Makinelerle olan savaşa devam ediyor. Yeni bir film oyunu daha karşımızda.
İnceleme yapan arkadaş farklı bir oyun oynadı herhalde. Oynanabilirlik oyunda en fazla 5. nasıl 9 verdiniz hayret.
Oyun kültürü çok iyi olan bir kişi olarak diyebilirimki oyun beş para etmez arkadaşlar.Terminator:Salvation filmi kadar kötü.Şu dünyada en sevdiğim filmi 3 ve 4.serileriyle mahvettikleri yetmiyormuş gibi böyle kötü bir oyuna imza atarakta bunu perçinlediler.Oyun tam bir vakit kaybı.Hiçbir heyecan,adrenalin yok.Tek düze başladığı gibi bitiyor.
Terminator 1-2 filminden başkasını tanımam.Oyunu da yapılacaksa adam akıllı bir firma tarafaından bu seriler üzerine kurgulanarak yapılmalı.Crysis,Cod:Modern Warfare 2,Prototype,GTA gibi oyunları görüpte,Terminator gibi büyük bir efsaneye bu hale getiren kişiler utanmalı.Vakit kaybından öte değil.1 saat zor oynadım ve sonra sildim.
arkadaşlar oyunun başında hertaraf karanlık.ası geçecem burayı.oyuna bi türlü başlayamadım.anlatırsanız çok sevinirim
filmi gayet güzel bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme