Şimdi Ara

TERMOTEKNİK LOGİC KOMBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TERMOTEKNİK LOGİC 26/35 YOĞUŞMALI KOMBİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI??
    SAYGILAR

• burak arif B kullanıcısına yanıt
    Yoğuşmalı premix yoğuşmalı kombi. Çok sessiz (33,4 dB) ve iki sıcak su musluğunda kesintisiz su alabilme imkanı veriyor. Sorunsuz bir cihaz tavsiye ederim. Şimdiye kadar sorun yaşatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesisat&servis

Yoğuşmalı premix yoğuşmalı kombi. Çok sessiz (33,4 dB) ve iki sıcak su musluğunda kesintisiz su alabilme imkanı veriyor. Sorunsuz bir cihaz tavsiye ederim. Şimdiye kadar sorun yaşatmadı.

merhaba,
    siz konu hakkında oldukça bilgilisiniz sanırım. kombi ve marka hakkında daha fazla bilgi alabilirmiyim . diğer cihazlara göre sıcak su kapasitesi ve ses düzeyi iyi görünüyor. başka artıları varmıdır?
    saygılar
  • burak arif B kullanıcısına yanıt
    Sayın Burak Arif,

Ürün ingiltere' de üretiliyor. Ebatları gayet uygun. Yer kaplamıyor. Aynı anda iki sıcak su musluğunu besleyebiliyor. Çok sessiz. Çalışırken ses duyamıyorsunuz. Yakıt tüketimi çok iyi. Sorunsuz bir cihaz. Servis sıkıntısı yok. Aynı kalite de bir cihaza daha fazla para vermek anlamsız. Başka cihaz sorarsanız aynı kalitede fakat çok daha pahalı olan Viessmann öneririm.
  • Geçenlerde kombiciye vailant kombi bakmaya gittim.satıcı bu ürünü çok övdü.1650 tl +proje ücreti aklıma yattı alacaktımki

Sonraya erteledim.kampanyası bitti diye üzüldüm.çok sessiz,anda birden fazla sıcak su açılabilmesi ve anında su ısınması var.
  • kombi gerçekden güzel ve özel bir ürüne benziyor sanırım ben alacağım ama kullanan arkadaşlar var ise deneyimleride çok önemli onlarda tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim
  • kartvel08 kullanıcısına yanıt
    siz hangi şehirdesiniz gittiğiniz bayi kim gidip görmek isterim cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak arif

siz hangi şehirdesiniz gittiğiniz bayi kim gidip görmek isterim cihazı

ankaradayım,ulus rüzgarlı caddesinde o kombici.vailantın da kampanyası var eski kombiyi 300 tl ye alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.