Bence kürtler kısırlaştırılırsa hiçbir sorun kalmaz yani ileri tehditler olmaz.


    Boyle düşünenler olmazsa biter. Zaten diklat ederseniz barış sürecindeyiz umarım olumlu ve guzel sonuçlar aliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the phantom of the opera


    quote:

    Orijinalden alıntı: cakiyyyy


    quote:

    Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

    1-HAVADAN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI : İHA'LAR TESPİT ETTİ F16'LAR BOMBA YAĞDIRDI
    2-KARADAN İNSANSIZ KULELER:
    Kuleler tıpkı insansız hava araçları gibi uzaklardan konrol edilebilir gözlem yapıla bilir LAZER güdümlü bomba obüs ve füzeler için işaretleme yapa bilir gerektiğinde üzerindeki silahlarıda kullana bilir iha lar gibi 18 -20 saat değil 7/24 iş yapabilirler hiç bir olumsuz hava koşulundan etkilenmezler kuleleri silahsız ihalar gibi silahsızda kullana bilirsiniz
    Kulede ki lazer işaretleme ve Gözetleme sistemleri bile fazlası ile iş görür
    Hava Platformu Lazer Hedef İşaretleme Cihazı:İşaretleme Menzili​ 10km*​
    ASELFLIR 300T Termal Görüntüleme Sistemi: Kızılötesi Görüntü Kalitesi - Çoklu Hedef İzleme-Lazer Nokta İzleyici (LNİ)

    LAZER İŞARETLEME NEDİR:Lazer güdümlü sistemler çalışırken, ilk önce hedef belirlenir ve aynı zamanda füze fırlatılmaya hazırlanır. Hedef genelde pilot ile, işaretlenir. Lazer hedefe saniyeler içinde belli bir noktada ısı verir. Bu ısının derecesi aynı anda füzedeki sisteme yüklenir ve füze yola çıkar. Kaçırma olasılığı yapılan tatbikatlar sonucu sıfır olarak belirlenmiştir.
    Lazer güdümlü cirit füzesi kullanımda « Asker.TV

    [img width=600 height=588]http://i.hizliresim.com/nYgmv0.jpg[/simage]
    [img width=600 height=387]http://i.hizliresim.com/Z2V7ga.jpg[/simage]
    [img width=600 height=450]http://i.hizliresim.com/nYgLPV.jpg[/simage]
    [img width=600 height=375]http://i.hizliresim.com/PvoP35.jpg[/simage]
    Kuleler ve insansız hava araçları 7/24 çalışırsa sınırdan kuş uçmaz bunlar tek başına yeterli değil tabiki 3 kanton http://www.aktifhaber.com/d/other/1-405.jpg denilen bölgeye devamlı saldırılar yapıp baskı altında tutmamız gerekir (şu anda ışid örgütünün yaptığı gibi) karagahlarını tesbit edip devamlı operasyonlar düzenlememiz gerekir

    Bu proje eğer gerçekten hayata geçirilirse zaten terör örgütüne çok çok ağır bir darbe vuracaktır. Termal kameralarla, makinalı tüfeklerle, küçük çaplı toplarla donatılan bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan bir tane terörist dahi sızamayacak, karakollarımız basılmayacak, askerlerimiz zaiyat vermeyecektir.

    Dahası PKK saldıran taraf, TSK savunan taraf olmaktan çıkacak, bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan geçemeyen teröristler Kuzey Irak'a sıkışıp kalacak, TSK istediği an Kuzey Irakta bulunan PKK kamplarına nokta operasyonlar düzenlerken, örgüt sınırdan geçemediği için misilleme yapamayacaktır. PKK bu sistemler sayesinde Türk askerini şehit edemeyecektir.

    Uzun lafın kısası; Eğer vadilere, geçiş noktalarına bu silahlı kulelerden yerleştirilirse sınırdan PKK'lı teröristler geçemeyecek, Iraktaki kamplarında sıkışıp kalacaklardır. Onlar orada sıkışıp kalmışken sürekli hava harekatlarıyla, uçaklarla o bölgeler sık sık bombalanmalı ve teröriste karşı psikolojik üstünlük sağlanmalıdır. Nasıl olsa adam silahlı kuleler sayesinde sınırı geçemiyor, ama sen istediğin zaman uçaklarınla onların bulunduğu yerleri bombalıyor, ağır kayıplar verdiriyorsun. İşte bu zevk için bile bu silahlı kulelere evet derim ben.

    Bunlar olurken bir yandanda bütün üst lerimizi (karakol bölük tugay tabur alay )vs... yapılmış olan kalekollar gibi geliştirilmesi gerekir
    Mit de parasal kaynaklarını ve insan kaynaklarını tesbit edip operasyonlar düzenlemesi gerekir ve örgütün beyin takımlarına suikastler düzenlemesi gerekir

    israilde ki benzer i Israel: Remote control occupation?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

     Terör Sorunumuz Nasıl Bitecek ?

    quote:

    http://www.siyasiforum.net/viewtopic.php?f=52&t=20230


    Etnik bir çatışmayı silah ile mi bitireceksin ? Bence kürtler kısırlaştırılırsa hiçbir sorun kalmaz yani ileri tehditler olmaz.


    Boyle düşünenler olmazsa biter. Zaten diklat ederseniz barış sürecindeyiz umarım olumlu ve guzel sonuçlar aliriz.

    Sen hadi pkk yı pes ettirdin diyelim,bir süre sonra hiç beklemediğin bir örgüt daha ortaya çıkabilir ve bu da etnik köken farklarını daha da derinletir.




  • başımızdaki adam değişmedikçe bitmeyecektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağda saklanmadıkları zaman
  • Soykırım yaparak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karlos1907

    Soykırım yaparak.

    Hangi liseye gidiyorsun hocan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the phantom of the opera kullanıcısına yanıt
    Bitireli oldu baya.
  • Herkes kendi yoluna diyerek.zararli cikacagimizi sanmiyorum bilakis buyuk kazanclarimiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun çok tuhaf bir şekilde Bilim ve Teknoloji bölümünde açılmasını ve konu açılış yazısını değerlendirerek " Bilim ve Teknolojiyle " PKK'lıları ve bölge yaşayanlarını temizleyip işi halledelim mesajının verildiğini anlıyorum?
    Anlayış bana nazikçe Okullar olmasaydı Milli Eğitimi fıstık gibi idare ederdim diyen aklıevvel Osmanlı Paşasını ve Under The Dome'da nüfusu düşürmeye çalışan manyak Lise öğretmenini hatırlatıyor!
  • Doomsday machine ile terörün kökünü kaziyabiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başımızdakiler hain olmadığı zaman kendiliğinden çözülecektir zaten

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişten hiç ders alınmamış.Bunu Malatyalı bir Türk olarak söylüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • terör sorunu ne silahla ne de soy kurutmayla çözülebilecek bir sorun silahla çözülemez çünkü siz dağdakileri indirdiğiniz zaman bu sefer bu görüşü savunan ve belli bir yerdede toplanmamış olan bir insan topluluğu(fikir ve düşünce olarak birleşmiş bir insan topluluğu) size sorun çıkartır soy kurutma meseleside yapılması mümkün olmayan bir durumdur ancak silah çözümü belli bir aşamadan sonra başvurulacak çözümdür öncelikle o bahsettiğim fikir topluluğunun mümkünse fikirlerini değiştirmek gerekeir eğer bu yapılamaz is e bu fikir topluluğunun fikirerin sadece fikir olarak kalmasını sağlamaktır bu da şöyle mümkündür idealleri olan insanlar ikiye ayrılır bunlar fikirleri olan ve gerektiğinde bu fikirleri için aktif olarak savaşabilen ve fikirleri olan ancak aktif olarak savaşamayacak olançözüm için bize ikincisi lazımdır bu da ancak şöyle mümkündür küresel güçlerin yıllardan beri gelişmesini istemediği ülkelerin gençliğini yozlaştırma bazı konularda pasif bırakma bence ancak böyle bitirilebilir bunu yaptıktan sonra dağdakilere silah çözümü uygulanabilir




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.