Şimdi Ara

Termodinamik-Klima-Termogreen-İnverter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar elimde profilo 18000 btu ve vestel 12000 btu a sınıfı normal klımalarım vardı bu 2 klimayı elden cıkardım ve dun termodinamik termogreen TDI-51V3A-P104 model 18000 btu inverter klima aldım evi tasıyacagım için kısı klima ile ısınarak gecırecegim bu termodinamik markası hakkında sitede fazla bilgi bulamadım klimanın degerlerini tablo olarak veriyorum ısıtma ve sogutmada bu yaz bu klimadan kullanan varmı ve verimi nasıl dıs unüteyi toshiba yapıyor termodinamik kendi markası adı altında satıyor 18000 btu olan ınvertor modelını 1975 ytl ye 4 ay erteleme 8 taksit maksimum karta aldım fiyat konusundada karsılastırma yaparsanızda sevınırım ..

Termodinamik-Klima-Termogreen-İnverter

• hayırlı olsun. ben de bugun bu modele 1600tl peşin, daha pazarlık yapmaksızın fiyat aldım izmirde. 1400-1500 tl ye alırım sanırım.

kurulum yapıldı mı memnun musunuz?
  • slm
    kurulum yapıldı hatta 12000 modeldende bi tane aldım onuda cocukların odasına ama sıkıntı var 18000 lık olanda fan sesı cok geldı bana daha tam anlamıyla daha 10 gundur kullanmaya basladım elektrık olayını tam bılmıyorum ne yakacak .
    birde sız 1600 tl fiyat aldım demıssınız aldınızmı ve kaca aldınız aynı benım aldıgım TDI-51V3A-P104 model 18000 btu olan modeldenmı o yazdıgınız fiyat ben uygun aldım dıyordum ama sızın fıyat daha uygunmus ..
  • klima kullanma kulavuzunda acaba ne ürünü yani nerede üretildigi yazıyormu
  • mideamı yoksa buda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik 18064 inverter klima
    15 yıl önce açıldı
    fujitsu inverter klima yorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.