Şimdi Ara

termosifon ve elektrikli süpürge önerilerinizi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bilgilendirilirsem sevineceğim,

acil olarak termosifon ve elektirkli süpürgeye ihtiyaç doğdu, kafamda elektrolux ve ariston A+ sınıf olanları var sizlerde değerli düşüncelerinizi konuya yansıtırsanız sevineceğim, herkese hayırlı forumlar dilerim.

• Arkadaşım biz yeni evleneceğimiz için nişanlım ile eve HB demirdöküm termosifonlarda kampanya vardı.Aşağıdaki modeli aldık ve yaklaşık olarak 4 aydır kullanıyoruz çok memnunuz hem ısıtma bakımından hemde elektrik sarfiyatı bakımından ben açıkcası sana demirdöküm derim yılların markası sorunsuz bir şekilde kullanırsınız

http://www.hepsiburada.com/demirdokum-dt-2-65s-lt-titanium-termosifon/ProductDetails.aspx?productId=evdemirdt265s&categoryId=17769
    Arsen Lüpen (Arsène Lupin), Fransız roman karakteridir. Yazarı Maurice Leblanc, bu karakteri oluştururken ünlü Fransız anarşist ve akıllı bir hırsız olan Marius Jacob'dan esinlenmiştir. Onun için, hırsızların piri denilebilinir. Her zaman esprili ve kibardır. Kandan nefret eder, olabildiğince silah kullanmaz, Jiu Jitsu bilir, iyi rol yapar, iyi nişancıdır. Her zaman istediğini elde eder. Kadınları kendine âşık etmekte üzerine yoktur fakat her zaman onları bir şekilde kaybeder.

• Soruyu soran ve cevaplayan kişiler uzaklaştırılmış
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.